reklama
moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.W ogole przyszla mi wczoraj paczka z Hippa dostalam jablko,mleko,i probke herbatki.No i kupony do rosmana.
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
...
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.
O Boże ja mam ale jeszcze nic takiego sie nie zdarzyło.Dobrze ze to sie nie stało w nocy i ze zareagowałas w pore.
moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.
ja też nic jeszcze nie dostałam
Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.
o rany, dobrze, że szybko zareagowałaśu nas też jest z gumką
AniaSkrzat1
Hejka.Napisałam długiego posta i mi się skasował...ech...więc tak w skrócie : mój M wszystko przy małym robi,zawsze kąpiemy go razem...ostatnio siedziałam u fryzjera ponad 2h ani oni szaleli w domciu:-)więc niemam na co narzekać. U nas bioderka ok teraz idziemy we wrześniu. Jest tak gorąco że pot cieknie mi po czole...koszmar jakiś.Młody spi już ponad godzinkę i pewnie do 2 dobije.
Caroline gratuluję ząbka,super że tak znienacka i bez większego bólu (chyba)
Polusia wszystkiego naj naj
Młoda_mamuśka dobrze że trzymasz rękę na pulsie i nic się dzięki temu nie stało, my mały prześcieradło z gumką ale trzyma się mocno pod materacem że nie idzie go wyciągnąć więc jestem spokojna
Caroline gratuluję ząbka,super że tak znienacka i bez większego bólu (chyba)
Polusia wszystkiego naj naj
Młoda_mamuśka dobrze że trzymasz rękę na pulsie i nic się dzięki temu nie stało, my mały prześcieradło z gumką ale trzyma się mocno pod materacem że nie idzie go wyciągnąć więc jestem spokojna
kurcze my też mamy z gumką. ale właśnie próbowałam czy mała da radę wyjąć ale na szczęście dobrze trzyma pod materacem gumka.
łloda_mamuśka dobrze, że w porę zareagowałaś. ale kto by pomyślał, że dziecko wyciągnie prześcieradło? jednak dzieciaki to spryciarze i trzeba uważać na wszystko przy nich
łloda_mamuśka dobrze, że w porę zareagowałaś. ale kto by pomyślał, że dziecko wyciągnie prześcieradło? jednak dzieciaki to spryciarze i trzeba uważać na wszystko przy nich
asia2702
Cześć dziewczyny
Polusia wszystkiego naj!!!
Ale gorąco Na szczęście spacer już zaliczony z rana, ale i tak ciężko było
Zawiesiłam młodemu taki długi ochraniacz w kolorowe misie dookoła łóżeczka i teraz mam go z głowy Jest nimi zafascynowany
Polusia wszystkiego naj!!!
Ale gorąco Na szczęście spacer już zaliczony z rana, ale i tak ciężko było
Zawiesiłam młodemu taki długi ochraniacz w kolorowe misie dookoła łóżeczka i teraz mam go z głowy Jest nimi zafascynowany
reklama