reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Powiem Ci moniSkaBe, że porównania w ogóle nie ma :-p
U nas się teściu zadeklarował, że jak urodzi się mała to dostaniemy od niego prezent ślubny.. Dwutygodniowe wakacje w Hiszpanii.. Mieliśmy na nie jechać po ślubie, ale już bedę w tak zaawansowanej ciąży, że nie będę ryzykować, więc w trójkę razem z mała pojedziemy :-)

A jak przyjdzie czerwiec, lipiec, to można jeszcze jechać, bo sierpien to za gorący bedzie

reklama
mag349
ccaroline
agniesiak

tak sobie przeglądałam listę marcóweczek i zauważyłam, że tylko nasz dzieciątka nie pokazały płci:sorry::sorry::sorry::sorry:

jakoś mi tak smutno, bo ciągle mowię o dzidziolu bezpłciowo:-:)-(

Ja tam nigdy nie myslalam zeby wesele sie wrocilo,a moje sie wrocilo.
Ja do mojej rodziny od razu mowilam o pieniadze tylko chrzestny kupil mi pralke bo wiedzial ze chce kupic i sama wybieralam bo to moj bliski wujek wiec powiedzial za ile wiec bylo ok.Chrzestna za to dala rownowartosc tej pralki bo miedzy nimi od zawsze byla rywalizacja w prezentach dla mnie.Wujek i tak zawsze ja podpuszczal i ona zawsze dokladala bo nie chciala byc gorsza.
Za to od meza rodzinki to marnie bylo,tak ze az jemu bylo glupio jak zobaczyl(reczniki ,posciel,talerze tylko ze ja to wszystko juz mialam bo moja mama zawsze wychodzila z przeswiadczenia ze corek golo i wesolo z domu nie pusci),a przyjechali do nas na kilka dni i na weselu bawili sie od soboty do srody bo tak mialam sale a i jedzenia moja mama miala zapas.
Mama dala mi niemal wszystko co trzeba bo mielismy wynajete mieszkanie wiec przed weselem juz mnie we wszystko wyposazyla,a tesciowie za to nic tylko kwiatki.I tak po weselu byla wielka obraza niewiadomo o co.
Tesciowa nic nie pomogla na weselu,a moja mama z sali przez tydzien nie wychodzila bo piekla i gotowala z kucharka.
Ale taka jest juz moja tesciowa,chodz teraz nie moge powiedziec stara sie.

Wiecie co tak siedze na necie i szukam jakis ciekawych pralek automatycznych bo mam zamiar kupic, ale nie wiem jaka.. I nie wiem jaka jest dobra.... jakie polecacie?

Ja mam pralkę indesit, lodówkę zresztą też i jestem zadowolona :-) Siostra moja również ma taki sam sprzęt :-D
Link do pralki:
Pralka Indesit WISL105PL (811943326) - Aukcje internetowe Allegro

mag349
ccaroline
agniesiak

tak sobie przeglądałam listę marcóweczek i zauważyłam, że tylko nasz dzieciątka nie pokazały płci:sorry::sorry::sorry::sorry:

jakoś mi tak smutno, bo ciągle mowię o dzidziolu bezpłciowo:-:)-(

Ja to już zaczynam się przyzwyczajać :p Wizytę mam w środę, ale nie mam pojęcia czy mi zrobi USG, może wyproszę Ginekologa :)

He he ...my z weselnych pieniędzy też pralkę kupiliśmy. Wtedy kupiliśy whirlpool od góry ładowaną.Ze dwa lata działa dobrze, potem to mi takie plamy na ubraniach robiła, że nie szło ich niczym wywabić.I w ogóle szmaciła mi ubrania, nie podobne do niczego były.
I tak się mordowałam następne dwa lata. Aż sie wkurzyłam i kupiliśmy Bosha, najdroższa jak była w sklepie:-D:-D A co po tylu latach męki:-D:-D:-D
Jestem zadowolona, na razie działa bez zarzutu.

ja juz po kapieli siadlam przed kompem i popijam goraca czekolade :) i zjadlam swieza bulke z serem i pomidorkiem :)
A przed samym spaniem pocisne chyba jeszcze taka zupke chinska z kaczki :-D tak mi sie chce :)

reklama
Do góry