reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry! :-)
echhh, zaraz do pracy idę... coś mi dziś z nosa leci i jakos tak się niewyraźnie czuję, mam nadzieję, że mnie nie rozłoży :no:
missiiss- to się nazywa talent! :tak:

reklama
jak kiedys bedziecie chcialy to piszcie spokonie do mnie ja chetnie zrobie. nie mam dzidzia ale tak mnie to wciagnelo ze szok :szok:;-) dzisiaj sukienke bede robila dla dziewczynki a no i juz mam jedno zamowienie u kolezanek z ciazy po poronieniu to robie jej komplecik :tak:

może to jakieś plamienie przed @ nie martw się, na pewno niedługo do Ciebie zawita:tak:a wiesz że stres też wpływa na okres więc się nie stresuj i myśl pozytywnie:tak:

Mississ fajnie, ze nas odwiedzilas :-)
Sliczne te kompleciki.
Marti ojjj sprawy notarialne kosztuja... :dry:

A ja jak zwykle M wyprawilam do pracy, ale dzis piatek wiec konczy o 13 :-) Pozniej pojedziemy na miasto po komode, wczoraj tylko ogladalismy...
No i chyba zaraz sie jeszcze poloze, jakos ostatnio tak mam, ze wstaje z M, siedze na necie, jem sniadanko, a pozniej znow do wyrka :-D
Chociaz chcialabym posprzatac dzis lazienke i sypialnie, wiec powrot do lozka jest niewskazany, bo obudze sie o 12 i nic nie zrobie.
Nocka super, raz na siku :szok: Jakas nowosc :-D Ale jak wstaje do lazienki, to dopada mnie wilczy glod, ale jestem silna, bo nie chce podjadac.

marti staram sie nie denerwowac ale w sumie tak mamna 11 lutego zamowiana wizyte ze jak @ nie przyjdzie do mnie to ja wywolamy i pozniej clo i clexane i do dziela a tak to jak to przychodzi to mi burzy moje plany bo nie wiem co to jest i w ogole... jakby tego czegos nie bylo to bym czekala spokojnie sobie do tego 11tego a wiecie ze ja nerwowa jestem :sorry2: no nic dzisiaj troche posprzatm w domku i moze sie rozkreci ale wczoraj na nia to nie zadzialalo ...

witam po długiej nieobecności mississ (śliczne te twoje szydełkowe rzeczy:tak: ) no i czarnuszkę:-D (dobrze, ze masz już neta)

ccaroline - super, ze malutka już taka duża

ja pokłócona z M, znaczy nie oddzywam się
wczoraj o 8 zdzwonili po niego Niemcy z firmy, w której robi komputery i wyszedł z nimi na piwo na godzinę:dry:

taa, tylko, że była 20.00 jak wychodził, a o 00.30 już straciłam cierpliwość i zadzwoniłam po niego z pytaniem, czy wraca do domu przez Berlin

- był po 5 minutach:wściekła/y::wściekła/y:

a ja durna przez te hormony, rozryczałam się i jeszcze mu nagadałam
i w ogóle nie mogłam spać, bo dostałam skurczy i brzuch mi twardniał

wyszedł rano, a jak wstałam miałam zakupy zrobione i herbatę - a niech spada na bambus, nie dam się przekupić:dry::dry::dry:

witam po długiej nieobecności mississ (śliczne te twoje szydełkowe rzeczy:tak: ) no i czarnuszkę:-D (dobrze, ze masz już neta)

ccaroline - super, ze malutka już taka duża

ja pokłócona z M, znaczy nie oddzywam się
wczoraj o 8 zdzwonili po niego Niemcy z firmy, w której robi komputery i wyszedł z nimi na piwo na godzinę:dry:

taa, tylko, że była 20.00 jak wychodził, a o 00.30 już straciłam cierpliwość i zadzwoniłam po niego z pytaniem, czy wraca do domu przez Berlin

- był po 5 minutach:wściekła/y::wściekła/y:

a ja durna przez te hormony, rozryczałam się i jeszcze mu nagadałam
i w ogóle nie mogłam spać, bo dostałam skurczy i brzuch mi twardniał

wyszedł rano, a jak wstałam miałam zakupy zrobione i herbatę - a niech spada na bambus, nie dam się przekupić:dry::dry::dry:
Przynajmniej zrozumiał,że przegiął i chce się podlizać;-)

missiiss- fajnie, że sie odezwałas :tak:, a ciuszki prześliczne :tak:
czarnuszka- na reszcie znowu z nami :-)

A ja wstałam, trochę poczytałam książkę, potem Was i nie wiem co dalej robić. Przecież nie bedę leżeć całego dnia bo już mi się nudzi:-(.
Chyba wezmę się za porządki

reklama
no dosc dlugo tutaj nie bylam ale juz niedlugo bede codziennie jak bedziecie pokazywac fotki swoich rozowiutkich kluseczek :-);-) w ogole tak patrze na wasze brzuszki t taaaaki wielkie juz sa.... a moj tez by juz taki wielki bylll a tym czasem jest duzy po antosiu i ma wiele rozstepow a dzidzia niet :-(
jeszcze to glupi eplamienie nie wiem o co chodzi... niedlugo si ewykoncze z tych nerwow jeszcze mam urlop dwa tygodnie to juz calkiem ...

Do góry