reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dronka a ja zawsze myslalam ze data z OM jest bardziej dokladna, jednak cale zycie czlowiek sie uczy.

trzeba byc odwaznym zeby rodzic w domu, ja tam chyba wole szpital.

reklama
ja też ostatnio za bardzo sie objadam... już myślę o jakiejś kanapce...no ale może jeszcze z 30min się wstrzymam...boję sie na wagę stanąć... :dry:
do tego też mam myśli, że jak to taka objedzona na porodówkę echh

J pojechał na wezwanie bo akurat w tym tyg ma dyżur - to ja z nudów robię farsz na kulebiaka hehe... a jutro z rana jeśli mi się będzie chciało to biszkopta upiekę i przełożę masą bo jutro mamy gości no i w niedziele moja rodzinka przyjeżdża... mama to pewnie z tydzień zostanie:tak::-D:-D:-D

właśnie poczytałam kwietniówki - no cóż fajnie się cofnąć:-D, biedne dziewczyny już nie mogą się doczekać :tak:, no i nas podczytują :-D a szczególnie opowieści z porodówki :-D

heheh...tak jak my czytałyśmy styczniówki i lutówki:-D:-D:-D

Ja wg OM termin mam na jutro ale jednak 1usg prawde ci powie i troche mi zostało :-):-):-)

Właśnie teściu przyniósł rurki z kremem :cool2:pyyycha :-D oj nie wiem czy zostawie dla M bo córci smakują :-D:-D

hmm...masz ich jeszcze trochę:sorry2:...prześlij;-)

Dziewczyny mi ten czop cały czas odchodzi i coraz więcej krwi, tzn. nie tak dużo parę kapek, nie wiem czy tak powinnno być,myślałam że raz odejdzie i już, no i pozatym jednak figi mam wilgotne więc nie wiem czy to jednak nie wody

Gaba mnie sie wydaje ze to juz zaczyna, bo jesli masz krew i sluz to znaczy ze szyjka sie skraca... cos sie tam dzieje :) trzymam mocno kciuki.

Dobry wieczor !!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj wyszlismy po poludniu
maly mial zoltaczke i troszke sie naswietlalismy pod lampa.
Jest moim najwiekszym cudenkiem!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z Sebim :)

W domu haos jeszcze nie ogarniam, chociaz przyznam ze maly jest aniołkiem!! wogole nie płacze , ciagle spi czorcik jeden.

Tak go kocham ze nie da sie opisac.

Napisze jak moj porod jak znajde dluzsza chwilke. Chociaz porod byl szybki i milion razy lżejszy od pierwszego, to jest co pisac hehe :))

reklama
Dobry wieczor !!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj wyszlismy po poludniu
maly mial zoltaczke i troszke sie naswietlalismy pod lampa.
Jest moim najwiekszym cudenkiem!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z Sebim :)

W domu haos jeszcze nie ogarniam, chociaz przyznam ze maly jest aniołkiem!! wogole nie płacze , ciagle spi czorcik jeden.

Tak go kocham ze nie da sie opisac.

Napisze jak moj porod jak znajde dluzsza chwilke. Chociaz porod byl szybki i milion razy lżejszy od pierwszego, to jest co pisac hehe :))

Kochana witamy :) czekamy na opowieść, zdjęcia i napisz jak starszy braciszek zareagował :)

Do góry