reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:sorry:witam Was z rana:) ja noc nie przespana wogóle...masakra mała od wczoraj na pół antybiotyku, nic nie chce jeść...mówi , że ją brzuszek boli a ja mam już dość...:wściekła/y::wściekła/y::-(

a co do finansów u nas to ja się tym wszystkim zajmuje cała księgowośc wszystkie opłaty. jak chcecie oszczędzić to chyba najlepsze rozwiązanie otworzyć konto oszczędnościowe np. w Millenium i tam odkładać nawet po jakiejś drobnej kwocie pieniążki rosną i się o nich zapomina bo dostęp jest do ogólnego konta a to jest jako podkategoria :) a odkładać warto bo tak jak już wcześniej dziewczyny pisały nigdy nie wiesz co będzie za kilka kilkanaście miesięcy:-) a tak szczerze to my mamy wspólne konto i kasa jest wspólna bo tak powinno być:-)już przed ślubem tak ustaliliśmy i się tego trzymamy:sorry:

mississ1301 moim zdaniem powinnaś jak najszybciej porozmawiać z mężem w cztery oczy co Cię tak naprawdę trapi bo pomyśl tak szczerze za niedługo Ty przestaniesz pracować zostanie tylko macierzyński i jego wypłata:eek: a dzidzia też funduszy potrzebuje - to pampersy to butelki smoczki herbatki itp...:-( i to więcej niż się spodziewasz uwierz mi:-) może Twój mąż ( sorki za to stwierdzenie:-)) poprostu nie wie że coś robi źle. może myśli że jest wszystko oki i nie ma jeszcze przystosowania, że miesiąc ma 30 czasem 31 dni i trzeba kasiorkę rozłożyć rozsądnie. także im później zaczniesz rozmowę tym będzie coraz trudniej... będzie mu się ciężej z tym pogodzić :sorry: i najlepiej wypij sobie herbatkę z melisy przed rozmową i się nie podłamuj bo szczerość jest najważniejsza:tak:;-)

reklama
Hello,
Kurcze, katar cały czas, taki okropny, już mam DOŚĆ:wściekła/y:
Miałam fajny sen-o seksie:-) kurcze tak mam ochote na te czułości, a tu dupa, mamy przymusową wstrzemięźliwość, eh:wściekła/y:
Oglądałam sobie wczoraj z mamą łóżeczka dla maleństwa i znalazłam takie cudne, tylko że strasznie droge:szok: luknijcie sobie
Meble dla dzieci i zabawki edukacyjne,HABA,CILEK,SAUTHON/babyvip.pl

marti8 dużo zdrówka:-) mnie też męczy strasznie i to już od ponad tygodnia a mówią, że katar nie leczony trwa tydzień a leczony trwa 7 dni:-/ heh... wogóle to ta cała pogoda chyba wpływa na te beznadziejne wirusy:-/ kurczę chciałam zobaczyć to łóżeczko ale odpala sie vcała strona i tam jest dużo innych rzeczy a tego łóżeczka nie mogę znaleźć:-(

kurczę za 6 godzin do pracy hehe:-)

Witajcie dziewczynki!
Nic nie pisze, bo mam doła strasznego, z moją mama jest bardzo źle, ale nie będę o tym pisać, bo juz nie mam siły.

W każdym razie byłam dzis u okulisty i okazało się, że mam przeciwskazania do naturalnego porodu. Zobaczymy, co mój gin na to powie.
Kochana trzymaj się.. Będę się modlic za mamę..

Dzien dobry z rana pięknego piątku:-)

ja wczoraj badałam dzidzie tzn miała tylko zerknac na kosc nosową i wszystko jest ok. i Wiecie co?.... bedzie chłopczyk nie macie pojecia jak sie cieszymy z M . Na dodatek wczoraj byl cuuuuuuuudowny dzien, mąż kupił mi pięęęęęęęęęknego laptopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu zyć nie umierac hihihi :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

to tyle chwalenia sia . zaszłam wczoraj o biedrnki i kupiłam sobie sledzie w smietanie na kolacje pychotka mniammmmmmmm
Pani doktor powiedziala ze moja dzidziaj jest bardzo duza ale nie mierzyła go 5 listopada ide na polowkowe wiec mi zmierzy maluszka. No i 1 kg na minusie a z tego wszystkiego jak mi mierzyla cisnienie to troszke za wysokie ale pozniej bylo ok ....tak sie ciesze hihihi

MÓJ KOCHANY KRYSTIANEK
Super wieści Kochana:tak:
Będziesz miec upragnionego synusia:-D Aj.. ja jeszcze płci nie znam:zawstydzona/y:Ale też mamy nadzieję, że będzie Tomaszek:-D

Jak samopoczucie u was kobietki? Dziś za oknem troszkę lepsza pogoda i samopoczucie lepsze od razu :) Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
U mnie pogoda piękna, słonko świeci:tak: Humorek mam dobry
M mi dziś śniadanko do łóżka zaserwował:-) Otwieram oczka a tu tacka stoi z pysznym sandwichem:-D Mniam:-D
Wogóle w drugim trymestrze jakaś taka szczęśliwa chodzę
No i codziennie czuję tego małego szkraba w brzuszku:-) Oooo!! Np. teraz:-D Ach te kopniaczki

Witajcie :)
u mnie za oknem slonceeeeeeee swieci i sie wydaje ze zas lato bo przez szybe mocno grzeje (nie mamy firanek to sie odczuwa) :-D
Dzisiaj mam wolne ide po zakupy i zrobie ogorkowa :)
Kupilam poduszke do karmienia :)
zbankrutuje ale co sie nie robi dla dzidzi :) sobie nic nie kupuje bo nie potrzebuje zato niuni :)

Milego dzionka

marti8 dużo zdrówka:-) mnie też męczy strasznie i to już od ponad tygodnia a mówią, że katar nie leczony trwa tydzień a leczony trwa 7 dni:-/ heh... wogóle to ta cała pogoda chyba wpływa na te beznadziejne wirusy:-/ kurczę chciałam zobaczyć to łóżeczko ale odpala sie vcała strona i tam jest dużo innych rzeczy a tego łóżeczka nie mogę znaleźć:-(

kurczę za 6 godzin do pracy hehe:-)
Kochana musisz wejść w meble pojedyńcze...

My wychodzimy do sklepu:tak:
Może przywieźli już nasze upragnione organizery bo ja już się gubię, mam wszytsko na karteczkach:-D A tak powpisuję sobie do organizera i z glowy;-):-)
Może jakąś kurtke wyhaczę na zimę:-)
Mój księgowy od rana porobił opłaty przez neta:-D
Dziewczyny współczuję tych katarów:no: Dużooo zdrówka:tak:
A tego łóżeczka tez nie mogę na tej stronce znaleźc:eek:

Dziewczynki, po lewej stronie macie wypisane wszystkie artykuły, musicie kliknąć w meble pojedyńcze, a póżniej w łóżeczka niemowlęce, i już:-)

reklama
Do góry