reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

No to wyobrazicie sobie mnie wyprowadzającą się z Polski do Norwegi podróż równe 24 godziny w tym 9 godzin promem ciesze sie że małą będę przewozić w gondoli będzie jej wygodniej tylko jak pomysle o tych wszystkich pakunkach to szok:szok::szok::szok:ciekawe czy bedzie jeszcze dla nas miejsce :-Dno i mąż ma w planie kupić duży samochód Vito lub cos w podobie 7 osobowy żeby był

reklama
No to wyobrazicie sobie mnie wyprowadzającą się z Polski do Norwegi podróż równe 24 godziny w tym 9 godzin promem ciesze sie że małą będę przewozić w gondoli będzie jej wygodniej tylko jak pomysle o tych wszystkich pakunkach to szok:szok::szok::szok:ciekawe czy bedzie jeszcze dla nas miejsce :-Dno i mąż ma w planie kupić duży samochód Vito lub cos w podobie 7 osobowy żeby był
no Maniulka w Vito sie napewno zmiescicie:-D.
Moj wujek kiedys mial to wiem ze to duzy samochod.
a my mamy prom o 8;30 czy o 9:30 do anglii potem podroz przez anglie eurotunel do Francji(szybciej tunelem niz promem) a potem juz tylko jazdaaaa

Dziewczyny wy tu piszecie jak sie zapakujecie na morze w kombi,a Wy czytacie moje posty i nieskapnelyscie sie ze my z IE do PL samochodem jedziemy:tak:.
Oczywiscie strasznie sie boje podrozy z malym dzieckiem ale mam nadzieje ze damy rade oczywiscie beda przystanki i nocleg jakis.
Mam podgrzewacz do butelek z w tyczka do samochodu wiec o jedzenie dla Szymka nie musze sie marwic.
Aaaa i my nie mamy kombi:-p

Julia dzieki za ten link zaraz poczytam.

Ewelcia ja z Norwegii do Polski:tak:

Jakies 7 godzin jazdy samochodem i 9 godz. promem

O jedzonko tez sie nie martwie bo mamy podgrzewacz (z normalna wtyczka) ale w samochodzie mamy taki jakis kontakt czy cos nie znam sie na tym hehh

Witam marcoweczki i dzieciaczki:-)

Ale mialam dzisiaj noc... mala obudzila sie 0 3.30 zjadla i kiedy chcialam ja odlozyc spowrotem do lozeczka to tak zaczela sie wyginac ze szok wiec wzielam ja pionowo i nagle zwymiotowala na mnie.. doslownie wszystko co zjadla:-(
Darek chwile ja ponosil i usnela ponownie obudzila sie o 7.00 nakarmilam ja i znowu zwymiotowala:eek: juz nie tak duzo ale zawsze troche.. nie wiem co jej jest.. po 8 chciala jeszcze ale juz nie dalam jej mleka tylko herbatki .. na szczescie jej nie zwrocila:tak: Mam nadzieje ze to byl tylko jakis przypadek.. teraz Amelka spi jak sie obudzi bedzie trzeba ja nakarmic... az sie boje.. :no:

U mnie nadeszła @. Jak narazie nic mnie nie boli, a przed ciążą to była nie do życia w pierwsze 2 dni. Zobaczymy ile potrwa.

reklama
Do góry