reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ja też jutro na wesele, ale powiem szczerze wcale mi sięnie chce iść. jak pomyslę, że w niedziele będę padnięta - a Zuzia przecież nie da mi pospać do woli to aż mi się odechciewa.

DZiewczyny fajnie, że macie taki dryg do zdjęć... ja się nie moge doprosic o fajny aparat, mąż mówi, że i takk zdjęć nie będę robić i trzaskam zwykła cyfówką takim najprostszym. jedyne co mogę to bawić się z ustawieniami a tam niewiele sie da...:eek: może go kiedys przekonam. a dzis bawiłam się z sepią i Zu takie oczy dziwne powychodziły, że sok. pokaże na zamknietym.

A tak wogóle nie macie wrażenia że trochę "znikamy". nie mówie o Ewelci, bo ona JESTEM PEWNA wróci - ale reszta?Gdzie Myfa na przykład? Czyżby dziewczyny nie miały czasu?ak je maluchy pochłaniają? wiem, że dziewczyny mają dwójke dzieci a przy tym jest kupa roboty (podziwiam). gdzie midnight?

reklama
Justyna337 masz racje ponad połowa nie zagląda na forum wogóle już nawet zapomniałam co kto po co na co :eek:a Ewelcia wróci to jest pewne :-)
Martynia dzisiaj wczesniej wstała bo przed 9 ale spała całą noc bez karmienia :-)

No właśnie - coraz mniej nas tutaj, a szkoda...

Justyna, Eve - udanych imprez! Dajcie foto na zamknięty jak się wystroiłyście :-D:-D
Pamiętam jak MR pisała, że wystroiła się na zakupy - gdy się jest z małym dzieckiem ciągle, to każda okazja jest dobra, też tak mam:-):-):-)

A ja dzis sprzedalam kolejne spodnie ciazowe na allegro:tak:Odbior osobisty wiec byla u mnie dziewczyna te galoty odebrac juz:-DA czekaja jeszcze 4 paczki na poniedzialek do wyslania.Grosz do grosza i na wychowawczym bede mogla byc moze i do 1szych urodzinek Juli:tak:
Tak,to prawda ze nas tu jest bardzo malo.Ja rozniez od lipca (jak juz pisalam) z okazji pracy u brata w firmie bede na forum rzadko a moze i sporadycznie wrecz,okaze sie.Wiem jedno-watek "nasze dzieci" z fotami bede na pewno co jakis czas odwiedzac i dorzucac Juli:-p:cool2:Bo nadrabiac postow to w lipcu nawet nie mam zamiaru.Tak jak juz pisalam-ogarnac dom,kuchnie,dziecko i meza i miec czas na forum to da rade,ale jak do tego dojdzie praca to juz nie sadze.Wydaje mi sie ze antidotum na odzwyczajenie sie od kompa to wlasnie albo praca albo rozrywka-jak bylismy w zoo to nawet mi do glowy forum nie przyszlo;-)Maz w ten weekend nie ma szkoly wiec siedzimy sobie razem:tak:
A na poniedzialek umowilam sie z przyjaciolka wiec 3 dni NIESAMOTNOŚĆI mnie czekaja:tak:

HELLO:-)
dawidej juz druga noc spal od 2 w nocy do 6-30:-)ominelo nas jedno karmienie:-)
jak jestesmy w domku to dawidek potrafi niespac tak do 2 godz jak sie obudzi,dzis zasnal o 10-30 i spal do 13 2 godz przerwy w tym jedzonko zabawa i teraz wlasnie mi zasypia:-)a wasze dzieci jak maja?

reklama
Natalia śpi w dzień różnie - dziś na przyklad dużo śpi: spała od 9.45 do 10.30, potem od 12.00 do 14.15 pobawiła się chwilkę, zjadła i znów przed chwilą zasnęła. Tak więc dziś będzie miała trzy drzemki w dzień, a bywa że ma nawet tylko jedną:eek:

Zapomniałam napisać, że dziś mamy małą imprezkę - 5 rocznicę ślubu siostry mojego m - zaprosili, więc idziemy na dobre jedzonko:-D

Do góry