reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia Wszystkiego Najlepszego!
Natalka własnie wstała po 40 minutowej drzemce, więc wiele nie napiszę....lecę jeszcze wstawić pranie:tak:ależ skwar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
W ogole przyszla mi wczoraj paczka z Hippa dostalam jablko,mleko,i probke herbatki.No i kupony do rosmana.
moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.

Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy:no:
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.

O Boże ja mam ale jeszcze nic takiego sie nie zdarzyło.Dobrze ze to sie nie stało w nocy i ze zareagowałas w pore.

moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.

ja też nic jeszcze nie dostałam:no::no::no:

Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy:no:
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.

:szok::szok::szok::szok:o rany, dobrze, że szybko zareagowałaś:tak::tak:u nas też jest z gumką:dry:

Hejka.Napisałam długiego posta i mi się skasował...ech...więc tak w skrócie : mój M wszystko przy małym robi,zawsze kąpiemy go razem...ostatnio siedziałam u fryzjera ponad 2h ani oni szaleli w domciu:-)więc niemam na co narzekać. U nas bioderka ok teraz idziemy we wrześniu. Jest tak gorąco że pot cieknie mi po czole...koszmar jakiś.Młody spi już ponad godzinkę i pewnie do 2 dobije.

Caroline gratuluję ząbka,super że tak znienacka i bez większego bólu (chyba)

Polusia wszystkiego naj naj

Młoda_mamuśka dobrze że trzymasz rękę na pulsie i nic się dzięki temu nie stało, my mały prześcieradło z gumką ale trzyma się mocno pod materacem że nie idzie go wyciągnąć więc jestem spokojna

kurcze my też mamy z gumką. ale właśnie próbowałam czy mała da radę wyjąć ale na szczęście dobrze trzyma pod materacem gumka.
łloda_mamuśka dobrze, że w porę zareagowałaś. ale kto by pomyślał, że dziecko wyciągnie prześcieradło? jednak dzieciaki to spryciarze i trzeba uważać na wszystko przy nich

Cześć dziewczyny :happy:

Polusia wszystkiego naj!!!

Ale gorąco :crazy: Na szczęście spacer już zaliczony z rana, ale i tak ciężko było :baffled:
Zawiesiłam młodemu taki długi ochraniacz w kolorowe misie dookoła łóżeczka i teraz mam go z głowy :-D Jest nimi zafascynowany :-D:-D

reklama
Cześć nie bardzo mam czas was poczytać bo zaraz mam klientkę potem nadrobię.
POLUSIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ..........................

Do góry