madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My z bioderkami mamy ok juz nie musimy isc,pewnie dopiero jak bedzie chodził.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli wyszło ok, to wynik byl dobry. Chodzi o to, że jak się pobiera do woreczka, to mogą się bakterie dostać z zewnątrz.o.. a u nas bylo ok, znaczy teraz juz nie wiem czy ok, skoro mowisz ze wychodza sfalszowane wyniki.
poczekaj jeszcze zatęsknisz za tym aby leżał w łóżeczku i się w nim kręcił. ja to bym chciała aby moja Pola została taka jak teraz, jest taka całuśna i przymilna :-)Adaś odkąd się nauczył obracać, to nawet minuty na plecach nie poleży, tylko od razu siup na brzuch i próbuje pełzać. Męczy się przy tym okrutnie i złości, ale jak go obracam na plecki to jest lament i z powrotem się przekręca. W łóżeczku wędruje w kółko, muszę go pilnować żeby czoła nie rozwalił o szczebelki.... Ech, mógłby już siedzieć i raczkować