k_aralajna
Fanka BB :)
hm widze ze coraz wiecej dziewuszek po szpitalach
a ja sie zmeczylam zakupami itp ale wyniki krwi i moczu idealne...
a ja sie zmeczylam zakupami itp ale wyniki krwi i moczu idealne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE!Mocno trzymam kciuki za Madzię!!!
Muszę się pochwalić, że wygrałam w konkursie Opiekacz do chleba, mamy jeden, więc chyba sprzedam
O taki Farciara ze mnie ;-)
Wypiekacz Moulinex OW5003 chleb bulki ciasta (917585945) - Aukcje internetowe Allegro
Hej dziewczyny. Patrze wiekszość chyba niespakowanych. Ja już mam to za sobą. Wiele tego nie jest gdyz w klinice w ktorej bede rodzic wymagaja tylko rzeczy dla siebie. I to bardziej tych osobistych typu kapcie koszula szlafrok itp
Hej dziewczyny. Patrze wiekszość chyba niespakowanych. Ja już mam to za sobą. Wiele tego nie jest gdyz w klinice w ktorej bede rodzic wymagaja tylko rzeczy dla siebie. I to bardziej tych osobistych typu kapcie koszula szlafrok itp
To chyba jej zrobili przy okazji tzw masaż szyjki . Słyszałam, że to boli bardzoi wyszło na to, że najgorsze w tym wywoływaniu jest moment nakładania żelu na szyjkę, żeby było rozwarcie, ona po prostu WYŁA
GRATULACJE!
a jaki to konkurs??? też bym chętnie cos wygrała hehehe
No to kochana masz szczęście gratuluje wygranej.:-)
Trzymam mocno kciuki za madzię oby wytrzymała jak najdłużej.