reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

candy 3 razy w ciazy usg powinno byc zrobione i jest refundowane. Jesli nie maja w przychodni to lekarz prowadzacy powinien Ci wystawic skierowanie zeby gdzies indziej zrobic. Przeciez w karcie ciazy sa nawet 3 wpisy z usg które w szpitalu sprawdzaja zeby zobaczyc co i jak.

reklama
Ale od rana naskrobałyście...ledwo nadrobiłam:szok:
Czarnuszka-dobrze że jesteś spowrotem Kochana:tak:
Mcgosia- ja mam zamiar w Bródnowskim rodzić ( tam rodzinny jest bezpłatny)
Tabasia-nie martw sie to napewno nic groznego zobaczysz:tak:
Młoda_mamusia-trzymaj się, jesteśmy z Tobą:tak:
Młoda_mamuska-co za dupek z tego gina,ja bym się kłóciła bo nawet na NFZ przysługuje w kazdym trymestrze jedno USG,a badania takie jak mocz czy krew to powinien Ci przy kazdej wizycie ( co miesiąc )zlecać...dupek:wściekła/y:

Candy-dziwie się że się nie upomniałaś o to...

Candy - ja tylko nie rozumiem jednego, skoro chodziłas prywatnie na usg dlaczego nigdy nie spytałaś w swojej przychodni, dlaczego Ci nie robią? Wiem, ze to powinno być wszystko inaczej skonstruowane, ale jak się coś nalezy to trzeba się czasem o to upomnieć.

Candy - ja tylko nie rozumiem jednego, skoro chodziłas prywatnie na usg dlaczego nigdy nie spytałaś w swojej przychodni, dlaczego Ci nie robią? Wiem, ze to powinno być wszystko inaczej skonstruowane, ale jak się coś nalezy to trzeba się czasem o to upomnieć.

Racja, u mnie tez tak jest ze niby gin super ale o wiele rzeczy musialam sie sama upomniec.

pytałam to powidziała babka, że nie ma takiej potrzeby, ale mi sie wydaje też że tam nie mają aparatu idę za tydzień i jeszcze raz zapytam:dry:

reklama
Do góry