Właśnie przeglądałam sobie styczniówki, ale maja fajne brzuszki, taaaaaakie duzeeeeeeeeeeenie mogę się doczekać kiedy my bedziemy się chwalić takimi;-)
Też dziś oglądałam i nawet grudnióweczki 2009 :-) Jeszcze dużo przed Nami....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie przeglądałam sobie styczniówki, ale maja fajne brzuszki, taaaaaakie duzeeeeeeeeeeenie mogę się doczekać kiedy my bedziemy się chwalić takimi;-)
Równiez witam z rana
Ja codziennie na sniadanie pije kawkę. Jak nie wypiję to mi głowa pęka. Ciśnienie mam niskie. Ale też słabiutką piję, bo do filiżanki wrzucam płaściusieńka (można by powiedzieć niepełną) łyżeczkę kawki rozpuszczalnej, zalewam do połowy i reszta mleka.
Hej dziewczyny,
ja od poniedziałku walczę z katarem. Macie jakieś sposoby skuteczne? Widzę, że takie leczenie bez leków, to potrwa chyba długo... Pozdrawiam Was i maleństwa.
dzisiaj miałam spotkanie z rodzicami mojej klasy - maskara:-(
cała byłam w pąsach - jak zwykle zresztą
zawsze stresuję się wywiadówkami bardziej niż lekcją, na której sprawdza mnie dyro
ale już po, więc z radości idę zjeść:-)
O Boże ale dzisiaj miałam dziś niedobór witamin cały dzień chodziały za mną owoce i jak tylka mąż wrócił pojechalismy do sklepu i wykupilam pól warzywniaka: winogrona, pomarańcze, nektarynki, borówki, banany i grejfruty :-) pychooooooooootaa :-):-)babka w skepie patrzyła się na mnie jak na opętaną a ja tylko mialam ochotę na owocki
OOO widze ze naszym pilkarzom znowu super idzie.....
W sumie to powinnam sie cieszyc bo moj malz zapowiedzial jakis czas temu ze jak sie zakwalifikuja do tych mistrzostw swiata to leci na jakis mecz reprezentacji do RPA na bank. Wiec juz sobie polecial haha .... jaka szkoda
wszystko z Maluszkiem ok - lekarz wypatrzyl (nie na 100%) siusiaka i ja tez widzialam
AsiaKC masz juz dwoch Synow tak ? mi tez wszyscy zycza corki a mam tylko jednego ale ja tez jestem wrecz przekonana ze drugi tez bedzie chlopak