reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Już mam radochę :-D
No to która następna, Tanu Ty kochana pisałaś, że jeszcze 2 dni i możesz rodzić, a może Ty Ola masz już dwie reguły S zaliczone, pozatym zostało Ci widzę na suwaczku, że do końca masz 3 dni....
Ja niestety dzień wielkiego spotkania z moją córeczką mam odroczony do piątku 6.03 niestety buuuuu
Tak czy siak zaczęło się marcowe rozpakowywanko...;-):tak::-) yupiiiii

reklama
to się Kaczuszka troszkę pośpieszyła...była w kolejce za mną :( ja tak nie chce :) hehehe
pewnie jak już męża ściągnęła z pracy to trzecie S było i poszło od razu :)

dzisiaj cały dzień tel mi dzwoni i wszyscy się wypytują czy długo jeszcze :)

Ostatnia edycja:
Hej
super wiadomość, że przybędzie nowa mama:tak:Oj teraz tojuz się zacznie:tak:;-)

Ja wróciłam od ginka. Z dzidzią wszystko dobrze, tylko główka nadal w górze.W tym tygodniu mam jechać do szpitala i zrobić termin cc. Więc niebawem poznam datę spotkania z dzidzią. :tak:
Pogoda trochę deszczowa się u nas zrobiła i ja jakoś bardziej ospała teraz jestem. Niedawno zjadłam obiadek i chętnie poszłabym teraz spać, ale co wtedy będę robiła w nocy???

Caro moja Mała całą ciąże była odwrócona główkowo, a na ostatniej wizycie u ginka (23.02) zrobiła mi niespodziankę, z pozycji główkowej zmieniła ułożenie na miednicowe. ;-)

Jestem po wizycie u ginka i dostałam skierowanie na wywołanie porodu, miałam jechać jeszcze dzisiaj do szpitala ustalić termin ale spanikowałam, tymbardziej że mam kolejną awanture z mężem za sobą i bardzo sie boje:-(

Jestem troszke zaspana bo nie dawno wstalam ale to ze Kaczuszka zaczyna rodzic to doczytalam:-D:-D:-D
Nareszcie cos sie rusza,bo maly zastoj byl:-)

julia moze Ty bedziesz kolejna marcoweczka??
Jak dostalas skierowanie to jedz do szpitala a mezem sie nie przejmuj napewno jak zobaczy malego szkraba to mu przejdzie i bedzie ok.
Jak by coc to daj znac.
Masz nr.tel do ktorejs z nas?jesli nie to ja Ci zaraz wysle moj nr.na proiva i jak urodzisz to napisze sms ok.

reklama
Jade jutro rano i zobaczymy czy mnie zostawią bo wiecie jak z tymi miejscami a jak nie to podadzą date przyjazdu. z jednej strony lepiej bo jakby sie zaczęło to bym sie martwiła że nie będzie miejsca a tak to lada dzień mnie wcisną:-D

Do góry