reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Ola a o jakie szczepionki chodzi zeby byl odstep po miedzy nimi 6tyg?
Bo my szczepilismy 6w1 i pneumokoki jak maly mial 9tyg,bylismy tydzien wczesniej ale nam nie zaszczepili bo niby mial katar:crazy:
Teraz szczepionka nam wypada jak maly skonczy 4miesiace ale wtedy byc moze bedziemy juz w PL i myslalam sobie zeby go zaszczepic 4dni wczesniej ale gadalam z pielegniarka i ona mi podpowiedziala ze lepiej bylo by dla Szymka zebym go zaszczepila po powrocie z PL.
Tylko ze my wybieramy sie na miesiac i teraz nie wiem.
Musze zadzwonic do przychodzi i sie zapytac albo m wyslac.

Moje Maleństwo własnie myśłam o Tobie, że Cię coś nie ma :-)

Ja lecę ogarnąć trochę mieszkanie, bo jak się okazało przychodzą dziś goście prosić na wesele. Matko, jak nie było, to nie było, a teraz to czerwiec i sierpień, a jeszcze prawdopodobnie moja kuzynka w sierpniu- mama mija :-D

madzik, ale mamy zabawowe lato, co??

Dzieki za pamiec:tak:

Wlasnie to doczytalam dzisiaj po prostu nie nadanzam za Wami:no::-D

ewelcia, mam nadzieję, że pogoda dopisze :-) chociaż burza nad morzem to dużo jodu :tak: Z Wrocka to troche km, trochę się boję tak daleko jechać, trzeba będzie przystanki robić itp. Kitki niedługo jedzie równie daleko to pewnie opowie jak było w podróży. A i nie wiem czy się Wam chwaliłam, ze mamy już kombiaka (od 14 go kwietnia :-p )więc chyba damy radę się zapakować.:tak:

reklama
Dziewczyny wy tu piszecie jak sie zapakujecie na morze w kombi,a Wy czytacie moje posty i nieskapnelyscie sie ze my z IE do PL samochodem jedziemy:tak:.
Oczywiscie strasznie sie boje podrozy z malym dzieckiem ale mam nadzieje ze damy rade oczywiscie beda przystanki i nocleg jakis.
Mam podgrzewacz do butelek z w tyczka do samochodu wiec o jedzenie dla Szymka nie musze sie marwic.
Aaaa i my nie mamy kombi:-p

Julia dzieki za ten link zaraz poczytam.

Do góry