reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mag007 nie martw się, dzidziuś ma wagę w normie w porównaniu do mojego co w 34 ważył 3137 to Twój nie jest jeszcze taki duży;-), no a jeśli chodzi o ułożenie to może się jeszcze przekręci ma troszkę czasu więc się na razie nie martw.
A infekcja po globulkach na pewno Ci przejdzie.

W kalendarzyku ciąża - tydzień po tygodniu na BB przeczytałam że w 38 tyg. można śmiało kochać się z partnerem jeżeli się ma tylko na to ohcote.. I tak sie zastanawiam czy z tego skorzystać w sobote wieczorem ;) bo wtedy mi właśnie na 38 tydz. wskakuje hi hi ;D Co prawda lekarz mi zabronił się przytulać, no ale przecież to było za czasu kiedy miałam zagrożenie przed wczesnym porodem. Co Wy o tym myślicie? Czy lepiej najpierw to z ginem skonsultować? No ale wizyte mam albo 15 albo 18 lutego dopiero..

No tak po namyśle jednak nie będę ryzykować.. Tam pisze 38 tydz. (36 po zapłodnieniu). No ale skonsultuje z lekarzem :) nie chcę później żałować.. Zresztą i tak pewno bym się szybko rozmyśliła ze strachu o maleństwo..

Iza macie dziś z M miesięcznicę:-D Miesiąc po ślubie:tak::-) Wszystkiego naj na kolejne 11 miesięcy;-):-)
masz rację, poczekaj i zapytaj gina co i jak;-)

No tak się złożyło że mija nam dziś miesiąc, a on musiał w pracy zostać znów na noc.. Może jeszcze uda się mu wrócić dzisiaj, ale wątpie :( A szkoda.. Pierwszy miesiąc i osobno.. heh..

reklama
U mnie tez dają:tak: i dopiero po porodzie, po myciu zakłada się swoją:tak::-)

Tez trzymam kciuki za Madzię!! A wypiekacz super:tak: Jaki to był konkurs?:-p:-) Mega gratulacje:-)
Konkurs Gazety Wyborczej :)
W kalendarzyku ciąża - tydzień po tygodniu na BB przeczytałam że w 38 tyg. można śmiało kochać się z partnerem jeżeli się ma tylko na to ohcote.. I tak sie zastanawiam czy z tego skorzystać w sobote wieczorem ;) bo wtedy mi właśnie na 38 tydz. wskakuje hi hi ;D Co prawda lekarz mi zabronił się przytulać, no ale przecież to było za czasu kiedy miałam zagrożenie przed wczesnym porodem. Co Wy o tym myślicie? Czy lepiej najpierw to z ginem skonsultować? No ale wizyte mam albo 15 albo 18 lutego dopiero..
Skonsultuj lepiej z lekarzem, ale myślę, że nie będzie już problemu skoro możesz rodzić :)

mag007 W końcu doczekałaś się łóżeczka :) U mnie w 33t5d ciąży córeczka ważyła 2650 gram :) lekarz powiedział, że waga jak najbardziej prawidłowa :) A do kiedy synek ma czas aby się obrócić? i jak się nie obróci czeka Cię cc ??

Do góry