Babo dzieki za rade odnosnie masazy Ja mojego obudzilam i mi masowal, ale to juz jak mnie zlapalo.
Kurcze czytalam co moze byc powodem i glownie chodzi o wapn i magnez. Ja naprawde zdrowo sie odzywiam i biore codziennie ten Feminatal.
Moze ktoras z Was wie czy moge dolaczyc jeszcze do niego magnez i zelazo osobno w tabletkach?
Babo a w jakim miescie mieszkasz? Ja czesto jezdzilam do Oslo :-)
W Irlandii pierwsze usg mam we wtorek - 20 tydzien o zgrozo!
Sama chodze prywatnie do lekarzy, bo tutaj to z opieka ciezarnej raczej kiepsko...
A czy ty ruszasz sie,cwiczysz,chodzisz na spacerki?Ja codziennie godzinke,musze bo mam wiecej energii i powietrze mi sie zbiera w jelitach wiec wygladam jak bym juz byla w 9 miesiacu:-)Kup sobie witaminki i lykaj,taki zestaw tam bedzie napewno magnez i zelazo,ja zadnych proszkow nie biore,masaze i nogi do gory na poduszke:-)Pije tran codzienie i zdrowo jem,duzo warzyw i owocow ma duzo witamin,a nie ciasta i czekoladki:-)
My mieszkamy w Stavanger,Oslo jest raczej daleko od nas,1 g samolotem,a pociagiem ok 8 godzin.Ja mieszkalam dwa lata w Londynie,och tam to dopiero duzo ludzi i stress:-(No i dobrze ze teraz masz usg,przynajmniej bedzie wszystko widac i zobaczysz plec,to jest niesamowite,ja prawie plakalam:-)Widac wszystkie czesci cialka i jak sie porusza..piekne!!!!!!!!!