reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
ATsonia a co potem robicie z tymi ułożonymi puzzlami? :-) mi się zawsze podobały takie puzzle na ścianie w ramkach ale nigdy nie byłam tak zawzięta żeby tyle puzzli ułożyć ;-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Agusia dobrze ze zmezem juz pogodzona;-) chyba jakies sensowne wyjasnienia musial zlozyc
Sara ale narobilas ochoty na taka domowa pizze
Ja tez lubie ukladac puzle wciagaja jak nic ale teraz to nie mam czasu..
Agusia kiedys mialam zawieszone puzle na scianie ale bez ramy i z czasem zaczely sie pokolei rozlatywac tzn klej zaczol puszczac;-) ale to mala wtedy bylam pamietam ze te puzle (rysunek) z jakiejs bajki byly
My po 19 poszlismy jeszcze na spacerek we trojke (taki krotki bo po 20 kapiel) pod wieczor zrobilo sie cieplej niz w dzien
Sara ale narobilas ochoty na taka domowa pizze
Ja tez lubie ukladac puzle wciagaja jak nic ale teraz to nie mam czasu..
Agusia kiedys mialam zawieszone puzle na scianie ale bez ramy i z czasem zaczely sie pokolei rozlatywac tzn klej zaczol puszczac;-) ale to mala wtedy bylam pamietam ze te puzle (rysunek) z jakiejs bajki byly
My po 19 poszlismy jeszcze na spacerek we trojke (taki krotki bo po 20 kapiel) pod wieczor zrobilo sie cieplej niz w dzien
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Moje maleństwo w sumie nie miał wyjaśnienia za bardzo, ale nie ma co się kłócić... . Ja kiedyś układałam puzzle 3D ale nigdy ich nie ułożyłam do końca
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam się z rana :-)ale tu ciszzza
Wczoraj od południa wreszcie poprawiła sie pogoda moglismy pospacerować na dniach morza a było co oglądać piękne statki no i oczywiscie atrakcja dzieciaków wesołe miasteczko mały szalał jak głupi,choć miał nerwy bo nie wszędzie mógl wejsć bezemnie a ja nie mogłam wózeczka zostawić ale mimo wszystko zadowolony i ja też,udało mu się nawet doczekać fajerwerków patrzelismy przez okno bo od nas to bardzo blisko i z 2 piętra mielismy super widok :-)
Agusia1987 super że z mężem juz dobrze
Wczoraj od południa wreszcie poprawiła sie pogoda moglismy pospacerować na dniach morza a było co oglądać piękne statki no i oczywiscie atrakcja dzieciaków wesołe miasteczko mały szalał jak głupi,choć miał nerwy bo nie wszędzie mógl wejsć bezemnie a ja nie mogłam wózeczka zostawić ale mimo wszystko zadowolony i ja też,udało mu się nawet doczekać fajerwerków patrzelismy przez okno bo od nas to bardzo blisko i z 2 piętra mielismy super widok :-)
Agusia1987 super że z mężem juz dobrze
S
Sara27
Gość
maniulka ale super czas spedziliscie:-)
A u nas dzis niezla pogoda,moj brat tez przyjezdza do nas,wiec pospedzamy czas rodzinnie
A u nas dzis niezla pogoda,moj brat tez przyjezdza do nas,wiec pospedzamy czas rodzinnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agusia1987- właśnie nie wiemy co z tym zrobić...myślałam,żeby oprawić jakoś i powiesić w jadalni...ale nie wiem czy to nie będzie wygladalo tandetnie...zobaczymy...
Sara27- u nas leje od piatku, NIE PADA-LEJE!!!!!! jestem zła jak cholera bo gnijemy w domu a pewnie od poniedziałku (jak m. do pracy) to będzie upał i znów będę sama tyrać z wózkiem ichodzić na spacery........wyć mi się chce....
Sara27- u nas leje od piatku, NIE PADA-LEJE!!!!!! jestem zła jak cholera bo gnijemy w domu a pewnie od poniedziałku (jak m. do pracy) to będzie upał i znów będę sama tyrać z wózkiem ichodzić na spacery........wyć mi się chce....
marzenka21
Fanka BB :)
hej dziewczynki,u nas tez sliczna pogoda,takze obiad juz przygotowany,zaraz ide sie wykapac umalowac i po obiedzie spacerw koncu
ATsonia to mi dalas pomysla na dekoracje do goscinnego pokoju:-):-):-)jakis ladny widoczek i bedzie got:-)
jak dzis swoje maluszki ubieracie na spacer?
bo ostatnio jak bylo tez tak cieplo to dawidek mial tylko na sobie body zdlugim rekawem i tez bylo mu goraco,no i ja juz sama niewiem jak mam go ubierac
ATsonia to mi dalas pomysla na dekoracje do goscinnego pokoju:-):-):-)jakis ladny widoczek i bedzie got:-)
jak dzis swoje maluszki ubieracie na spacer?
bo ostatnio jak bylo tez tak cieplo to dawidek mial tylko na sobie body zdlugim rekawem i tez bylo mu goraco,no i ja juz sama niewiem jak mam go ubierac
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Hej ;-)
U nas pogoda taka w miare tzn cieplo jest ale wiatr wieje
Rano D byl jz z mala na spacerze wiec jak narazie nie wychodzimy .. moze tak kolo 18-19 pojdziemy sie przejsc (jak D wroci z pracy)
Teraz mala sobie smaczni spi a ja wlasciwie nie mam co robic..
No i zapomnialabym napisac ze STRASZNIE TU PUSTOOO! Brakuje Ewelci
U nas pogoda taka w miare tzn cieplo jest ale wiatr wieje
Rano D byl jz z mala na spacerze wiec jak narazie nie wychodzimy .. moze tak kolo 18-19 pojdziemy sie przejsc (jak D wroci z pracy)
Teraz mala sobie smaczni spi a ja wlasciwie nie mam co robic..
No i zapomnialabym napisac ze STRASZNIE TU PUSTOOO! Brakuje Ewelci
reklama
hej babeczki, a z Wami co się dzieje? tematy się wyczerpały...juz mi tu pisać jak Wam dzionek mija!!!
marzenka21- Art Puzzle Sklep Układanki Puzle | Puzzle Heye, Falcon, Gibson Games ja z tej strony zamawiam puzzle
Puzzle Heye - Mordillo - Szalona piłka nożna | Art Puzzle Sklep | Puzzle Heye, Falcon, Gibson Games, Selegiochi | Uk
marzenka21- Art Puzzle Sklep Układanki Puzle | Puzzle Heye, Falcon, Gibson Games ja z tej strony zamawiam puzzle
Puzzle Heye - Mordillo - Szalona piłka nożna | Art Puzzle Sklep | Puzzle Heye, Falcon, Gibson Games, Selegiochi | Uk