reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Wpadlam sie tylko przywitac:-p wszystko nadrobilam ... choc wiele tego nie bylo:-D

Mam jakis zly humor wczoraj ktos mi go zchrzanil..:crazy: No ale mniejsza z tym ..
Amelka ma juz mniej tych potowek :tak: chyba kapiel w krochmalu pomaga:tak:

Właśnie zmierzyłam sobie ciśnienie, i mam 118/70, już nie pamiętam kiedy miałam takie niskie, zawsze mam wysokie, przynajmnej 140/90, hihi, chyba se kawę walnę ze szczescia :-D

:szok::szok:Dziewczyny ale mam wam do opowiedzenia numer. Więc dostałam wczoraj pierwszy @ i nie jest taki zły jak myślałam ale nie to jest najgorsze a to kiedy go dostałam podczas bzykanka z mężusiem :szok::szok::szok::szok::szok: tak właśnie się czułam dobrze że jest bardzo kochany i wyrozumiały uśmialiśmy się oboje bo co nam zostało .:-D a miałam nadzieje że jeszcze troszkę minie zanim dostanę .
A jak o aparatach piszecie to ja też mam fajny Canona ale to Krzyśka zakup

kasiulka - no to nieźle, fajnie że mąż fajnie się do tego odniósł

a moja Zu usnęła 20 minut temu. zwykle w ciagu dnia jak jest spacer to ma dwie drzemki po 30 minut i spacer - 2-3 godziny spania. a dziaisaj leke wiec jesztem cekawa. spała już dwa razy - po 30 minut więc niewiele mozna zrobić. Ja z lubością usiadłam przed telewizorem bo zaczęła sie liga światpowa a ja jestem zapalonym kibicem. poogladałysmy troche razem i mała padła.

Adi dzisiaj więcej śpi niż bawi się, normalnie jest na odwrót.
Natalia ma dziś tak samo - ale pogoda do kitu, ja też jestem bardzo senna i zamiast sprzątać gdy ona śpi, ja leżakowałam z kawką :-D

Kasiullka - to Ty też masz męża Krzyśka? Już chyba czterech Krzyśków Marcówkowych naliczyłam:-D

A ja z @ nie mogę dojść do ładu. Pierwsza po porodzie była taka normalna, a potem za dwa tyg. druga:eek: :eek:

Moja mala cos ostatnio w godzinach popoludniowych mnie je..:eek: zjadla o 12 100ml o 14 30ml i teraz 70ml.
i dojadla jeszcze 30 ml hihi;) jeszcze 20 jest w butelce pewnie zaraz zje ;p

Ostatnia edycja:
Ja już z mężem pogodzona, najpierw miałam focha, potem się do siebie nie odzywaliśmy ale przed samym snem już było powiedzmy a dzisiaj już jest dobrze. byliśmy na zakupach ;-) kupiłam sobie dwie bluzki i przypadkowo portfel :-D. Patrycja teraz zasypia u męża na rękach hmm nie będę się sprzeczać jak chce z nią więcej czasu spędzić.

reklama
Do góry