reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Ola a o jakie szczepionki chodzi zeby byl odstep po miedzy nimi 6tyg?
Bo my szczepilismy 6w1 i pneumokoki jak maly mial 9tyg,bylismy tydzien wczesniej ale nam nie zaszczepili bo niby mial katar:crazy:
Teraz szczepionka nam wypada jak maly skonczy 4miesiace ale wtedy byc moze bedziemy juz w PL i myslalam sobie zeby go zaszczepic 4dni wczesniej ale gadalam z pielegniarka i ona mi podpowiedziala ze lepiej bylo by dla Szymka zebym go zaszczepila po powrocie z PL.
Tylko ze my wybieramy sie na miesiac i teraz nie wiem.
Musze zadzwonic do przychodzi i sie zapytac albo m wyslac.

Moje Maleństwo własnie myśłam o Tobie, że Cię coś nie ma :-)

Ja lecę ogarnąć trochę mieszkanie, bo jak się okazało przychodzą dziś goście prosić na wesele. Matko, jak nie było, to nie było, a teraz to czerwiec i sierpień, a jeszcze prawdopodobnie moja kuzynka w sierpniu- mama mija :-D

madzik, ale mamy zabawowe lato, co??

Dzieki za pamiec:tak:

Wlasnie to doczytalam dzisiaj po prostu nie nadanzam za Wami:no::-D

ewelcia, mam nadzieję, że pogoda dopisze :-) chociaż burza nad morzem to dużo jodu :tak: Z Wrocka to troche km, trochę się boję tak daleko jechać, trzeba będzie przystanki robić itp. Kitki niedługo jedzie równie daleko to pewnie opowie jak było w podróży. A i nie wiem czy się Wam chwaliłam, ze mamy już kombiaka (od 14 go kwietnia :-p )więc chyba damy radę się zapakować.:tak:

reklama
Dziewczyny wy tu piszecie jak sie zapakujecie na morze w kombi,a Wy czytacie moje posty i nieskapnelyscie sie ze my z IE do PL samochodem jedziemy:tak:.
Oczywiscie strasznie sie boje podrozy z malym dzieckiem ale mam nadzieje ze damy rade oczywiscie beda przystanki i nocleg jakis.
Mam podgrzewacz do butelek z w tyczka do samochodu wiec o jedzenie dla Szymka nie musze sie marwic.
Aaaa i my nie mamy kombi:-p

Julia dzieki za ten link zaraz poczytam.

Do góry