Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien doberek.
Tak pozno bo od rana pojechalam po posiew i niby wszystko ok prócz leukocytów 15-20 wpw wiec nie ciekawie. POjechalam do ginki bo ten brzuch mnie tak boli i zbadała rozwarcie jest na 1 palec ale nic pozatym. Powiedziala ze dlatego mnie tak boli bo szyjka sie szykuje. No ok to czekam. Zrobili mi KTG nie umialy zlapac tetna bo jedna mi szukala przy pepku a moja gin przyszla i znalała zaraz nad koscią lonowa...wiec gdzie moje dziecko ma głowe??
Troszke sie zdrzemne poki mlody spi bo padam na twarz.
Wczoraj wieczorem dostalam gorączki, i katar okropny znowu . Goraczka mi na szczescie przeszła.
Biedna Izulka :-( trzymam kciukasy.
Tak pozno bo od rana pojechalam po posiew i niby wszystko ok prócz leukocytów 15-20 wpw wiec nie ciekawie. POjechalam do ginki bo ten brzuch mnie tak boli i zbadała rozwarcie jest na 1 palec ale nic pozatym. Powiedziala ze dlatego mnie tak boli bo szyjka sie szykuje. No ok to czekam. Zrobili mi KTG nie umialy zlapac tetna bo jedna mi szukala przy pepku a moja gin przyszla i znalała zaraz nad koscią lonowa...wiec gdzie moje dziecko ma głowe??
Troszke sie zdrzemne poki mlody spi bo padam na twarz.
Wczoraj wieczorem dostalam gorączki, i katar okropny znowu . Goraczka mi na szczescie przeszła.
Biedna Izulka :-( trzymam kciukasy.
- zazdroszcze tesciowej ja zawsze marzylam o tesciowej - przyjaciolce...a co mi sie trafilo...No moja tesciowa jest jak anioł....przez 6 lat malzenstwa moze ze 3 razy mnie tylko wkurzyla. Śmieje sie nie raz do niej, ze wolałabym z nią żyć niż z jej synem
Mcgosia, tzn ze standard z tymi pieprzykami?? Tylko zawsze mialam gładką skórkę, a teraz wygladam jak biedrona!!
Wczoraj któras z Was podsuneła mi pomysł zeby poogladac CC na youtubie....to byl strasznie glupi pomysł!!!!! STO RAZY LEPIEJ WYGLADA PORÓD NATURALNY!!!!!!!!!!! Nie wiem jak ci lekarze mogą robic takie rzeczy......fuj.....wczoraj jak to ogladałam to mi sie niedobrze zrobilo i słabo...nie wiem jak przeżyję tą swoją cesarke:--(