reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Co do seksiku. No może to właśnie o te wcześniejsze atrakcje porodowe chodzi, które miałam zanim zrobili cesarkę bo u mnie poród już się w najlepsze zaczął, bóle krzyżowe i rozwarcie i inne atrakcje.
:confused:

reklama
Ewelcia lato, lato idzie:-) ja cały czas lukam za jakimis materiałami do domu wykonczeniowymi, mysle o chrzcinach i czytam różne rzeczy jak mam czas. Oliwier drzemke sobie uciął.
Był dziś tez serwisant od lodówki i powiedział ze nam przestała działac bo za niskie napiecie było, t woczraj jak ja włączylismy po tygodniu to zaczeła działa:wściekła/y:
nosz ku.wa mać!! przecież to można nerwicy dostac- a mi sie całe mieso rozmroziło prawie tydzien temu:wściekła/y: pisałam o problemie lodówki no nie?
A ja czekam na przesyłki i sie stresuje aby doszły do piatku:szok: bo zamówiłam sobie kolejną sukienkę na allegro (na wesele i ogólnie).
taką
* ŚLICZNA KREMOWA SUKIENKA * japan style * L/XL (630566558) - Aukcje internetowe Allegro
(ta z polski wysłana )
oraz taką
oraz taką tylko w rozmiarze L
CZARNA PLISOWANA SUKIENKA * japan style * roz. M/L (627579106) - Aukcje internetowe Allegro ale ta z Honkongu leci samolotem:-) wcześniej zamówiłam tez taką ale w rozmiarze XXL bo wydawało mi sie ze sie w cyckach nie zmieszcze z moim barem mlecznym:-)owszem sukienka na żywo piękna ale taka wielka że sie w niej topięc na szczescie sprzedajacy zgodził sie przyjąć ją z powrotem:tak:tyle ze strace na kosztach przesyłki:-( no nic trudno..

właśnie mi dziś koleżanka uświadomiła ze butów nie mam bo wszystkie sprzed ciąży miałam na wysokim obcasie, ale jak ja będę w nich tańczyla i chodziła skoro nie latałam w nich przez 11 miesiecy? jak łamaga chodze teraz w szpilkach:baffled:

a co do seksiku to wczoraj znowu u nas był:-) i to nawet lepszy :-)

Ostatnia edycja:
Madzik ale sie rozkreciliscie z tym sexem:-D:-D:-D.
Moj nie chce zabardzo w gumie nie lubi:baffled:i ja w sumie tez.
Czekam na nastepna @ zebym mogla wziasc tabletki.
Pisalam kiedys ze zaczelam brac juz tabletki tylko ze non-stop krwawilam i odstawilam a to sie okazalo ze to byla @ trwajaca 3tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:.
Sukienki piekne-podobaja mi sie:tak:.
ja musze cos zakupic na Chrzciny,chociaz miala bym sie w co ubrac po mojej diecie :-D:-D:-Dale chyba zafunduje sobie cos nowego:tak:tylko ze w Polsce bo tutaj ceny gigantyczne za jakis badziew wiec dziekuje.

Nic mi nie mow o wykanczaniu domu:cool2:.
Mnie to czeka w czerwcu(oczywiscie jak pojedziemy)ale juz teraz jest urwanie kapelusza bo robotnicy sa i koncza kanalizacje i centralne a w przyszlym tygodniu wprawianie okien:shocked2:

witam, niestety nie jestem w stanie nadrobić tego wątku... tyle tu postów
ja na forum bywam, ale przez ostatni tydzień byłam u rodziców, gdzie nie ma neta, więc w ogóle nawet poczytać nie mogłam
pozdrawiam marcowe mamy i dzieciaczki :tak:

witam, niestety nie jestem w stanie nadrobić tego wątku... tyle tu postów
ja na forum bywam, ale przez ostatni tydzień byłam u rodziców, gdzie nie ma neta, więc w ogóle nawet poczytać nie mogłam
pozdrawiam marcowe mamy i dzieciaczki :tak:
ooooo witaj Olu wreszcie sie odezwalas:tak:
Wiesz ze nawet ostatnio myslalam o Tobie:-)
Jak tam Julianka?

ewelcia, dzięki za "myślenie" :-)
Jula rośnie, jest radosna, pogodna, trochę terrorystka ;-) (bo ciągle na ręce chce), kilka fotek wkleiłam na wątku zdjęciowym - ale nadal mam mało czasu na forum, dlatego tak rzadko bywam

Ola nie dziwie Ci sie ze nie dajesz rady nadrobic postow.. mnie nie bylo 2 dni i juz jest problem :-D
oczywiscie nie bylo mnie tylko dlatego ze przedwczoraj bylismy na roczku u Natanka (synka kuzyna) a z wczoraj na dzis znowu bylismy poza domem;-)

madzik-sliczne sukienki!Obie sa zwiewne i subtelne.Wlasnie mi uswiadomilas ze tez bede musiala o jakims przyodzieniu pomyslec na chrzciny Julitki-ale u nas to odlegla sprawa-sierpien lub wrzesien.

Jutro spotykam sie z kolezanka z porodowki przed poludniem co oznacza ze musze dzis obiad na jutro zrobic.Maz ma w tym tyg zmiane 14-22 i chce mu o 13 obiad postawic,zmykam zeberka dusic,moze wpadne pozniej.

Nie było mnie tu cztery dni a nadrukowałyście...:tak::tak::tak: nie ma szans do nadrobienia. Ja wróciłam właśnie z wizyty u mamy sama z Zuzią się wybrałam i było suuuper aż wracać się nie chciało bo w domu wiecznie sama jestem bo m w pracy długo...
co do wątku sexiku to u mnie nadal nic choć straszną mam ochote to strach mi nie pozwala chyba dlatego że będzie bolało i czy wszystko ok będzie oj szukam dobrej okazji ale jak narazie to nic nie sprzyja caly czas zmęczona jestem i m też mnustwo obowiązków i padamy jak kawki a w ciąży często się kochaliśmy a teraz mąż też nie napiera więc czekam na okazje:-:)-:)-(

reklama
Będąc z wiztytą kontrolną u gin. podjął on temat współżycia. Wyjaśnił, że po okresie połogu nie ma przeciwskazań medycznych by rozpocząć współżycie. Mówił właśnie o tym, że kobitki się boją bólu, ale on nie jest spowodowany, że tam się nie wygoiło tylko własnie tą suchością. Polecił mi jakiś żelik Feminum czy jakoś tak. Powiedział, że dopóki hormony się nie "uregulują" (nawet do 2 miesięcy jeszcze) może być sucho i lepiej stosować jakieś nawilżenie. Bo ten ból to nic innego jak tarcie. Ten żel ponoć kosztuje grosze w aptece ale mąż jakiś Durexa zakupił i muszę przyznać, że jest bardzo dobry :tak:

Do góry