reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No dobra, jestem :-) napisałam i wysłałam- teraz czekam na opieprz od promotorki ;-) a powaznie to chciałabym zeby juz nic nie trzeba było poprawiac bo mam dosyć. jak od 2 lat mecza mnie drugie studia to przez te kilka dni pisania pracy odechciało mi sie na zawsze hehe

Teraz mam ochote robic nic :tak:
Młoda mamuśka przecie w 3 trymestrze robi sie obowiazkowo usg :confused: No i morfologia tez powinna byc czesciej robiona. jakis dziwny ten lekarz.... Idz do innego to sprawa bedzie załatwiona.
Hehe..państwowo to mały wybór...większość ma złą opinię..no ewentualnie obok ma gabinet jego brat:dry:

reklama
hej psiapsiolki :)My bylismy rano u lekarze po zwolnienie dla M i mamy az do poniedzialku :) potem pojechalismy do sklepu z zamiarem zakupu farby ale akurat tej nie bylo i bedzie za tydzien w czwartek w promocji wrrrrrrr i musze czekac malowania dzisiaj nie bedzie wrrrrrrrrrrrrrrrrrr :/ ale kupilam bambusowa zaluzje w pomaranczowym kolorze i bedzie fajnie pasowac zamiast firanki bo nic nie ma :/ i moze zaraz M jak ladnie poprosze przyczepi to i poleczke bo na tejscianie gdzie bedzie polka malowac nie trzeba :)Kupilam fajne kolorowe filcowe kwiatki ,ktore potem po malowaniu na sciane poprzyczepiamy i gotowe :)Dzisiaj poszlismy do chinczyka na makaron i takmialam ochote na ostre i az mi gardlo palilo takie ostre :)

musze takna raty sorry .Pojedlismy i do domku i lulu ,wlasnie nie dawno wstalismy ,snieg pada i zimno wiec nie ma nic lepszego niz lulac :)teraz ide posprzatac kuchnie ,rozwiesic pranie i popatrzec co tam nowego na e-bay moze jakies okazje :) w poniedzialek wyplata wiec zas mozna szalec :-DMyszka sie rozpycha i wczoraj poraz pierwszy chyba z braku miejsca juz mi noga tak az bardzo po lewym boku kopie :) sobie wynalazla gdzie sie jeszcze wycignac moze ,spryciara jedna :)

kochane a te skurcze sa tez odczuwalne tamna dole ? tak jkby sie piesc zaciskalo i puszczalo :/? nie umiem tego opisac ale od wczoraj mam takie cos nie czesto ale mam i nie wiem co to ,tonie boli tylko jest takie inne :/ Czy przy skurczach brzuch twardnieje czy to mus ? bo nieraz nic nie czuje a brzuch twardy ?Mamo ja sie boje ze nie rozpoznam tych skurczy i urodze w domu jak nikogo nie bedzie i sie boje :/Wy piszecie ze skurcze macie a ja niewiem co to ja mam :/pomocy

kochane a te skurcze sa tez odczuwalne tamna dole ? tak jkby sie piesc zaciskalo i puszczalo :/? nie umiem tego opisac ale od wczoraj mam takie cos nie czesto ale mam i nie wiem co to ,tonie boli tylko jest takie inne :/ Czy przy skurczach brzuch twardnieje czy to mus ? bo nieraz nic nie czuje a brzuch twardy ?Mamo ja sie boje ze nie rozpoznam tych skurczy i urodze w domu jak nikogo nie bedzie i sie boje :/Wy piszecie ze skurcze macie a ja niewiem co to ja mam :/pomocy

przeciez dziewczyny juz nie raz opisywaly swoje skurcze.
Kazda z nas zapewne bedzie to inaczej odczuwala.
Takie niebolace to pewnie skurcze przepowiadajace, a takie nieprzyjemne badz bolesne to pewnie porodowe albo takie co skracaja szyjke.

reklama
moniSkaBe ja moze jakas inna jestem nie umiem sobie tego jakos wyobrazic :/ no nic mi innego nie pozostaje jak czekac i miec nadzieja ze zajarze jak juz bedzie czas i wszystko dobrze sie skonczy :)

Do góry