Witam dzisiaj laba, do zrobienia codzienne sprawy czyli sprzątanie i gotowanie.
W nocy nie wstawałam ani razu do toalety za to mąż chodził kilka razy, zatruł się czymś, albo zaraził grypą żołądkową, w pracy kilka osób miało, mam nadzieję, że na mnie to nie przejdzie!!
Dzisiaj na obiad zrobię racuchy drożdżowe i zupkę szczawiową, a na deser sernik z galaretek i serków
missiiss Prześliczne są Twoje robótki może wystaw na allegro na pewno ktoś się skusi! A jak cenowo??
Miłego dnia życzę!
Ccaroline-tyle rzeczy zamierzasz zrobic i mówisz ze laba?!Wow! ?Kobieto podziwiam Cie! Ja dzisiaj musze odkurzyć mieszkanko ( wczoraj wycierałam kurze), zrobic naleśniki z pieczarkami i poprasować stertę ubranek niemowalęcych i na sama myśli mi słabo i jestem zmęczonaW ubiegłym tygodniu jak dodatkowo tego samego dnia pomyłam podłogi i sprzątnęłam łazinki ( przydział męża) to potem przez 2 dni leżałm zdechła jak pies i z bólem brzucha.
Missis-może to plamienie to taki ala okres? Może warto do gina sie przejść i jakieś badanka zrobić, hormony itp?Żebym miała w brzusiu dziewuszkę zamówiłabym od razu z 2 komplety twoich robótek, przesliczne są. ale dla chłopca to jakoś głupio
Młoda Mamuska- nastepna szalejąca z robotąOszczedzaj sie kobieto a nie szalejsz od samego rana. Lepiej usiądz wygodnie, zrób sobie pyszna herbatkę i odpocznij co by biedy nie narobić;-)
Nadia-no faktycznie dziwny ten twój brzunio. Pory dnia mu sie pomyliły? a może to mały tak intensywnie sie rusza?
Mag-widze ze twój M taki słodki jak mój. Wiedzą skubańcy kiedy przegięli i jak nam się podlizać, co? hehehe
Mój maluch na bank bedzie super aktywny! W nocy podczas każdej z wędrówek do łazienki czyli z 4 razy, dawał znac o sobie i rano, ok. 6.00 juz tez nie spał.Normalnie nie wiem kiedy on kimaWczoraj wykukałam że spał pomiedzy 11 a 14.CAłe 3 godziny spokoju! Jak tak samo bedzie po urodzeniu, to juz sie boję!