reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

witam dziewczynki z wieczora :-)
ja dziś od rana na nózkach bo do przychodni chodzę mierzyc ciśnienie bo mam za wysokie i muszę kontrolować później zakupy, obiadek sprzątanie i tak do południa zleciało :sorry2: po lekach które biore na nadciśnienie jestem jakaś kołowata i położyłam się na godzinkę a później na spacerek się wybrałam z mama bo taka sliczna pogoda ( zobaczymy może się coś ruszy ):-p
Myfa wszystkiego najlepszego :-D:-D

reklama
Kaczuszka a juz myslalam ze mnie zostawilas i poszlas sama rodzic:)
A tak na powaznie napewno wszytsko bedzie z dziudziusiem dobrze i zaraz bedzie z Toba.

A ja dzis bylam w szpitalu gdzie chce rodzic i polozna powiedziala mi, ze kiedys przyjmowalo sie ze donoszona ciaza jest na dwa tygodniu przed terminem czyli jak zaczyna sie 39 tydzien. A podobno teraz wystarczy jak jest sie w 38 tygodniu i to juz uwaza sie za ciaze donoszona. Niezle. To moze wyjasniac dlaczego sa takie rozbieznosci w naszych "zeznaniach".

Polozna powiedziala tez zeby nieo obraniczac juz ruchu i co jakis czas to trzecie "s" stosowac. Ale dzis dostalam od swojej gin tabletki dopochwowe, bo chyba znow jakis grzybek sie przyplatal. Mowi, ze to przez zmiane ph, duze upławy i ze to normalne.

Ale juz sama nie wiem czy to 3 "s" stosowac, ale chyba przy takich pigułkach to niemozna. Ech... I co tu robic?

co do samochodow to my sprzedalismy naszego grata ktory byl wart tyle co dywan do salonu:):)...teraz upatrzylismy sobie forda s max
Ford S-Max NOWY z SALONU, 2009r., 100KM - otoMoto
wyglada mniej wiecej tak....
ale niestety ze zbieraniem idzie nam marnie.....
trzeba bedzie pewnie jakiegos kredyciku dobrac zeby go kupic...bo bez samochodu ciezko....a juz mam dosyc pozyczania od tesciow
laila...moj tata tez maniak motorowy:)

Mam pytanie wiem, że kilka dziewcząt brało Feneterol to jest na podtrzymanie ciąży tak mi się zdaje. Czy po odstawieniu tego leku szybko dostałyście bóli porodowych??

tanu, niezłe cacko :-)

My to zawsze sobie jakiś temat do rzmów znajdziemy, jak nie o psach to o samochodach :-) Ale fajnie, że możemy pogadać i wiemy jak :-)

Moja mała miała dzis tylko raz czkawkę, ale jeszcze wieczór i nocka przed nami. W ogóle to ona jakoś tak od 2 dni wyraźnie mniej się rusza, trochę się niepokoję :-(

EVE a nie jest czasem tak że dziecko przed samym porodem rusza się coraz rzadziej? Niech ktoś mnie poprawi jak się mylę ;-) bo nie jestem pewna, ale chyba gdzieś o tym przeczytałam.

Agusia, obyś miała rację. Ja nawet skurczy żadnych nie mam, nic zero objawów, a jutro termin, nie myślałam, że będę tak to przeżywać :-(

reklama
Do góry