reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ale sie objadlam cukierkow... az mi nie dobrze :errr:

Dzisiejszy dzien mam straszny.. lapia mnie te skurcze mniej wiecej co godzine ale sa tak mocne ze szok :szok: i trwaja tak 2-3 minuty(dosc dlugo chyba nie?:confused:) w pewnych momentach mam uczucie jakbym juz rodzila :-D (teraz sie smieje ale naprawde to bol niesamowity...) ale czuje ze i tak sie nic nie ruszy..:baffled: bo te skurcze jak narazie sa w zbyt duzej odleglosci..

Moonik badz czujna :-D

reklama
Jestem po kąpieli i ogolone nogi i mała też a czy wy się golicie do porodu czy w szpitalu u was to robią Ja przy pierwszym byłam golona przez położną a teraz wolałam sama tylko to takie ciężkie zadanie mam nadzieje że tyle co się ogoliłam to wystarczy.

I znow jestem:-)
Skurcze mam regularne i mysle czy jechac czy jeszcze troche poczekac , bo mam co 10 minut.A co do golenia Kasiulka , to ja tez wole w domu sie ogolic , a ze juz od kilku miesiecy nie daje rady to goli mnie maz;-) na poczatku sie bardzo balam , ale nie bylo zle.
Mam nadzieje ,ze porod tuz tuz , wiec jak chcesz Kasiulka to ja wezme Cie ze soba , no chyba ze faktycznie zaczniesz pierwsza , to idziemy razem;-) hehe zawsze razniej!

Ostatnia edycja:
Moje Maleństwo - haha, to raczej na Ciebie pora, jak masz skurcze:-D:tak:No i na KasiullkeW:-)

Ja się do szpitala nie golę, wiem, że w szpitalu gdzie chcę rodzić nie golą. Dla mnie to super, bo mi strasznie wrastają włoski po goleniu i co najwyżej je przycinam. Tak wiec z takim 1 cm jeżykiem pojadę:-D

Dziewczyny a mam takie putanko czy przy "skurczach" dzidzia moze sie troszke poruszyc? ale doslownie tak troszeczke, bo cos mi wydaje ze kiedys obilo mi sie o uszy ze kiedy ma sie skurcze to nawet w czasie ich przerwy dzidzia sie nie porusza:confused: ale nie wiem ... co wy na to????????????

Moonik ja narazie sie nie szykuje :) tylko czekam ................ juz caly dzien...

moonk , ja to moze i sie szykuje , torba czeka przy drzwiach i czekam na powrot meza z pracy , ale jedno co mnie dreczy to , to czy maly chce wylazic czy znow mi psikusa robi;-) Moze , ktoras wie jak to jest ze skurczami i ciapla kapiela , bo ja zrobilam taka kapiel i skurcze chyba sie troche uspokoily.Juz nie wiem cholercia co mam myslec.Ale jeszcze dodatkowo mnie na kibelek caly czas goni;-) i to nie siusiu hehe;-)

moje malenstwo , mi przy skurczach maly sie nie rusza , przynajmniej ja tego nie czuje , ale gdy ustaja skurcze to obraca sie az milo:-) Jak mam skurcze to mam wrazenie , ze brzuch mi wybuchnie.

reklama
Do góry