reklama
ja też ostatnio za bardzo sie objadam... już myślę o jakiejś kanapce...no ale może jeszcze z 30min się wstrzymam...boję sie na wagę stanąć...
do tego też mam myśli, że jak to taka objedzona na porodówkę echh
J pojechał na wezwanie bo akurat w tym tyg ma dyżur - to ja z nudów robię farsz na kulebiaka hehe... a jutro z rana jeśli mi się będzie chciało to biszkopta upiekę i przełożę masą bo jutro mamy gości no i w niedziele moja rodzinka przyjeżdża... mama to pewnie z tydzień zostanie
do tego też mam myśli, że jak to taka objedzona na porodówkę echh
J pojechał na wezwanie bo akurat w tym tyg ma dyżur - to ja z nudów robię farsz na kulebiaka hehe... a jutro z rana jeśli mi się będzie chciało to biszkopta upiekę i przełożę masą bo jutro mamy gości no i w niedziele moja rodzinka przyjeżdża... mama to pewnie z tydzień zostanie
właśnie poczytałam kwietniówki - no cóż fajnie się cofnąć, biedne dziewczyny już nie mogą się doczekać , no i nas podczytują a szczególnie opowieści z porodówki
heheh...tak jak my czytałyśmy styczniówki i lutówki
Ja wg OM termin mam na jutro ale jednak 1usg prawde ci powie i troche mi zostało :-):-):-)
Właśnie teściu przyniósł rurki z kremem pyyycha oj nie wiem czy zostawie dla M bo córci smakują
hmm...masz ich jeszcze trochę...prześlij;-)
Dziewczyny mi ten czop cały czas odchodzi i coraz więcej krwi, tzn. nie tak dużo parę kapek, nie wiem czy tak powinnno być,myślałam że raz odejdzie i już, no i pozatym jednak figi mam wilgotne więc nie wiem czy to jednak nie wody
i cisza....
chyba pora spać
Dobranoc;-)
no cisza
Dobranoc:-)
Gaba mnie sie wydaje ze to juz zaczyna, bo jesli masz krew i sluz to znaczy ze szyjka sie skraca... cos sie tam dzieje trzymam mocno kciuki.
no tak wygląda Gaba, że powoli powinnaś się szykować...nadchodzi Twoja kolej;-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Ale cisza i spokój na naszym forum, coraz nas mniej w dwupakach Tak się zastanawiam, kto został "przeterminowany" tylko ja i mcgosia83??
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dobry wieczor !!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj wyszlismy po poludniu
maly mial zoltaczke i troszke sie naswietlalismy pod lampa.
Jest moim najwiekszym cudenkiem!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z Sebim
W domu haos jeszcze nie ogarniam, chociaz przyznam ze maly jest aniołkiem!! wogole nie płacze , ciagle spi czorcik jeden.
Tak go kocham ze nie da sie opisac.
Napisze jak moj porod jak znajde dluzsza chwilke. Chociaz porod byl szybki i milion razy lżejszy od pierwszego, to jest co pisac hehe )
W domu haos jeszcze nie ogarniam, chociaz przyznam ze maly jest aniołkiem!! wogole nie płacze , ciagle spi czorcik jeden.
Napisze jak moj porod jak znajde dluzsza chwilke. Chociaz porod byl szybki i milion razy lżejszy od pierwszego, to jest co pisac hehe )
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Dobry wieczor !!!!!!!!!!!!!!
Kochana witamy czekamy na opowieść, zdjęcia i napisz jak starszy braciszek zareagował