Vinniki - mamy takie same znaki zodaiku,ja też jestem ta postrzelona hi hi hi . A czytałam gdzieś, że ostatnia dekada marca to połączenie charakteru ryb i skorpiona ( nie wiem skąd ten skorpion się wziął ale tak piszą w horoskopach).
Ze strony http://www.wesele.amr.pl/artykuly.php?artykul=10
RYBY
20.02-20.03
Motto: Wierzę.
Charakterystyka znaku.
Pierwsza dekada Ryb to stuprocentowa przedstawicielka tego znaku, uosobienie wrażliwości, subtelności i duchowego bogactwa, które niestety rzadko idzie w parze z bogactwem materialnym. Jest to człowiek nie z tego świata, potrafi śnić na jawie, przeżywa stany melancholii, nadmiernej egzaltacji. Pomimo takiej wydawałoby się nieżyciowej postawy, doskonale radzą sobie w trudnych sytuacjach. Druga dekada znaku Ryb to połączenie Ryby z Rakiem. Dobrze zorganizowana, zaradna i skuteczna w działaniu postać często angażująca się w działalność społeczną, życzliwa i odnosząca się z sympatią do ludzi. Trzecia dekada znaku to Ryba z cechami Skorpiona jest najbardziej przebojową przedstawicielką tego znaku. Wrażliwa i uczuciowa, ale nie da sobie w kaszę dmuchać i kiedy wymaga tego sytuacja potrafi walczyć. Staje często w obronie słabszych jest wrażliwa na cierpienie i przejawy niesprawiedliwości.
Z kim najlepiej czuje się pani Ryba?
Bardzo dobrze z: Nie ma nikogo takiego.
Dobrze z: Baranem, Wagą, Skorpionem i Rybami.
Obojętnie z: Bykiem, Bliźniętami i Wodnikiem.
Źle z: Rakiem, Lwem, Panną, Strzelcem, Koziorożcem.
Z kim najlepiej czuje się pan Ryba?
Bardzo dobrze z: Panną i Bykiem.
Dobrze z: Bliźniętami, Rakiem, Skorpionem, Strzelcem i Rybami.
Obojętnie z: Lwem, Wagą, Koziorożcem i Wodnikiem.
Źle z: Baranem.
BARAN
21.03-20.04
Motto: Jestem.
Charakterystyka znaku.
Pierwsza dekada znaku to najbardziej wojowniczy 100% Baran, agresywny, przebojowy, odważny. Druga dekada to połączenie cech Barana i Lwa, który jest mniej impulsywny, serdeczny, otwarty, szlachetny. Trzecia dekada to w połowie Baran i Strzelec, przewidujący i analizujący sytuacje, lubi podróże, łagodny i refleksyjny.
Z kim najlepiej czuje się pani Baran?
Bardzo dobrze z: Baranem.
Dobrze z: Bykiem, Rakiem i Lwem.
Obojętnie z: Bliźniętami, Panną, Skorpionem i Wodnikiem.
Źle z: Wagą, Strzelcem, Koziorożcem i Rybami.
Z kim najlepiej czuje się pan Baran?
Bardzo dobrze z: Baranem, Skorpionem i Koziorożcem.
Dobrze z: Bykiem, Panną, Wodnikiem i Rybami.
Obojętnie z: Bliźniętami i Rakiem.
Źle z: Lwem, Wagą i Strzelcem.
Ze strony http://www.wesele.amr.pl/artykuly.php?artykul=10
RYBY
Motto: Wierzę.
Charakterystyka znaku.
Pierwsza dekada Ryb to stuprocentowa przedstawicielka tego znaku, uosobienie wrażliwości, subtelności i duchowego bogactwa, które niestety rzadko idzie w parze z bogactwem materialnym. Jest to człowiek nie z tego świata, potrafi śnić na jawie, przeżywa stany melancholii, nadmiernej egzaltacji. Pomimo takiej wydawałoby się nieżyciowej postawy, doskonale radzą sobie w trudnych sytuacjach. Druga dekada znaku Ryb to połączenie Ryby z Rakiem. Dobrze zorganizowana, zaradna i skuteczna w działaniu postać często angażująca się w działalność społeczną, życzliwa i odnosząca się z sympatią do ludzi. Trzecia dekada znaku to Ryba z cechami Skorpiona jest najbardziej przebojową przedstawicielką tego znaku. Wrażliwa i uczuciowa, ale nie da sobie w kaszę dmuchać i kiedy wymaga tego sytuacja potrafi walczyć. Staje często w obronie słabszych jest wrażliwa na cierpienie i przejawy niesprawiedliwości.
Z kim najlepiej czuje się pani Ryba?
Bardzo dobrze z: Nie ma nikogo takiego.
Dobrze z: Baranem, Wagą, Skorpionem i Rybami.
Obojętnie z: Bykiem, Bliźniętami i Wodnikiem.
Źle z: Rakiem, Lwem, Panną, Strzelcem, Koziorożcem.
Z kim najlepiej czuje się pan Ryba?
Bardzo dobrze z: Panną i Bykiem.
Dobrze z: Bliźniętami, Rakiem, Skorpionem, Strzelcem i Rybami.
Obojętnie z: Lwem, Wagą, Koziorożcem i Wodnikiem.
Źle z: Baranem.
BARAN
Motto: Jestem.
Charakterystyka znaku.
Pierwsza dekada znaku to najbardziej wojowniczy 100% Baran, agresywny, przebojowy, odważny. Druga dekada to połączenie cech Barana i Lwa, który jest mniej impulsywny, serdeczny, otwarty, szlachetny. Trzecia dekada to w połowie Baran i Strzelec, przewidujący i analizujący sytuacje, lubi podróże, łagodny i refleksyjny.
Z kim najlepiej czuje się pani Baran?
Bardzo dobrze z: Baranem.
Dobrze z: Bykiem, Rakiem i Lwem.
Obojętnie z: Bliźniętami, Panną, Skorpionem i Wodnikiem.
Źle z: Wagą, Strzelcem, Koziorożcem i Rybami.
Z kim najlepiej czuje się pan Baran?
Bardzo dobrze z: Baranem, Skorpionem i Koziorożcem.
Dobrze z: Bykiem, Panną, Wodnikiem i Rybami.
Obojętnie z: Bliźniętami i Rakiem.
Źle z: Lwem, Wagą i Strzelcem.