marela
Podwójna marcóweczka ;)
missiiss - wszystko bedzie dobrze zobaczysz , trochę odpoczniesz, przygotujesz organizm i niedlugo my bedziemy podziwiac twoje maleństwo. A teraz zero stresu .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja chyba 3:-)
dzisiaj jedziemy podpisać umowe przedwstępna kupna mieszkania, i się stresuję jakoś, zwłaszcza że będziemy musieli wpłacić 20 tysięcy zadatku, no i wtedy juz maszyna rusza i nie ma odwrotu, kurcze najbardziej przeraża mnie te wszystkie opłaty notarialne, bo strasznie dużo hajsu trzeba im dać, masakra
stresa mam niezłego.....
ja pokłócona z M, znaczy nie oddzywam się
wczoraj o 8 zdzwonili po niego Niemcy z firmy, w której robi komputery i wyszedł z nimi na piwo na godzinę
taa, tylko, że była 20.00 jak wychodził, a o 00.30 już straciłam cierpliwość i zadzwoniłam po niego z pytaniem, czy wraca do domu przez Berlin
- był po 5 minutach
a ja durna przez te hormony, rozryczałam się i jeszcze mu nagadałam
i w ogóle nie mogłam spać, bo dostałam skurczy i brzuch mi twardniał
wyszedł rano, a jak wstałam miałam zakupy zrobione i herbatę - a niech spada na bambus, nie dam się przekupić
Mi chyba odbiło.Zamiast leżeć i wypoczywać toomyłam gary,zamiotłam i umyłam podłoge...a jakby mi było mało to odśnieżyłam schody i drużkę w ogródku.Jeszcze o praniu myślałam ale płynu nie mamOgródek wygląda jak z baśni,pięknie tak biało..ale co zrobić z taką ilością śniegu?Pokruszyłam ciasto dla ptaków i nasypałam na dróżkę,może zjedzą nim im zasypie.Szkoda mi ich,bo na pewno ptakom ciężko w taką pogodę.
Wiesz,z reguły jestem leń ale jak się nakręce to szaleje:-)Tylko nie lubię w sobie tego,że robię to za szybko,nie umie po woli...Ty tak nie szalej;-) Masz leki na skurcze więc dużo odpoczywaj i się nie przemęczaj
Ja panstwowo chodzę i miałam już 5 usg;-):-)czy te które z was chodzą państwowo do gina to miały robione choć jedno usg??? Bo ja chodze od początku i ani razu mi nie robili, tylko sama muszę płacić i chodzić prywatnie na usg