AniaSkrzat1
Fanka BB :)
oooooo kurnapierwsza jestem zrobiłam dla M śniadanko ( jak za starych czasów) a teraz sama jem i standardowo spać mi się nie chcew zasadzie to już od 5 nie spie a położyłam się o 2,ja już się chyba na Dzidziusia przestawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ochrona krocza polega na tym, że się to właśnie kontroluje. Ale po co, jak łatwiej naciąćja bylam nacieta, ale nie miala mnic przeciwko - wolalam to niz jakies niekontrolowane pekniecie.
przesliczne.a jeszcze , robie ruciki i czapeczki na szydelku jakby ktoras chciala to pisac na priva tu macie fotki przykladowe ;-)
O kurcze,dziewczyno to się nazywa talent!Piękne i na pewno pracochłonne.Ja niestety do porodu się nie dowiem co pod sercem noszę,więc nie mogę nic zamówić...a szkoda bo czapeczka z kwiatkiem jest słodka.hej laseczki ;-)
ja tak sprawdzam was cojakis czas czy tam mi si ektoras przypadkiem nie rozpakowala jeszcze za szybko ;-)
ja w ogole nie iwem co mi sie dzieje... w 26 dc zaczalm plamic i juz 2 dzien sie nie rozkreca na @ a wolalabym go sama dostac niz znow wywolywac... owu nie mialam od porodu :-( moze dzisiaj sie rozkreci...
a jeszcze , robie ruciki i czapeczki na szydelku jakby ktoras chciala to pisac na priva tu macie fotki przykladowe ;-)
marti suer ze mieszkanko kupujecie