candy 3 razy w ciazy usg powinno byc zrobione i jest refundowane. Jesli nie maja w przychodni to lekarz prowadzacy powinien Ci wystawic skierowanie zeby gdzies indziej zrobic. Przeciez w karcie ciazy sa nawet 3 wpisy z usg które w szpitalu sprawdzaja zeby zobaczyc co i jak.
reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Ale od rana naskrobałyście...ledwo nadrobiłam
Czarnuszka-dobrze że jesteś spowrotem Kochana
Mcgosia- ja mam zamiar w Bródnowskim rodzić ( tam rodzinny jest bezpłatny)
Tabasia-nie martw sie to napewno nic groznego zobaczysz
Młoda_mamusia-trzymaj się, jesteśmy z Tobą
Młoda_mamuska-co za dupek z tego gina,ja bym się kłóciła bo nawet na NFZ przysługuje w kazdym trymestrze jedno USG,a badania takie jak mocz czy krew to powinien Ci przy kazdej wizycie ( co miesiąc )zlecać...dupek
Candy-dziwie się że się nie upomniałaś o to...
Czarnuszka-dobrze że jesteś spowrotem Kochana
Mcgosia- ja mam zamiar w Bródnowskim rodzić ( tam rodzinny jest bezpłatny)
Tabasia-nie martw sie to napewno nic groznego zobaczysz
Młoda_mamusia-trzymaj się, jesteśmy z Tobą
Młoda_mamuska-co za dupek z tego gina,ja bym się kłóciła bo nawet na NFZ przysługuje w kazdym trymestrze jedno USG,a badania takie jak mocz czy krew to powinien Ci przy kazdej wizycie ( co miesiąc )zlecać...dupek
Candy-dziwie się że się nie upomniałaś o to...
mag349
Candy - ja tylko nie rozumiem jednego, skoro chodziłas prywatnie na usg dlaczego nigdy nie spytałaś w swojej przychodni, dlaczego Ci nie robią? Wiem, ze to powinno być wszystko inaczej skonstruowane, ale jak się coś nalezy to trzeba się czasem o to upomnieć.
Candy - ja tylko nie rozumiem jednego, skoro chodziłas prywatnie na usg dlaczego nigdy nie spytałaś w swojej przychodni, dlaczego Ci nie robią? Wiem, ze to powinno być wszystko inaczej skonstruowane, ale jak się coś nalezy to trzeba się czasem o to upomnieć.
Racja, u mnie tez tak jest ze niby gin super ale o wiele rzeczy musialam sie sama upomniec.
pytałam to powidziała babka, że nie ma takiej potrzeby, ale mi sie wydaje też że tam nie mają aparatu idę za tydzień i jeszcze raz zapytam
niezlepytałam to powidziała babka, że nie ma takiej potrzeby, ale mi sie wydaje też że tam nie mają aparatu idę za tydzień i jeszcze raz zapytam
przez cala cieze nie ma potrzeby USG ?
teraz to pewnie juz Cie zbyje
reklama
Molly_anna
Może za gorącą wodę lejesz? Trzeba umiarkowanie, żeby maluszek się nie strachał;-)