reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no ja Ci powiem że mi ciąża nie sluży, zbdrzydłam strasznie... A doktor chłopca podejrzewa. Ale taką mam brzydką cere, liszaje mi się zrobiły. Ale no cóż trzeba przeżyć ;)
A co do tycia to z tego co się oriętuję to dojdzie Ci ciężar dzidziusia wód płodowych, opóchlizna pod koniec, w 2 połowie to napewno przytyjesz więcej jak do tej pory. Ale u każdego jest inaczej, każdy ma inny organizm.

reklama
witajcie marcóweczki
ależ się dzisiaj rozpisałyście :-D:-D
Zapomnialam dodac ze ja dzisiaj mam wizyte.Nie mam wprawdzie papierka ze ubezpieczpona jestem ale dzwonilam dzis i wiem ze wszystko ok i tylko papierek nie doszedl wiec moze zalatwie ze mnie przyjma.
Denerwuje sie troszke bo ostatnio robilam badania na ZD i dzisiaj dowiem sie jakie wyniki i mam nadzieje ze zrobi mi dzis badanie USG polowkowe,lub ze da mi skierowanie do szpitala bo ja dzidzie ostatnio widzialam w 10 tyg.
koniecznie jak będziesz miała wyniki, to daj znać, trzymamy kciuki, aby były jak najlepsze i byś miała upragnione usg :tak:

miłego wieczorku Wam wszystkim życzę
:-)

no ja Ci powiem że mi ciąża nie sluży, zbdrzydłam strasznie... A doktor chłopca podejrzewa. Ale taką mam brzydką cere, liszaje mi się zrobiły. Ale no cóż trzeba przeżyć ;)
A co do tycia to z tego co się oriętuję to dojdzie Ci ciężar dzidziusia wód płodowych, opóchlizna pod koniec, w 2 połowie to napewno przytyjesz więcej jak do tej pory. Ale u każdego jest inaczej, każdy ma inny organizm.

A mi włoski rosną jak szalone cera mi się poprawiła i kogo bym nie spotkała to wszyscy mówią, że chłopczyk będzie, ale to sie okaże w następną sobotę. Kurczę już nie mogę sie doczekać...:-) A jak sie tylko dowiem to już zapowiedziałam M szał zakupów dla Maluszka :-D

No mi sie pojawiły jakoś w 13 tygodniu już. mam na całych piersiach czerwone pręgi, teraz codziennie sie smaruje oliwką. Chociaż na biodrach juz mam male rozstępy nowe ;/ Ja mam jakieś skłonności. No ale cóż.. W ogóle to przytyłyście juz coś? A jeśli tak to ile?
Ja przytyłam 2 kg:szok::-D Normalnie jestem taka :happy:
A cera mi się poprawiła, jeszcze malutkie krosteczki mam z prawej strony na policzku ale malutkie i gęściutko, że prawie nie widac:zawstydzona/y::-)
Ja choc rozstępów nie mam to się smaruję balsamem z firmy "Ziaja" taki specjalnym przeciw rozstępom dla przyszłych mam po 4 miesiącu:tak:

u kazdej inaczej ;-) rozstępów jeszcze nie mam, bo jak byłam nastolatką, to po operacji oka przytyłam 20kg i dość dużo skóry mi nie potrzebnej po schudnięciu zostało.. a przy ciąży się przydała..szczególnie ta na brzuchu.. może ok 30tc będę miała rozstępy, ale jeszcze nie teraz;P

reklama
A ja nie mogę się smarować tymi kremami na rozstępy na brzuchu:-(
Gin mi nie pozwoliła, znaczy się radziła bym brzuszek sobie darowała, ale cycunie za to mogę:-)
Eh, narazie nie mam i tak na brzuchu, chociaż brzuszek całkiem spory, może tak żle nie będzie...

Do góry