reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witam śniadankowo:-) Właśnie wsuwam wiosenne kanapeczki, dziś w nocy bolał mnie brzusio ale nic się z tego nie wykluło...

Mam pytanie wiem, że kilka dziewcząt brało Feneterol to jest na podtrzymanie ciąży tak mi się zdaje. Czy po odstawieniu tego leku szybko dostałyście bóli porodowych??
Ja brałam Fenoterol przez 1,5mies a od 3 tyg. jestem już bez niego i nic się nie dzieje:-)

reklama
widze zr rozmowa o samochodach była....

jak czytałałm to stwierdzam ze jednak mam maniaka motoryzacji...ale to rodzinne bo moj tesc i brat meza tez maja fioła motoryzacyjnego...pasjonaci prawdziwi

moj maz ma cobre shelby z jakims super silnikiem-to w ramach pasji-grzebie w tym co jakis czas, ale z garazu wychodzi z takim bananem na ustach ze szok

poza tym moj maz i jego brat scigaja sie w motocrossie a dokłądnie na quadach w country crossie-nawet maja jakies punkty w mistrzostwach polski

brat meza ma motor crossowy i choperra jakiegos, tesc stary motor-z II wojny-dniepra z przyczepka...

w ogole w rodznie jest wiecej pojazdów niz jezdzacych-samochodów tez...tesciowa ma swoejego smarta, tesc mercka B, my mamy dwa autka-na szczescie, przynajmniej nie musze czekac jak gdzies jezdze...

a własnie-siadacie jeszcze za kolkiem? moj maz panikuje strasznie jak mam gdzies wyjechac, i nie puszcza mnie dalej niz na 20-30 km od domu...

Dzien dobry,spalam chyba tylko 5,5 godziny:dry:.Detka jestem jak sie patrzy.
Co do autek to my nie lubimy ropniakow,mamy nowego passata 1,8 -benzyna,za rok zmieniamy na chryslera voyagera,ze wzgledu na dwa wieksze foteliki z tylu.
Pije sobie herbatke ,maz kanapeczki mi do lozka przyniosl zanim wyszedl do pracy;-).Cora tez jeszcze spi,milego dzionka Wam zycze dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
hejka

a ja sie kuruje wczoraj bylam u lekarki ale i tak domowymi sposobami mam sie leczyc ... bo to wirusowka wiec bioparox nie pomoze chociaz mi go wypisala na recepcie, ale odradzila brac .... no nic w domu sie przyda wiec wykupilam ale sama nie uzywam , czosnek , cebula, sok z buraka , sinupred i cerutin...ech
a mam to wylezec tylko ciekawe jak ...co rano mlodego do ptrzedszkola , zakupki male ....

mam mnadzieje ze szybko wyzdrowieje bo kurde takie infekcje pod koniec ciazy...ledwo mowie....

w sobote ide na usg, badanka tez chce zrobic ostatnie.... no nic ide sie polozyc ...a potem odgruzowac zlew...

a na obiad dzisiaj poszlam na latwizne kupilam kluski leniwe (domowej robotki) do tego mus truskawkowy bedzie.....

oj egoistyczny jakis ten post tylko o sobie......

co do samochodow to ja znam sie dosc dobrze haha smieje sie moj tata ze lepiej niz moj maz....

nie chwale sie moim autem bo szlak mnie trafia jak przypomne sobie rate teraz za niego w znienawidzonym juz przezemnie franku ....

spokojnego dnia mamuski...

modroklejka, ja to jeździć bardzo lubię, ale odkad mój zrobił to prawko (czyli od stycznia) to ja z kierowaniem mogę się pożegnać :-( Przynajmniej do czasu jak zakupimy drugi pojazd :-) Do tej pory jak jedziemy gdzieś razem z rozpedu ide w stronę drzwi kierowcy. Mój M wtedy mówi a Ty gdzie?? :-):-):-)

Nik_a dziękuje za odpowiedź ja feneterlom brałam ze 3 tygodnie a nie biorę od soboty straszne mam bóle brzucha mało śpie jak tylko przestałam brać proszki to tak się zaczeło dziać jeszcze niunio mój jakiś mało ruchliwy ostatnio.

Witam:-)
modroklejka , ja juz od dawna nie wsiadam za kierownice , zreszta kiedys Wam pisalam ze gdy prowadzilam zakrecilo mi sie w glowie i zrobilo slabo i...wjechalam facetowi w tyl auta:-( ale facet zobaczyl , ze ja prawie mdleje wiec nie zrobil afery tylko pomogl mi wysisc z auta i spytal czy wezwac pogotowie.A jak doszlam do siebie wzial numer telefonu i powiedzial ze da mi znac ile bedzie kosztowala naprawa.Od tego czasu tj.od wrzesnia , wsiadam raczej bardzo rzadko.Gdy jestem do tego zmuszona.Wiec podziwiam Cie i nie dziwie sie Twojemu mezowi , ze panikuje i sie martwi.

Pisalyscie wczoraj poznym wieczorem , ze podobno przed porodem dziecko sie mniej rusza.Nie straszcie mnie!Dzis wstalam znow ze skurczami a maly ruszyl sie zaledwnie dwa razy co zawsze dawal mi niezly wycisk.I tak siedze i sie martwie:-( oby to sie nie sprawdzilo.

hej ;-) a tu jeszcze o samochodach hihi:-D
Ja dzisiaj spalam juz lepiej ale mogloby byc jeszcze lepiej :-p
Wlasnie wcinam buleczki czosnkowe i popijam herbatka malinowa :-)

Myfa kuruj sie i zbieraj sily na przywitanie sie z dzidziusiem;-)

reklama
heheh i jeszcze jest z dodatkiem wanilli ale naszczescie jej nie czuc :-)
Jakos ostatnio najlepiej mi smakuja herbatki bo po sokach to jakas zgage dostaje:crazy: a coli nie chce naduzywac choc w pierszych miesiacach to tylko ja pilam:zawstydzona/y:

Do góry