reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja mam sporo nowych bodziaków firmy Drewex Kolorino, bo kiedyś handlowałam i mi zostały. Pajacyki na pewno kupię w Tesco Cherokee i pewnie sporo innych rzeczy, bo lubię tą markę. A poza tym w styczniu planuję polatać po wyprzedażach, może wtedy jakiś kombinezon upoluję ;-)

Cześć dziewczyny! kurka nie mam czasu dzisiaj czytac, o czym pisałyście, wpadłam tylko tak się przywitać.. Coś źle się czuję :oo: nie wiem, dlaczego, ale gardło mnnie boli, głowa, zgaga mnie pali.. i wgl jestem taka otępiała dzisiaj :eek: Moja mama naszej małej Amelce, kupiła fajny welurowy kombinezonik, taki wiosenny.. hehe, akurat rozmiar 68, to tak myślę, że na jakies 4-5 miesięcy.. moja mama mówi, że nawet na jesień Amelka może się zmieści w nim... Ja tam zbytnio w to nie wierze.. nigdy nie mialam kontaktu z dzidziusiem, ale nie sądzę, żeby dziecko 6cio miesieczne zmiescilo sie w r. 68.. nie wiem zobaczymy...
Dobra ja zmykam, idę się położyć może mi do jutra przejdzie...

papa​

Cześć dziewczyny! kurka nie mam czasu dzisiaj czytac, o czym pisałyście, wpadłam tylko tak się przywitać.. Coś źle się czuję :oo: nie wiem, dlaczego, ale gardło mnnie boli, głowa, zgaga mnie pali.. i wgl jestem taka otępiała dzisiaj :eek: Moja mama naszej małej Amelce, kupiła fajny welurowy kombinezonik, taki wiosenny.. hehe, akurat rozmiar 68, to tak myślę, że na jakies 4-5 miesięcy.. moja mama mówi, że nawet na jesień Amelka może się zmieści w nim... Ja tam zbytnio w to nie wierze.. nigdy nie mialam kontaktu z dzidziusiem, ale nie sądzę, żeby dziecko 6cio miesieczne zmiescilo sie w r. 68.. nie wiem zobaczymy...
Dobra ja zmykam, idę się położyć może mi do jutra przejdzie...

papa​

No połóż się, połóż. I zdrowiej szybciutko! :):* Mnie też coś dziś gardło boli ;/ też mi się wydaje że rozmiar 68 to na jesien juz za mały będzie.. a raczej jestem tego pewna.

witajcie dziewczyny bardzo chętnie dopiszę się do grona marcóweczek termin z usg mam na 3, a z obliczeń miesiączkowych na 8 marca:D mam 26 lat i jestem z Bydgoszczy:-)

mloda mamusia - rozmiar rozmiarowi nierowny wiec moze akurat sie zmiesci bo moze akurat to 68 spore wyjdzie. A dziewcyznk isa czesto drobniejsze niz chlopcy. Moja mama widziala ile mam ubran po Jasiu ,ale byla dzis w komisie z ubrankami i wyszla z 3 nowiutkimi ubrankami :-D Tak bardziej na oko kupowane bo firmy Marks&Spencer i mowila ze rozmiaru podanego nie maja. Mam nadzieje, ze utrafila... :tak:

reklama
Do góry