moja 3360 ur w 38 tyg wiec na 3 m-c 2140 to mało ????Same ulewanie to normalne ja martwie się tym chlustaniem 4 pieluchy tetrowe które mu podkładałam pod buzie przez cały dzień to mokre jak po praniu, 2 moje bluzki załatwione mokrusieńkie tylko plecy miałam suche. a teraz zasnął i moge nim "podrząsać" ile wlezie i nic
Mój m tez zaczyna się martwić a facet to raczej wszystko przyjmuje ze spokojem a tu niespodzianka mężuś się martwi
A ile ważyła po urodzeniu?
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
moja 3360 ur w 38 tyg wiec na 3 m-c 2140 to mało ????
a ja nie napisałam że mało Tylko zadałam pytanie ile ważyła przy urodzeniu tak dla porównania mniej więcej. Mój urodzony w 38tc 3500 a tydzień temu ważył 5660 czyli przybrał 2160
julia.l- nie ma co na zapas sie przejmować, zwykle to bywa tak, że strach ma wielkie oczy, na szczęście juz niedlugo wizyta u lekarza i wszysko się wyjaśni, napewno jest wszystko ok, a może on potrzebuje często a mało, albo bedzie taki niejadek....tak jak na przykład mój mąż <kiedy był dzieckiem, tez żygal zupą do talerza jak w niego wpychała babcia>
teraz to co innego, w mojej ciąży przytył 10 kilo...i ani mysli zrzucić, jeczy gorzej niż baba, że jest gruby....wkleję Wam zdjęcie...jaki on niby gruby
teraz to co innego, w mojej ciąży przytył 10 kilo...i ani mysli zrzucić, jeczy gorzej niż baba, że jest gruby....wkleję Wam zdjęcie...jaki on niby gruby
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
ATsonia pewnie masz racje jakos przewrażliwiona chyba jestem po przejściach z pierworodnym
Ale ten Twój mąż gruby
Ale ten Twój mąż gruby
Gruby, to jest Szymek
Kitki - super ze urlop udany...zazdroszczę...
Szymon przestał kilka dni temu ulewać...tylko "twarożek" produkuje....miał dzisiaj dzień pełen wrażen wiec padł o 19.15 i tylko stęknął z ulgą, że juz jest w łóżeczku.... Kochany mój...
Kitki - super ze urlop udany...zazdroszczę...
Szymon przestał kilka dni temu ulewać...tylko "twarożek" produkuje....miał dzisiaj dzień pełen wrażen wiec padł o 19.15 i tylko stęknął z ulgą, że juz jest w łóżeczku.... Kochany mój...
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Gosia ojj taki aniolek to ona nie jest ale zdecydowanie grzeczniejsza i spokojniejsza niz wczesniej teraz potrafi sie zajac troche sama soba a wczesniej to tylko rece i nic wiecej.. Od przedwczoraj wieczory po kapieli sa bez placzu kapie ja na glodniaka w wannience jest ok pozniej szybko ja wyjmuje ubieram i butla i placzu nie ma:-) a wczesniej karmilam ja przed kapiela pozniej pluskanie potem smarowanie oliwka(teraz narazie nie smaruje po tych potowkach) i ubieranie i....ryk Pewnie jakbym zaczela ja smarowac to tez by poplakala bo za dlugo na butle by czekala a tak to jest narazie ok. zobaczymy jak dlugo
No i nie nosze juz jej tak (chyba ja troche oduczylam) wiecej czasu spedzamy na lozku klade ja i jakos zabawiam czasem tylko lezymy i jaka zabawka macham no i staram sie z nia przy tych zabawach czesto cwiczyc.
Placzliwa tez juz taka nie jest jak placze to wystarczy ze wezme ja na rece tak zeby widziala "swiat" i od razu sie uspokaja ale jak jest juz ok to odkladam ja zeby znowu sie nieprzyzwyczaila chociaz nie powiem bo czasem to spaceruje z nia po mieszkaniu ale to dlatego zeby caly czas nie byla w pozycji lezacej lub pol-siedzacej i w te same miejsca patrzala niech poznaje dziewczyna swiat
No i nie nosze juz jej tak (chyba ja troche oduczylam) wiecej czasu spedzamy na lozku klade ja i jakos zabawiam czasem tylko lezymy i jaka zabawka macham no i staram sie z nia przy tych zabawach czesto cwiczyc.
Placzliwa tez juz taka nie jest jak placze to wystarczy ze wezme ja na rece tak zeby widziala "swiat" i od razu sie uspokaja ale jak jest juz ok to odkladam ja zeby znowu sie nieprzyzwyczaila chociaz nie powiem bo czasem to spaceruje z nia po mieszkaniu ale to dlatego zeby caly czas nie byla w pozycji lezacej lub pol-siedzacej i w te same miejsca patrzala niech poznaje dziewczyna swiat
wiem że nie napisałaś że to mało ale ja skwitowłam i raczej zapytałam czy mało, zakręciłam trochę ale to nasze dzieciaki idą równo więc może moja mniej jje i dlatego mniej ulewa a u ciebie odwrotnie więcej zjada i więcej ulewa fakt jest jeden idą łeb w łebz wagą będzie dobrzea ja nie napisałam że mało Tylko zadałam pytanie ile ważyła przy urodzeniu tak dla porównania mniej więcej. Mój urodzony w 38tc 3500 a tydzień temu ważył 5660 czyli przybrał 2160
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
ATsonia moj D tez taki chudzielec hehe
reklama