moniSkaBe
Fanka BB :)
Smartka ja rowniez nie mam linii na brzuchu, tylko duzo ciemnych wloskow :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejo :*
Ja byłam wczoraj na imprezce niespodziance zrobionej specjalnie dla mnie Było świetnie Dziś odsypiam Boli mnie wszystko hehe. Ale naprawde bylo świetnie
Lo matko!Najadlam sie bulki z marmolada i teraz popilam talerzem zupy kapusniakowej i chyba zaraz ...................zaczyna mnie bolec brzuch ojjjjjj skonczy sie chyba na kibelku ale nie moge sie zdecydowac czy bardziej chce mi slodkiego czy kwasnego
Zrobie tak jak znajoma ogorki kiszone maczala w nutteli
No to nas pocieszylas kochanaco do skurczy "przepowiadających" to ja ich nie miałam, nawet w 9 miesiącu nawet porodowe miałam tak słabe, że się zastanawiałam czy to ma tak wyglądać oczywiście później miałam już konkretne
z tego co czytałam to one są słabsze (ale co to da jeśli kobitka nie wie jakie są mocne) i zanikają...