reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A do kiedy synek ma czas aby się obrócić? i jak się nie obróci czeka Cię cc ??

moja kolezanka w sobote (a to bedzie tydzien przed terminem) bedzie miec CC bo wlasnie dzidzia sie nie obrocila, czekali i czekali i nic, tez wolalaby rodzic naturalnie, ale z drugiej strony przynamniej jest pewna kiedy urodzi:tak:

mag007 W końcu doczekałaś się łóżeczka :) U mnie w 33t5d ciąży córeczka ważyła 2650 gram :) lekarz powiedział, że waga jak najbardziej prawidłowa :) A do kiedy synek ma czas aby się obrócić? i jak się nie obróci czeka Cię cc ??

no właśnie z wrażenia zapomniałam zapytać, do kiedy ma czas:-(

tak jak kiedyś byłam napalona na cesarkę, to teraz nie chcę jej za Chiny ludowe:eek:
więc mam nadzieję, że grubas się obróci:-D

mag - mi lekarz mówił, ze teoretycznie powinien się obrócić do 36 tygodnia, ale w praktyce zdarza się i poźniej. Wszystko zalezy od wielkości Małego, ilości wód itp.
A Twój wcale nie jest jakiś wielki. Ja bym powiedziała, że w sam raz na ten etap ciąży :tak:

reklama
Wróciłam. Zdjęcie zrobione, w pracy byłam po legitymacje i rmua i ciasto małzowi kupiłam bo dzisiaj ma urodziny. Piec nie miałam kiedy ale mysle ze i tak takiego bym nie potrafiła :-D
Teraz obiadek i chyba wezme sie za to nieszczesne prasowanie pieluch :baffled:

Do góry