reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

czop wylazł - dzisiaj jakaś resztka, mąż wciąż panikuje - chociaż mniej bo go "ukierunkowałam" że mnie tym strasznie denerwuje,

czy bolą was piersi jak na okres? bo ja czuję że mi zaraz wybuchną - chyba że zamieniają się w bar mleczny

Julia - okropne babsko, ale dobrze że mąż zaczyna widzieć i zauważać. W jakim szpitalu byłaś - jakiego się wystrzegać?:confused:

reklama
kaczuszka , podobno jak czop odejdzie i bola piersi jak by mialy wybuchnac to porod sie zbliza wielkimi krokami!I moze nastapic w kazdej chwili! Wlasnie wczoraj o tym czytalam gdzies na necie;-) Wiec powodzenia!!!

Kaczuszka, ty już tuż tuż jesteś :-)

Volcan, napiszę jak wkońcu to puszczą, bo miało być zaraz :-)

Ostatnia edycja:
pierwszy raz spotykam się z osobą która widziała ten mityczny już czop... rzeczywiście, ponoć po odejściu tego ustrojstwa poród nadchodzi wielkimi krokami... do 24 godzin... powodzenia!! czekam na swój, dziś mam termin:-):-):-)- i nic...

oj , czop moze odejsc na dwa tygodnie przed porodem , wiec to nie powiedziane ze zaraz sie zaczyna rodzic! Zreszta jak nie wyleci caly to polozna mi mowila ze ma mozliwosc sie troche odbudowac.Mi zaczal czop odchodzic w 29 tygodniu i jeszcze chodze zapakowana:-)

Agusia, wypina sie niby ale w prównaniu z tym co wcześniej to żadziej. Jutro ide do lekarza i na KTG, może się trochę uspokoję, bo przyznam szczerze, że trochę się tym denerwuję :-(

hej wam. U mnie z samopoczuciem co raz gorzej.Boli mnie brzuch czuje jak by mnie ktoś kijem obił po nim. Okropność. Nie moge sie doczekac kiedy bedzie juz na swiecie :) nic nie bedzie mnie bolalo i nie wazne zasuwanie kolo niej i niewyspanie :)

EVE jezeli niepokoi Cie to ze dzidzia sie nie rusza to poloz sie na boku i pij bardzo slodki sok (najlepiej taki rozcienczany) dzidzia powinna zaczac sie w tedy ruszac :tak: Moja gin mi tak kazala robic i rzeczywiscie raz jak malutka sie nie ruszala i sie martwilam to ta metoda podzialala;-) Ale nie wiem jak to jest jak masz juz termin no ale warto sprobowac:happy:

A u mnie noc jakos minela troszke brzuszek mnie bolal no ale przezylam:-)

reklama
Do góry