reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jak kiedys bedziecie chcialy to piszcie spokonie do mnie ja chetnie zrobie. nie mam dzidzia ale tak mnie to wciagnelo ze szok ;-) dzisiaj sukienke bede robila dla dziewczynki a no i juz mam jedno zamowienie u kolezanek z ciazy po poronieniu to robie jej komplecik
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mississ fajnie, ze nas odwiedzilas :-)
Sliczne te kompleciki.
Marti ojjj sprawy notarialne kosztuja...
A ja jak zwykle M wyprawilam do pracy, ale dzis piatek wiec konczy o 13 :-) Pozniej pojedziemy na miasto po komode, wczoraj tylko ogladalismy...
No i chyba zaraz sie jeszcze poloze, jakos ostatnio tak mam, ze wstaje z M, siedze na necie, jem sniadanko, a pozniej znow do wyrka
Chociaz chcialabym posprzatac dzis lazienke i sypialnie, wiec powrot do lozka jest niewskazany, bo obudze sie o 12 i nic nie zrobie.
Nocka super, raz na siku Jakas nowosc Ale jak wstaje do lazienki, to dopada mnie wilczy glod, ale jestem silna, bo nie chce podjadac.
Sliczne te kompleciki.
Marti ojjj sprawy notarialne kosztuja...
A ja jak zwykle M wyprawilam do pracy, ale dzis piatek wiec konczy o 13 :-) Pozniej pojedziemy na miasto po komode, wczoraj tylko ogladalismy...
No i chyba zaraz sie jeszcze poloze, jakos ostatnio tak mam, ze wstaje z M, siedze na necie, jem sniadanko, a pozniej znow do wyrka
Chociaz chcialabym posprzatac dzis lazienke i sypialnie, wiec powrot do lozka jest niewskazany, bo obudze sie o 12 i nic nie zrobie.
Nocka super, raz na siku Jakas nowosc Ale jak wstaje do lazienki, to dopada mnie wilczy glod, ale jestem silna, bo nie chce podjadac.
moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe
dzisiaj wrocilam z lazienki i o 3,30 zglodnialam strasznie..
ale nie chcialo mi sie wstac
dzisiaj wrocilam z lazienki i o 3,30 zglodnialam strasznie..
ale nie chcialo mi sie wstac
missiiss1301
marti staram sie nie denerwowac ale w sumie tak mamna 11 lutego zamowiana wizyte ze jak @ nie przyjdzie do mnie to ja wywolamy i pozniej clo i clexane i do dziela a tak to jak to przychodzi to mi burzy moje plany bo nie wiem co to jest i w ogole... jakby tego czegos nie bylo to bym czekala spokojnie sobie do tego 11tego a wiecie ze ja nerwowa jestem no nic dzisiaj troche posprzatm w domku i moze sie rozkreci ale wczoraj na nia to nie zadzialalo ...
witam po długiej nieobecności mississ (śliczne te twoje szydełkowe rzeczy ) no i czarnuszkę (dobrze, ze masz już neta)
ccaroline - super, ze malutka już taka duża
ja pokłócona z M, znaczy nie oddzywam się
wczoraj o 8 zdzwonili po niego Niemcy z firmy, w której robi komputery i wyszedł z nimi na piwo na godzinę
taa, tylko, że była 20.00 jak wychodził, a o 00.30 już straciłam cierpliwość i zadzwoniłam po niego z pytaniem, czy wraca do domu przez Berlin
- był po 5 minutach
a ja durna przez te hormony, rozryczałam się i jeszcze mu nagadałam
i w ogóle nie mogłam spać, bo dostałam skurczy i brzuch mi twardniał
wyszedł rano, a jak wstałam miałam zakupy zrobione i herbatę - a niech spada na bambus, nie dam się przekupić
wczoraj o 8 zdzwonili po niego Niemcy z firmy, w której robi komputery i wyszedł z nimi na piwo na godzinę
taa, tylko, że była 20.00 jak wychodził, a o 00.30 już straciłam cierpliwość i zadzwoniłam po niego z pytaniem, czy wraca do domu przez Berlin
- był po 5 minutach
wyszedł rano, a jak wstałam miałam zakupy zrobione i herbatę - a niech spada na bambus, nie dam się przekupić
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Przynajmniej zrozumiał,że przegiął i chce się podlizać;-)witam po długiej nieobecności mississ (śliczne te twoje szydełkowe rzeczy ) no i czarnuszkę (dobrze, ze masz już neta)
- był po 5 minutach
marela
Podwójna marcóweczka ;)
missiiss- fajnie, że sie odezwałas , a ciuszki prześliczne
czarnuszka- na reszcie znowu z nami :-)
A ja wstałam, trochę poczytałam książkę, potem Was i nie wiem co dalej robić. Przecież nie bedę leżeć całego dnia bo już mi się nudzi:-(.
Chyba wezmę się za porządki
czarnuszka- na reszcie znowu z nami :-)
A ja wstałam, trochę poczytałam książkę, potem Was i nie wiem co dalej robić. Przecież nie bedę leżeć całego dnia bo już mi się nudzi:-(.
Chyba wezmę się za porządki
reklama
missiiss1301
no dosc dlugo tutaj nie bylam ale juz niedlugo bede codziennie jak bedziecie pokazywac fotki swoich rozowiutkich kluseczek :-);-) w ogole tak patrze na wasze brzuszki t taaaaki wielkie juz sa.... a moj tez by juz taki wielki bylll a tym czasem jest duzy po antosiu i ma wiele rozstepow a dzidzia niet :-(
jeszcze to glupi eplamienie nie wiem o co chodzi... niedlugo si ewykoncze z tych nerwow jeszcze mam urlop dwa tygodnie to juz calkiem ...
jeszcze to glupi eplamienie nie wiem o co chodzi... niedlugo si ewykoncze z tych nerwow jeszcze mam urlop dwa tygodnie to juz calkiem ...