reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Marzenka ja daje od wczoraj kaszke ryzowa z jablkami Nestle
Moja mala tez przez jakis czas robila zielone smierdzace kupy.. i byly one wtedy co drugi dzien.. po odstawieniu kropelek sa juz codziennie i zadko zdazaja sie zielone ale tak czy inaczej to smierdza.. Czy to jest normalne ze kupa jest sierdzaca??? Po kaszce kupa jest taka jak zawsze ;)

reklama
znowu śpi.
Muszę przyznać, że odkąd Ewelcia wyjechała dużo mniej ruchu jest na forum:-(, na ile ona wyjechała? Na miesiąć:szok::szok::szok::szok::shocked2::shocked2::shocked2:
Tak na miesiac,ale jestem:-D:-D:-Dnie pozbedziecie sie mnie tak latwo:-p:no:

Dziewczyny, nie oglądajcie się na Ewelcie (rzeczywiście widać, że jej brak;-)) tylko same stańcie się bardziej aktywne (oczywiście w miarę możliwości:tak::tak:)
masz racje,niech wszystkie duzo pisza i czesciej zagladaja zeby sie cos dzialo:cool2::-D

Witam:-(

A mnie jakoś brakuje też Ewelci:-D
Milo mi to "slyszec";-)

:-(
Podroz minela dosc szybko w niedziele przed 7 juz bylismy w domu.Szymek zniosl droge dosc dobrze.
Najgorzej bylo jak zblizala sie pora kapania:sorry:darl sie w nieboglosy,musielismy stawac i czekac az zasnie bo inaczej to by sie darl i darl(pezyzwayczajony byl ze zawsze o tej samej porze kapanie).
Potem jak zasnal to spal caly czas.
Mielismy nocleg w Holadnii w Hotelu,jak zajechalismy okolo 3nad ranem to Szym spal jak zanieslismy go do pokoju to sie obudzil i gadal jak by nigdy nic,myslal ze jest rano,ale na szczescie zasnal.

Tesciowa mi gra na nerwach,jak maly tylko zaplacze albo kweknie to ta go na rece bierze i nisi i buja i mnie wkurza a ciagle jej powtarzam zeby tak nie robila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wczoraj jak go wykapalam to zaczelo gadac do niego a myly zrobil wielkie oczy i tak sie darl jak by go ze skory obdzierali:wściekła/y:bo my juz po kapieli nie gadamy do niego.
Powiedzialam mojemu m zeby jej powiedzial ze nastepnym razem jak jest kapiel to zeby nawet nie wchodzila bo moga mi nerwy puzcic i moze byc nie ciekawie.
Dzis na czas kapania poszla do sasiadki:-D:-D:-D

Nawet dzis z nim zostala godzinke ale myly spal,nie dal jej popalic:no:

Ewelcia ,witaj w klubie "kocham swa tesciowa":-D:-D:-D:-D bo swoja tez "kocham":-D .
Wytrzymaj to tylko miesiac ,szybko minie..pewnie bedziesz sie cieszyc jak bedzie dzien przed wyjazdem;-) bo nie ma to jak samemu mieszkac.Znajac mnie to juz bym cos "mamusi" powiedziala.Moja tesciowa omija mnie od 2,5 roku:-D:-D:-D i to mi bardzo odpowiada.Trzymaj sie.

ewelcia tu pewnie większość kocha swoją teściową ja strasznie aż skóra mi cierpnie:no::no::no:fajnie że podróż w jedną strone już za sobą macie... teraz tylko cieszyć się pobytem i teściową:-D

ewelcia86 witaj po przerwie:-)
Co do tesciowej to zrób z nią porządek:-D:-D:-D żeby ci pobytu w Polsce nie zepsuła
Moje maleństwo mojej małej kupka tez ma taki dziwny zapach lekko smierdzący ale to i tak pikus zobaczysz później jak już będzie Amelka wszystko jedząca :rofl2:

Ewelcia - Witaj w Polsce! :-D:-D:-D Fajnie, że podróż miałaś niezłą.

Jeśli chodzi o kupki, to Natalia czasem też robi zielonkawe o dość wyrazistym zapachu:-p ale mój pediatra mówił ostatnio, żeby tym się nie przejmować.

Dziewczyny - jutro zaczynam kurs na prawo jazdy - jakieś "wykłady" mają być - ciekawa jestem jak mi to pójdzie:-D Pewnie jestem jedyną marcówką bez "prawka":baffled:

reklama
Maniulka - to czemu nie jeździsz? Odśwież umiejętności. Ja stwierdziłam, że jako mama to już po prostu muszę jeździć.
Julia - fajnie, że Twój mąż też zaczyna! Ciekawe, jak nam pójdzie:tak:

A miałyście Dziewczyny jakieś fajne przygody na kursie prawa jazdy? Za którym razem zdałyście?

Do góry