reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewuszki nie stresujcie się tak, że nie czujecie dzidziolka.. może tak jest, że musi troszkę on od kopniaczków odpocząc:eek: Albo wybierzcie się do gina:tak:
Ja zaraz obejrzę z M dr House'a dopiero 4 odcinek pierwszego sezonu:-p a potem taniec z gwiazdami i teraz albo nigdy:tak::-)
Głodna jestem to jakąś kolacyjke musze wszamac:-D
Do jutra Kochane!
Aha! M mi kupil mój wymarzony telefonik wczoraj:tak::-) Jaką niespodziankę miałam, ah:tak::-D

reklama
dziewczyny a ten detektor to wygląda tak jak ten co mają nasi lekarze?:confused: bo mi lekarz ani razu nie umiał nim sprawdzić tętna, twierdząc że widocznie mam łożysko z przodu... ja myślałam że to w niczym nie przeszkadz... a jakbym sobie też kupiła? hmm
Podaję stronkę o detektorach z której będzie mój M zamawiał:
Detektory tętna płodu profesjonalne i do użytku domowego - VOLOS - sprzedaż urządzeń medycznych; sklep internetowy; sprzedaż hurtowa

Ona działaja na takiej samj zasadzie co te z USG bo chodzi o te fale dopplerowskie....któraś dziewczyna ma taki detektor , nie pamiętam która :-(i była zadowolona z niego

Witam Kobietki :-):-):-)
Jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęsliwa. Byliśmy na tym USG i Ginuś bez zarzutów stewierdził ze PIEROŻEK :-D:-D:-D Także dziewczynka :-):-):-):-):-):-) Poza tym wyniki książkowe waży 431i i mierzy 22cm ach modelka z niej będzie ;-) Strasznie sie wierciła i ciężko aż było Ją zmierzyć.
A mój Mąż.... To był bezcenny widok banan od ucha do ucha i jeszcze poźniej mi powiedział że jak zobaczył serduszko to myślał, że jego serce Mu wyskoczy:-):-):-):-)

bo nasze chlopaki beda takie ze do rany przyloz haha :-D;-) ja moze sie po jutrze upewnie ze u mnie antek a jak nie to za dwa tygodnie dopiero 3 listopada :-)
gratulacje dzieczynki!!!

jej ale te deektory drogie:szok: na allegro sa za jakies 150...

detektor płodu ma chyba TABASIA, więc sie jej pytajcie :-)

no tak racja na dodatek przyjdzie drugie dziecko i bedziemy musieli w 3 spac w jednym pokoju tylko ze M to nie przeszkadza...on chce sobie kupic nowe auto...no ale zovaczymy w listopadzie idziemy pytac o kredyt na dom taki jakis malutki wiec jak dostaniemy to na wiosne sie budujemy i juz na jesien bedzie....tsn M tak twierdzi....

ojjj, Kochana, nie chcę Cię martwić, ale to tak wcale nie wygląda różowo, że przez lato się pobudujecie i wykończycie i wprowadzicie do gotowego :no:
my same pepiery załatwialiśmy prawie 8 miesięcy!!!! :szok: bo urzędy mają te swoje 30 dni na rozpatrzenie, więc się nie spieszą :eek: a jedno pozwolenie wymagało poprzedniego, więc nie da sie na skróty :no:
jeśli poważnie nad tym myslicie, to papiery czas załatwiać teraz, może do wiosny sie wyrobicie...
pogadaj z mężem- chociaż z tego co widzę, to on sie za bardzo nie kwapi (sorry) :zawstydzona/y:

Śniło mi się już 3 raz , że będę miała chłopczyka... ;-) jutro na USG się dowiem czy to prawda :-D (może) , ale pewnie na odwrót będzie i dziewczynka :-p:cool2: zobaczymy jak to będzie hihi :-)

niekoniecznie :-) mi sie kilka razy śniła dziewczynka i będzie dziewczynka :-)

Aaaaaaaaaaaa i jeszcze wiecie co mi sie stalo? Niedawno zjadlam czekolade (nieczesto mnie bierze na slodkie, ale dzis mialam straszna ochote) i poczulam dosyc mocne ruchy Malenstwa :-) Wiec odslonilam szlafrok i patrze na brzusio, a tam taka gulka sie zrobila i zaraz zniknela :szok::szok::szok: I tak dwa razy :tak: Czy to mozliwe, zebym juz tak mocno poczula i w dodatku zobaczyla mojego Lokatora??? Az sie poplakalam z wrazenia :laugh2: Poszlam obudzic meza, ale Dzidzius juz sie nie pokazal. Uparciuch ;-)

wow, to nieźle! moja też po słodkim wariuje, ale musze odczekać z pół godzinki, coby do niej cukier dotarł :-p

narazie siedze i czatuje z kazda minuta zeby cos poczuc :-D i krzycze: Dzidzior leniu kopaj mamusie no!!! ale cos sluchac nie chce:sorry:

hahaha, ja na odwrót! :-D gadam tylko: mała! daj mi chwilke spokoju!! :-p
bo czasem jak zacznie, to wysiedzieć nie mogę! :szok: :-D
a jak mi sie dziwnie przesunie w środku i zacznie uciskać na coś, to już zupełny odlot- aż mnie zgina.
ale! najlepsze jest, jak się przekręca- tak pooooowoooooli... :zawstydzona/y::-D

zaraz wybieramy się do znajomych, znów się nie wyśpię, heheh :-p

reklama
Witam Kobietki :-):-):-)
Jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęsliwa. Byliśmy na tym USG i Ginuś bez zarzutów stewierdził ze PIEROŻEK :-D:-D:-D Także dziewczynka :-):-):-):-):-):-) Poza tym wyniki książkowe waży 431i i mierzy 22cm ach modelka z niej będzie ;-) Strasznie sie wierciła i ciężko aż było Ją zmierzyć.
A mój Mąż.... To był bezcenny widok banan od ucha do ucha i jeszcze poźniej mi powiedział że jak zobaczył serduszko to myślał, że jego serce Mu wyskoczy:-):-):-):-)
- gratuluje corenki!!!!!!!!!!!!!!

Do góry