Nika81
nareszcie razem
smutne ale w dzisiejszych czasach b duzo dzieci ma jakies problemy. Bywają i gorsze dacie radę będzie dobrze zycze zdrowka
. I lece spac, bo cos spiąca się zrobiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maniulka, ja muszę przyznać, że już od kilku dni moge podjadać sporo więcej a cukier jest ok. Wczoraj nawet podjadłam sobie ciasta i było w porządku. A na dodatek jak byłam w czwartek na wizycie to okazało się, że od 16.02 (czyli przez jakieś 3 i pół tygodnia) jeszcze schudłam - dokładnie o 1,8kg.Nie wiem czy juz któras pisała o tym nie jestem w stanie nadrobic zaległosci 2 tygodni ale chce pocieszyć mamy cukrzycowe i z nadcisnieniem po porodzie jak reką odjoł znowu jestem zdrowa jak ryba i moge jesć wszystko (oczywiscie przy karmieniu jest to niemożliwe haha)
Moonik, po prostu Twój mały to prawdziwy dżentelmen... chce przepuścić najpierw wszystkie dziewczynki...Edis- hehe, z chęcią bym skorzystała z ustąpienia kolejkiTylko ten mój maly cos taki grzeczny, ze wsyzstkich chyba chce przepuscic przed mamę
![]()