reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

miotlica- ja mam kompaktówkę Lumix-a nowego, nic takiego ale jako amator mogę się wyżyć :-) pozdro lece puzzle układac 2500 kawałków, mało już zostało, nie kładę się dopóki nie skonczymy

reklama
ATsonia a co potem robicie z tymi ułożonymi puzzlami? :-) mi się zawsze podobały takie puzzle na ścianie w ramkach ale nigdy nie byłam tak zawzięta żeby tyle puzzli ułożyć :-D;-)

Agusia dobrze ze zmezem juz pogodzona;-) chyba jakies sensowne wyjasnienia musial zlozyc:-D

Sara ale narobilas ochoty na taka domowa pizze:tak:

Ja tez lubie ukladac puzle:tak: wciagaja jak nic:-p ale teraz to nie mam czasu..
Agusia kiedys mialam zawieszone puzle na scianie ale bez ramy i z czasem zaczely sie pokolei rozlatywac:-D tzn klej zaczol puszczac;-) ale to mala wtedy bylam pamietam ze te puzle (rysunek:-p) z jakiejs bajki byly:-D

My po 19 poszlismy jeszcze na spacerek we trojke (taki krotki bo po 20 kapiel) pod wieczor zrobilo sie cieplej niz w dzien:rofl2:

Moje maleństwo w sumie nie miał wyjaśnienia za bardzo, ale nie ma co się kłócić... :eek:. Ja kiedyś układałam puzzle 3D ale nigdy ich nie ułożyłam do końca :-D

Witam się z rana :-)ale tu ciszzza
Wczoraj od południa wreszcie poprawiła sie pogoda moglismy pospacerować na dniach morza a było co oglądać piękne statki no i oczywiscie atrakcja dzieciaków wesołe miasteczko mały szalał jak głupi,choć miał nerwy bo nie wszędzie mógl wejsć bezemnie a ja nie mogłam wózeczka zostawić ale mimo wszystko zadowolony i ja też,udało mu się nawet doczekać fajerwerków patrzelismy przez okno bo od nas to bardzo blisko i z 2 piętra mielismy super widok :-)
Agusia1987 super że z mężem juz dobrze :tak:

maniulka ale super czas spedziliscie:tak::-)

A u nas dzis niezla pogoda,moj brat tez przyjezdza do nas,wiec pospedzamy czas rodzinnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agusia1987- właśnie nie wiemy co z tym zrobić...myślałam,żeby oprawić jakoś i powiesić w jadalni...ale nie wiem czy to nie będzie wygladalo tandetnie...zobaczymy...

Sara27- u nas leje od piatku, NIE PADA-LEJE!!!!!! jestem zła jak cholera bo gnijemy w domu :crazy: a pewnie od poniedziałku (jak m. do pracy) to będzie upał i znów będę sama tyrać z wózkiem ichodzić na spacery........wyć mi się chce....

hej dziewczynki,u nas tez sliczna pogoda,takze obiad juz przygotowany,zaraz ide sie wykapac umalowac i po obiedzie spacer:-Dw koncu:-D:-D:-D
ATsonia to mi dalas pomysla na dekoracje do goscinnego pokoju:-):-):-)jakis ladny widoczek i bedzie got:-)
jak dzis swoje maluszki ubieracie na spacer?
bo ostatnio jak bylo tez tak cieplo to dawidek mial tylko na sobie body zdlugim rekawem i tez bylo mu goraco,no i ja juz sama niewiem jak mam go ubierac

Hej ;-)
U nas pogoda taka w miare tzn cieplo jest ale wiatr wieje:tak:
Rano D byl jz z mala na spacerze wiec jak narazie nie wychodzimy .. moze tak kolo 18-19 pojdziemy sie przejsc (jak D wroci z pracy:tak:)

Teraz mala sobie smaczni spi a ja wlasciwie nie mam co robic..:eek: :-D

No i zapomnialabym napisac ze STRASZNIE TU PUSTOOO!:-D Brakuje Ewelci:tak:

reklama
Do góry