reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Modroklejka ale na liście są takie mamy, które zaglądają tu bardzo bardzo rzadko ..... myślę, że tych naprawdę stałych była by połowa ..... :-)

reklama
Hej, tez mam wrazenie, ze przed terminem nie urodze:( brzuszek mi sie nie obnizył a tu zostalo zaledwie 16dni ... no nic zobaczymy narazie mala siedzi rozpycha sie i jest jej dobrze.

WITAM WAS MARCÓWECZKI!

Ja mam rocznego juz synka i wpadłam do was z prośba, bierzemy udzial w konkursie pampers. Jeli mozecie to zaglosujcie na nas, na dole w suwaczkach jest link. Mozna zaglosowac raz dziennie. życze wam wszystkim jak najwiecej radosci z macierzynstwa!!!
z gory dziekujemy

Hejo
coraz wiecej sie nas rozpakowywuje:-)super!
Ja chce sie dzis zadrapac:-D,brzuch mnie tak okropnie swedzi ,skora sie rozciaga....ale czaaad nie idzie wyrobic:-D.
Wcielam wiosenne zdrowe sniadanko,narazie planow na dzisiejszy dzien brak.
Milego dnia.

heja

ja jeszcze w dwupaku modle sie zeby przed 13 sie nie rodwoic ;) chociaz podobno nic na to nie wskazuje...

nic mi sie nie chce wogole jakos tak dziwnie nie wiem nawet co zabrac ze soba do rodzicow ech.... najchetniej zostalabym w domu ...

zmykam sprzatac

spokojego dnia

wiecie co...chciałabym dzis urodzic...dokładnie rok temu o 15 zostałam wypisana ze szpitala po poronieniu i nie chciałabym zeby ten dzien mi sie smutno kojarzył...strasznie chciałabym dzis urodzic...

wogole to od niedzieli mam podły nastórj, a maz ciagle pyta dlaczego...nic mu nie mówie, bo to lekka przesada...zwłaszcza ze w brzuszku mam moje małe szczescie...

ehh...do duszy z tym wszystkim...

Agusia1987 – do mnie też teściowa ani razu nie zadzwoniła żeby zapytać jak się czuję. Znaczy się zadzwoniła w piątym miesiącu jak się dowiedziała, że jestem już na zwolnieniu. Tak, nawet nie pyta co nam się urodzi, na kiedy mam termin itp. Bardziej się martwi kto jej remont w domu przeprowadzi , – no bo mój mężuś zapowiedział, że mu się maleństwo urodzi i nie będzie miał czasu na to. W święta Bożego Narodzenia mi truła, może myślała, że jakoś wpłynę na mojego męża. Może dlatego też, ze jej córunia urodzi miesiąc po mnie i codziennie mają sesje na skype no i oczywiste bardziej ją obchodzi jej córka niż synowa. Mam to w nosie i nawet się z tego cieszę, że nie dzwoni.

U mnie chyba też po nocy zauważyłam lekkie obniżenie brzucha i pomyślałam ,o kurcze, muszę się jeszcze sfotografować bo może później już nie zdążę! J

modroklej klawiatura mi się zmienła

Witam dziewczynki,
widzę, że coraz więcej mam rozpakowanych i w końcu trochę chłopców doszło:-)

Ja nockę miałam w miarę fajną, ale wieczorem zasnąć nie mogłam i dopiero około 1:30 udało mi się zasnąć.

Mordokleka w takim razie życzę Ci dzisiaj porodu:tak:

Magda19Lenka, ale miałaś dzisiaj sen:-D Mi się też już parę razy śniło, że mój dzidziuś urodził się dziewczynką:tak:
No ciekawe,czy Leila już urodziła i co z EVE?

reklama
Do góry