reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Jak narazie po każdej wizycie w wc schodzi czop, jego kolor bez zmian- czekoladowy, a skurcze też mam ale nieregularne i niebolesne.....

Staram się mieć wyostrzone zmysły w tym temacie, bo do szpitala mam 40km i nie chciałabym za późno wyjechać....

Ostatnia edycja:
Nik_a, Mirka – to Wy rzeczywiście chyba będziecie dziś/jutro rodzić! Trzymam kciuki:tak:

Midnight – rzeczywiście takie telefony to tylko człowieka zdołują. Moja Córeczka też nie jest super-aktywna – jak mnie coś niepokoiło to jechałam na ktg. Najwięcej się wierci wieczorami. I też ma przerwy, nawet kilkugodzinne. Może pojedź na oddział nie wcześnie rano tylko o innej porze dnia – zawsze zrobią ktg i się uspokoisz. No i właśnie, powinni zrobić za darmo! Mnie też wydaje się, że wywoływanie porodu na siłę gdy jeszcze dzidziuś może w brzuszku posiedzieć nie jest dobre.

Idę zaraz do wanny, ale kucze, nie powiem niektóre skurcze są bolesne i to z krzyża, chyba bedzie ciężko.....

Właśnie odszedł mi kawałek czopula z krwią, więc teraz to już jestem prawie pewna, że rodze, ale trzeba się wykąpać, co by położne nie pouciekały, cholera, ale boli.....

Ostatnia edycja:
mirka trzymam kciuki zeby to bylo to:-):-):-).
wkoncu juz czas na Twojrgo synka:-),a no i przeciez nie mozesz blokowac kolejki:-D.
moj chyba ma kolki wczesniej spedzilam z nim 2godz teraz od 15 prawie 17 czyli znow 2godz.ziemniaki i mieso znow zimne

reklama
Idz tu kobieto na mały spacerek a u was tyle się dzieje .
Miroslava super to ty na porodówke i nik-a też która się jeszcze pisze a może weźmiecie i mnie dziewczyny? plisssssssssssssssssssssss.
Ewelcia bidulko też to przerabiałam z pierwszym tzn zimne obiadki bo mały przecierz najwarzniejszy.:crazy::rofl2:

Do góry