reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ale nie ukrywam że od wczoraj bardziej myślę o sobie bo wylądował w szpitalu:-:)-:)-( skurcze miałam już co 10-15 minut ale opanowali

szyjka mi się skróciła ale jest nieźle ;-) dostaje zastrzyki kroplówki leki dowcipne doustne i jakoś leci skurcze są ale rzadsze więc idzie ku dobremu czekamy za posiewm moczu żeby wykluczyć infekcje

ale najlepsze wieści są takie, że naczyniak się wchłonął a różnica między komorami ma tylko 1mm czyli jak pan dr powiedział że jakby się przyczepił to by powiedział, że to błąd aparatu komory są powiększone ale symetrycznie a to o niczym nie świadczy

pozdrawiamy

Dobrze że sytuacja opanowana! Leżysz nadal w szpitalu czy w domu już?

Jak sie ciesze że z główką wszytsko super!!! :-D

reklama
hehe ja na swoj slub to dostalam... gowno za przeproszeniem. Na tyle gosci co pozapraszalismy to.. az wstyd.
2x komplet poscieli, komplet recznikow, 2 duze misie pluszowe, pucharki do lodow i 800 zł. w tym 500 zł od jednej cioci :-)

Hahahahahaa misia...o Boze.... juz lepiej 100zł do koperty wsadzic....

My sami robilismy wesele sami placilismy wyszlo nam tanio bo ok 12 tysiecy....10 tysiecy kredytu a reszta z wyplaty... nikt nam nic nie pomogl....tesc nam obiecywal auto i do tej pory go nie widze..... hahahah od moich rodzicow dostalismy 2000zł i ogolnie nazbieralismy 14 tysiecy , ktore poszly na zaplcenie orkiestry i cateringu....i na kredyt trza bylo spalcic takze z prezentow zostala mi tylko baaaardzo mile wspomnienia i robot kuchenny od K kolegów ze straży... no i przezycia ktorych nikt nie mial.....wozem strazackim do slubu drugi jechal przed nami suuupe bylo a mielismy 60 gosci.... :)

Ja juz po kolacji i odpoczywam sobie bo mnie boli brzuch... :((

Dobranoc Myszkiii

dobranoc brzuchatki, idę wypić ciepłe mleczko z miodem i lulu do łóżeczka:-)
ja juz po kapieli siadlam przed kompem i popijam goraca czekolade :) i zjadlam swieza bulke z serem i pomidorkiem :)
A przed samym spaniem pocisne chyba jeszcze taka zupke chinska z kaczki :-D tak mi sie chce :)

He,He :-) widzę że wieczorne małe co nieco ja właśnie wsunełam miseczkę rosołu i zaraz wezmę kąpiel no i postaram się usnąć, mam nadzieję że ta noc będzie lepsza od poprzedniej wam wszystkim też tego życzę. Do jutra. Buziaki

ahh dziewczyny jeszcze niedawno pisalam że nie mam zgagi a dzisiaj mnie dopadła:/ za chwile ide sobie mleczko zgrzac i wypije. Mam nadzieje ze pomoże:)
Skurcze też mi sie zdarzają. Tzn tak mi sie wydaje że to są skurcze bo mam bóle jakby miesiączkowe. Ale lekarz badał mnie i niby szyjka może byc. Troche sie skróciła ale ogolnie jest ok. Zobaczymy w środe. Znowu mnie zbada i sie okaże. Biore tez magnez i nospe i przechodzi. Martwi mnie to troche. Jak ide troche dalej to boli. Teraz juz nospe bede brała ze soba ;)

Ale naronilyscie mi smaka na zupke pewnie zaraz wstapie jak po Kube pojade,ja nie jadlam kilka lat.Ostatnio w Polsce.

słyszalam, że z whirlpoola są dobre.. Ale sama nie wiem ;/
Moja mama ma własnie tej firmy i już ma ładnych pare latek i powiem.. że jest suuuper:) No ale nie wiem dlaczego innym sie psuja:eek:

moniSkaBe słonika?:eek::eek::eek::eek:
To jednego prezentu jaki my z M dostaliśmy to nikt nie pobije:-D Dostaliśmy oliwe z oliwek w kartonowym pudełku (jak sok) i do tego gratis były dzbanuszek ala ceramiczny:shocked2::-D Wiecie taki duperel z marketu:szok::-D Prezent był od kolezanki M z wydziału:rofl2: Ale ona taka porabana więc jej wybaczyliśmy:-D;-):-D

mag349
ccaroline
agniesiak

tak sobie przeglądałam listę marcóweczek i zauważyłam, że tylko nasz dzieciątka nie pokazały płci:sorry::sorry::sorry::sorry:

jakoś mi tak smutno, bo ciągle mowię o dzidziolu bezpłciowo:-:)-(
Eh... my z m już przyzwyczajeni.... i nawet mówimy tak sobie, że niekoniecznie musimy wiedziec wczesniej jaka płec;-):-) Ja wizytę mam 22 grudnia u lekarza a usg... no nie wiem sama kiedy.. pewnei po nowym roku:-D Cos mi sie wydaje, że na porodówce się z M dowiemy:tak::-D

Zmykam Kochane do wyrka:) Bedziemy ogladac Dr House'a bo mamy na płytkach:tak::-) Do jutra!

co do pralki, to faktycznie BOSCH jest bardzo odbra firma :-) Nie ustepuje mu jakoscia Elektrolux (ja wlansie w nowym mieskzaniu bedem iala i pralke i suszarke i zmywarke tej firmy) - jest troche tanszy i serwis i ewentualne czesci tez sa tansze niz Boscha :tak:

Dobranoc :tak:

reklama
co do pralki, to faktycznie BOSCH jest bardzo odbra firma :-) Nie ustepuje mu jakoscia Elektrolux (ja wlansie w nowym mieskzaniu bedem iala i pralke i suszarke i zmywarke tej firmy) - jest troche tanszy i serwis i ewentualne czesci tez sa tansze niz Boscha :tak:

Dobranoc :tak:

Zmywarkę mam Boscha i jestem również zadowolona :), na razie odpukać na sprzęt nie narzekam :-p

Idę się położę, na forum pustki, miłej nocki i kolorowych snów.

Do góry