reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

missiiss1301 co do książeczki oszczędnościowej to ja się nie wypowiadam, bo nigdy nie miałam z czymś takim doczynienia, ale może dogadajcie się, byś np. Ty zajmowała się pieniędzmi..tak jak ja to robię.. ja pieniądze chowam nawet po książkach, a później o nich zapominam, i np. kilka tygodni później zabieram się za układanie książek i ścieranie kurzy, a tu mi 300zł wypada..;P było już tak kilka razy, hehe ;)

reklama
Witajcie dziewczynki!
Nic nie pisze, bo mam doła strasznego, z moją mama jest bardzo źle, ale nie będę o tym pisać, bo juz nie mam siły.

W każdym razie byłam dzis u okulisty i okazało się, że mam przeciwskazania do naturalnego porodu. Zobaczymy, co mój gin na to powie.

Witam Kobietki wieczorną porą :-)
Obejrzałam House'a i jakoś nie chce mi sie jeszcze spać. Ostatnio cierpię na bezsenność wcześniej to mogłam spać i spać, a teraz to ciągle sie budze ciąglę przekręcam może to wina tego że nie moge spać na brzuszku i cięzko mi sie przyzwyczaić do innych pozycji.

missiiss1301 Wiem że ciężko Ci sie przełamać, bo sama miałam kiedyś z tym problemy żeby otwarcie o wszystkim rozmawiać, ale spróbuj na spokojnie bez żadnych wyrzutów porozmawiać z Mężem co Ci leży na sercu najlepiej wybrać odpowiednią chwile kiedy oboje będziecie zrelaksowani albo wybierz sie z nim na spacer. Wierzę w Ciebie i w to że dasz rade :-)

Witajcie dziewczynki!
Nic nie pisze, bo mam doła strasznego, z moją mama jest bardzo źle, ale nie będę o tym pisać, bo juz nie mam siły.

W każdym razie byłam dzis u okulisty i okazało się, że mam przeciwskazania do naturalnego porodu. Zobaczymy, co mój gin na to powie.

Mag, trzymaj się.

owlrene postaram sie zapmietac jednak jak nie ma w przegladzie na dole przy odp to ciezko mi przypomniec ;-) ale juz posatram sie poprawnie pisac :tak: w ogole ja mam chyba problem akurat z tym tematem bo jednak troszke mi glupio rozmawiac zeby oszczedzal skoro zarabia wiecej ode mnie i to 2 razy... i chyba nie potrafie taka lbo w tym malzenstwie jeszcze sie nie umiem odnalezc... juz sie wiekiem nie tlumacze ale szczerze jak ja mam 20 lat i wiecej na glowie niz 30letni mezczyzna to troche chyba nie tak... tzn ciesze sie ze jestem samodzielna i w sumie jakwszystko sama zalatwie to jestem pewna ze jest zrobione bo juz mnie tak uczono ale chcialabym zeby chociaz czesiowo mnie wyreczal w pilnowaniu waznych spraw a tym czasem to ja chyba czesciej go pilnuje.... nie mam pojecia i planu na to co moge powiedziec zeby wplynac na meza i zeby bylo ciut lepiej ... poprostu nie wiem co powiedziec :no: moze na wzajem musimys ie bardziej pilnowac i nie wiem wczesniej odlozyc wiecej i dac sobie postanowienie ze to nam musi starczyc do konca miesiaca a co zostanie jak sie uda to na ksiazeczke oszczednosciowa?? moze to jest jakies rozwiazanie??:confused: co o tym myslicie??

Skarbie twoj maz po prostu juz ma nawyk (sorki) starego kawalera,jest przyzwyczajony ze jego pieniadze naleza sie tylko na jego wydatki.
I mysle ze nie powinnas miec kompleksu ze mniej zarabiasz,bo w naszym kraju wiekszosc kobiet zarabia mniej niz faceci(na tych samych stanowiskach).Po drugie wy jestescie malzenstwem i skoro nie macie rozdzielnosci to to co twoje to jego a co jego to twoje.Mysle ze ksiazeczka niewiele pomoze jesli ty nie wezmiesz w garsc (sorki)jego konta.
Sorki za to ze moze zabrzmialo jak pouczenia,ale posluchaj starej mezatki szczerosc w zwiazku to podstawa.

Witajcie dziewczynki!

Mag trzymaj sie,musisz teraz byc silna.
I nie przejmuj sie cesarka,to nic strasznego a zdrowie wazniejsze.Ja mam dwie za soba.

Bylam u lekarza i nie mialam usg,dostalam tylko skierowanie do szpitala na to badanie i musze dopiero zadzwonic i umowic sie na dzien konkretny.Ale za to posluchalam serduszka dzidzi ilekarz powiedzial ze wszystko ok.Zmierzyl mi cisnienie i mam 115/70 to tez w normie.
I co najwazniejsze badania na ZD wyszly negatywnie wiec przy tym ze nie bylo przypadku w rodzinie i tych badaniach male prawdopodobienstwo choroby.
Martwilam sie bo w przeciwienstwie do wiekszosci nie mialam usg w 12 tyg.
Mam nadzieje tylko ze usg polowkowe niedlugo mi wyznacza.Pozytywna sprawa jest to ze na tym usg bedzie juz moj M bo dzis nie mogl i ze w szpitalu bardziej dokladnie i dluzej robia usg bo u mojego gin jest zawsze duzo ludzi bo uwazany jest za najlepszego w okolicy..

Dzien dobry z rana pięknego piątku:-)

ja wczoraj badałam dzidzie tzn miała tylko zerknac na kosc nosową i wszystko jest ok. i Wiecie co?.... bedzie chłopczyk nie macie pojecia jak sie cieszymy z M . Na dodatek wczoraj byl cuuuuuuuudowny dzien, mąż kupił mi pięęęęęęęęęknego laptopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu zyć nie umierac hihihi :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

to tyle chwalenia sia . zaszłam wczoraj o biedrnki i kupiłam sobie sledzie w smietanie na kolacje pychotka mniammmmmmmm
Pani doktor powiedziala ze moja dzidziaj jest bardzo duza ale nie mierzyła go 5 listopada ide na polowkowe wiec mi zmierzy maluszka. No i 1 kg na minusie a z tego wszystkiego jak mi mierzyla cisnienie to troszke za wysokie ale pozniej bylo ok ....tak sie ciesze hihihi

MÓJ KOCHANY KRYSTIANEK

Czarnuszka88 chciałaś chłopca i masz!! Gratulacje!! Cieszę się razem z Tobą!

Jak samopoczucie u was kobietki? Dziś za oknem troszkę lepsza pogoda i samopoczucie lepsze od razu :) Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

reklama
no u nas tez pogoda nie za fajna....ale widze z jednej strony niebieskie niebo to moze na spacerek pójde.... hihi tylko jak mam sie rozstac z komputerkiem hihih....ale cos mnie boli głowa moze za szybko sie zerwałam malemu mleko robic....zaraz se walne sledzia to sie obudze :):-):-):-):-);-);-);-)

Do góry