Agniesiak85
Fanka BB :)
Jak złozycie to pstryknij fotkę i daj na zakupowy;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieńks kobity za pocieszenie
teraz to mi się śmiać chce nawet z tego, przynajmniej będzie taki pampuszek śmieszny, jak się urodzi, a nie biedna chudzinka
zaraz będziemy składać łóżeczko - wreszcie przyszło
Iza macie dziś z M miesięcznicę Miesiąc po ślubie:-) Wszystkiego naj na kolejne 11 miesięcy;-):-)
masz rację, poczekaj i zapytaj gina co i jak;-)
Konkurs Gazety WyborczejU mnie tez dają i dopiero po porodzie, po myciu zakłada się swoją:-)
Tez trzymam kciuki za Madzię!! A wypiekacz super Jaki to był konkurs?:-) Mega gratulacje:-)
Skonsultuj lepiej z lekarzem, ale myślę, że nie będzie już problemu skoro możesz rodzićW kalendarzyku ciąża - tydzień po tygodniu na BB przeczytałam że w 38 tyg. można śmiało kochać się z partnerem jeżeli się ma tylko na to ohcote.. I tak sie zastanawiam czy z tego skorzystać w sobote wieczorem bo wtedy mi właśnie na 38 tydz. wskakuje hi hi ;D Co prawda lekarz mi zabronił się przytulać, no ale przecież to było za czasu kiedy miałam zagrożenie przed wczesnym porodem. Co Wy o tym myślicie? Czy lepiej najpierw to z ginem skonsultować? No ale wizyte mam albo 15 albo 18 lutego dopiero..