reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Tak jak przypusczalam, przespalam sie w dzien i teraz kicha, nie pośpie w nocy:crazy:

Piszecie o znakach zodiaku - ja tez skorpion:tak: A moj maz to baran i o dziwo, swietnie się dogadujemy:happy: Ja wolalam dzidzie rybke - zadnej rybki nie znam, nie mam ani w rodzinie ani wsrod znajomych, ale baranek tez moze byc. Jak bedzie taki jak tatus, to bedzie idealny:-D A skorpiony wcale nie są jakies straszne, przynajmniej tak mi sie wydaje:rofl2:

Wreszcie udało mi sie zmolestowac meza:-D Kurcze, ile to pracy wymaga, zeby sie przelamac, jak psychika nie pozwala... Niby czlowiek chce, a ciało mowi NIE i nie reaguje - ja tak niestety mam przy dluzszych przerwach. Ale ze tak lekarze mnie namawiają do seksu, to się zawzięłam w koncu i mowie, ze probujemy do skutku:-D I sie w koncu udało, jupiiiiiiiiiiii:-) Juz zapomnialam, jakie to przyjemne, o rety, ze tez mi tego nie brakowalo:confused: Tylko moj mezus sie odzwyczaił hihihih, i przez to krociutko bylo:-D Moze nie powinnam pisac o takich rzeczach, ale.... musze dac upust swojej radosci:tak:

reklama
co do zodiakow..ja rybka jestem maz baran i super jest, a teraz szykuje sie maly baranek chyba.... a moj pierwszak to wodnik....bedzie ciekawie

KasiulkaW hi hi my jesteśmy Skorpionki, a Nasi mężowie to Wagi ;-) bo mój mąż to też Waga tak samo jak Twój ;-).

Eve witaj z powrotem :-) dobrze że mała już jest zdrowa :-)

A mi moje wczorajsze bóle nie przeszły do 2 w nocy :crazy: o tej godzinie właśnie się obudziłam, i bolało wtedy bardziej niż przed zaśnięciem :crazy: poszłam się wykąpać, potem do łóżka, podłożyłam poduszkę pod brzuszek i jakoś udało mi się zasnąć. Teraz już ból minął, ale dzisiaj idę do lekarza ciekawe co powie.

Witam :-)
Ja tylko na chwilke naszykowalam sei juz do szpitala wykapana pachnaca hehe nawet se buziala wypudrowalam coby taka blada nie isc hehe nie no smieje sie ale musze sie troche odstresowac.. m poszedl juz do pracy a ja czekam na tate i jedziemy zobaczymy co to bedzie czy mala Zuzia bedzie chciala wysc juzna swiat czy jeszcze.. 3majcie kciuki laseczki mam nadzieje ze jak jeszcze czas to i tak dostane jaka kroplowe i jazda zreszta tak wlansie chyba bedzie bo moj gin musi odebrac moj porod i se spokojnie jechac na narty:-p:-p:-p tak zesmy sei umowili hehe kurde czas sie powoli ubierac bo tatus za jakies 15 min przyjedzie..
Aaaaa pozwolilam sobie zapisac nr tel Myfy mam nadzieje ze sie nie pogniewasz jak napisze esa jak urodze.. niestety nie mialam okazaji sie zapytac osobiscie ale chyba mi wybczysz hihi :-p
Uciekam moje panie buzialeee wielki i milego dnia :-):-):-)

heja
wrocilam dziewczyny od gina pierwszy raz bylam u niego na wizycie...w sumie chyba powinnamsie cieszyc ale jakos nie do konca...
25 marca rano stawiam sie nad odzia i jak beda skurcze to cc a jak nie to moze poczekam na patalogii do 1 kwietnia, ale lekarz mowi ze nie beda czekac pewnie bo dzidzius donoszony, w dole podomykane nadal...
poniewaz maly bedzie nie mniejszy niz pierwszak moj wiec dla bezpeieczenstwa bedzie cc , dzisiaj wkoncu dowiedzialam sie tez co mialam przy pierwszej cc - atomia czyli rozkurcz oj no nic ide b zaczelam sie stresowac kurcze.....
Myfa, na czym dokładnie to polega? Zastanawiam się, czy masz może to co ja - mi macica nie chce się kurczyć (w pierwszej ciaży zero skurczy do 42 tygodnia), szyjka nie chce skracać i mięknąć (porody miałam wywoływane oksytocyną + zawsze duże pęknięcia szyjki) i dlatego tym razem mam miec cc - dziecko dojrzało, a macica tradycyjnie już u mnie nie.
Trzymaj się! Musi być dobrze!
Malineczka, powodzenia! Trzymam kciuki!

Eve cieszymy się bardzo że już do nas wróciłaś i najważniejsze że Malutka zdrowa:-)

Malineczko nadszedł Twój wielki dzionek!!! Powodzenia!! Trzymam kciuki!!!

A ja wyprawiłam męża do pracy...nie lubię tych jego służb bo to aż 24h! no nic polenię się dziś troszkę, porozmawiam z dzidzią w brzuszku:-) i popiszę tę przekichaną magisterkę...

I'm back hehehehe

Juz jestem spowrotem.. Niestety mala jest jeszcze za wysoko i nawet jakbysmy chciieli jej pomoc to bym sie bardzo meczyla po oksy czy czyms tam.. widac jeszcze jej u mamusi dobrze! ide sei polozyc bo brzuszek boli..

reklama
Hej...
Vinniki ...tak ja z Krakowa jestem...ale bywam w nim niestety 2 albo 3 razy do roku:(:(...
NO I NIE WIEM CO ROBIC....OD 5.40 MAM SKURCZE...CO 15 ALBO 10 MINUT....NIC SIE NIE PRZYSPIESZA NIC NIE PRZYBIERA NA SILE....SA DOSC SLABE....CO JA MAM ROBIC...SIEDZIEC W DOMU CZY ISC NA ODDZIAL....LEKARKA MOWILA ZEBY Z TAKIMI CO 5 MINUT PRZYJSC....
jestem zdezorientowana bo w 1 ciazy poszlo zupelnie innaczej...

Do góry