reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Super Ccaroline85! Ciekawe, kiedy u nas się pojawi ząbek, bo jak na razie są tylko hektolitry śliny i wszystko ląduje w buzi :-D

Patinka_1985 przykre jest to, że Twoja teściowa ma takie nastawienie :-( Ale z tego , co zdążyłam się zorientować, chyba nie macie ze sobą dobrych stosunków, więc przynajmniej nie będziesz się stresowała jej wizytami. No ale tu przede wszystkim chodzi o dziecko, przykre, że nie zamierza odwiedzać wnuka :-(

Co do bioderek, to my w sierpniu idziemy trzeci raz, a też wszystko u nas ok.

Dziewczyny zapomilam zachowac wniosku o dodtkowy urlop fakultatywny - wiem ze jedna z Was dawala linki a jutro musze pojechac zlozyc go...czy ktoras ma przykładowy:sorry2: Monia chyba ty prosilas....masz jeszcze zachowany??

Ccaroline85 gratulujemy ząbka! No i śliczne z Was kobietki. A synuś rośnie na przystojniaka. Moje trzy bąble już śpią. Choć Franka obudził telefon M. przed chwilą. Nie lubię jak dzwonią do niego koledzy z pracy o tej porze i gadają o głupotach, gorzej jak baby.

reklama
Dziewczyny ile razy chodzi się na badanie bioderek?? jutro idziemy drugi raz. Niektóre moje kolezanki byly wogole tylko raz. Nam kazano przyjsc na drugą kontrol. Moze być jakas wada??

My bylysmy juz dwa razy i tez jest wszystko wporzadku! Na nastepna wizyte mamy przyjsc jak Olenka bedzie juz stawac sztywno na nozkach!

Do góry