reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia sto lat :)

a moja zaśnie gdziekolwiek, ostatnio spała chyba na 6 różnych łóżkach w różnych domach i ok ;) w dzień trzeba posiedzieć z nią a czasem nawet i ponosić, ale wieczorem odwraca się tyłem do mnie i zasypia wtulona w przytulankę :)
co mnie denerwuje, to to,że przez sen przewraca się na brzuszek :/ a ja wtedy panika :/

prześcieradła na gumkę są teoretycznie bezpieczniejsze niż normalne. jak pracowałam w żłobku, to była zakaz dawania takim maluchom zwyklych bez gumki.
no ale uwazać trzeba zawsze...

matko jak goraco :/ jutro jedziemy nad jezioro z małą, kolejne łóżko do spania ;P

reklama
Polusia hepi berzdej tu juuuuuuuu :))) Wszystkiego naj naj najlepszego :)

Mój franuś też zasypia gdzie popadnie hehehe Kurcze stresuje sie tym wyjazdem do Zakopanego. Niby to tylko 7 dni ale zawsze. Zastanawiamy sie nad wjazdem na Kasprowy. Ale wtedy w kolejce bede musiała ubrac Franka troszke grubiej bo tam zawsze chłodno. Aaaaa pełno dylematów mam, ile tych ciuszków brać.
No mała wymiana zdań pomogła i M chodzi jak w zegarku :-D Oby jak najdłuzej:-)

Monisia zapomniałam dodać. Szacun !!!!!!!!!! Brak mi słów :D Zdolniacha z Twojego syneczka :D

Mój franuś też zasypia gdzie popadnie hehehe Kurcze stresuje sie tym wyjazdem do Zakopanego. Niby to tylko 7 dni ale zawsze. Zastanawiamy sie nad wjazdem na Kasprowy. Ale wtedy w kolejce bede musiała ubrac Franka troszke grubiej bo tam zawsze chłodno. Aaaaa pełno dylematów mam, ile tych ciuszków brać.

Monisia zapomniałam dodać. Szacun !!!!!!!!!! Brak mi słów :D Zdolniacha z Twojego syneczka :D

dziekujemy dziekujemy :-D

ja bym wyjechała na waszym miejscu. nasza starsza córka jak miała 5 miesięcy to była z nami w Szwajcarii na wakacjach i jeździliśmy z nią w Alpy gdzie tylko się dało. zaliczyła już wtedy u taty w nosidełku kilka górek powyżej 2 tysięcy nad poziom morza ( oczywiście kolejką ). ubranka do plecaka i na Kasprowy. nie stresuj się jak czegoś zapomnisz zapakować to kupisz w sklepie. myśmy mieli wtedy większego stresa bo Julka jadła bebilon pepti na receptę trzeba było wziąść tyle aby nie brakło. teraz z Polą jak pojedziemy to już wiem co muszę wziąść bo tam nie kupię.

ja bym wyjechała na waszym miejscu. nasza starsza córka jak miała 5 miesięcy to była z nami w Szwajcarii na wakacjach i jeździliśmy z nią w Alpy gdzie tylko się dało. zaliczyła już wtedy u taty w nosidełku kilka górek powyżej 2 tysięcy nad poziom morza ( oczywiście kolejką ). ubranka do plecaka i na Kasprowy. nie stresuj się jak czegoś zapomnisz zapakować to kupisz w sklepie. myśmy mieli wtedy większego stresa bo Julka jadła bebilon pepti na receptę trzeba było wziąść tyle aby nie brakło. teraz z Polą jak pojedziemy to już wiem co muszę wziąść bo tam nie kupię.

bardzo dziekuje:))) no masz racje, zawsze cos moge kupic ;)) ja ma troche lepiej bo karmie piersia wiwec kawalek drzewa i moge usiasc i karmic :)

reklama
wiesz.. wszyscy pediatrzy i wszystkie mamy mowia, ze Pawelek zle ze spi na brzuchu bo to niebezpiecznie, smierc lozeczkowa i te sprawy. Wiec mysle, juz ze zle robie ukladajac go do snu w ten sposob.
ale moja Pola też śpi na brzuchu i wcale jej tego nie oduczam , a ponoć śmierć łóżeczkowa nie ma nic wspólnego z tym że dziecko śpi na brzuszku.

Do góry