reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Na szczęście mam już wszystko przygotowane dla córeczki :) jeszcze niech se troszkę posiedzi u mamusi, a później śmiało może wychodzić :-):-D W końcu w każdej chwili może zechcieć wyjść na świat, a na męża w kwestii prasowania czy prania raczej nie mogę liczyć :-p

reklama
A ja mam zle wiesci, dzwonilam o wyniki posiewu i wyszly jakies bakterie i infekcja, musze kulac sie w niedziele do gina po leki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziwne, bo robilam posiew przed ciaza i zaraz na poczatku i bylo ok! Zawsze sie cos przyplata :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko ciekawe skad, nawet seksu nie uprawiam :wściekła/y:
Takze jak widac zotlawa wydzielina w ciazy wcale nie jest normalna :baffled::baffled::baffled:

Dobra, zmykam zaraz do szkoly.

Tabasia - kochana ja tez mialam jakies swinstwo i tez nie wiadomo skad....i wzielam 3 tabletki antybiotyku i koniec :D powiem Ci tylko ze jeden bakteie sa dobre. Lactobactilius jakis tak one sa dobrymi bakteriami :)) tylko tyle sie znam....
ja mialam leuckocyty 10wpw i to oznacza bakterie i tą ureplasme
trzymam kciukasy zeby to nie bylo niz groznego!!!!!!:-)

Czarnuszka ja sie w niedziele dowiem co to, ale normalnie mam wqrwa na maksa, bo czlowiek chucha i dmucha i dba o siebie i w kiblu w pracy "na malysza" a wode spuszczam naciskajac przycisk przez papier toaletowy i co?! :wściekła/y:

Czarnuszka ja sie w niedziele dowiem co to, ale normalnie mam wqrwa na maksa, bo czlowiek chucha i dmucha i dba o siebie i w kiblu w pracy "na malysza" a wode spuszczam naciskajac przycisk przez papier toaletowy i co?! :wściekła/y:
no widzisz ...a taka co mieszka na ulicy jakas menelówa to nic jej nie dolega i na dodatek rodzi zdrowe dzieci ktore potem wyzuca:wściekła/y:albo oddaje

Witajcie. Właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia.
Dowiedziałam się, że wcale nie robią wszystkim pierwiastkom nacięcia krocza, tylko jak jest niezbędne. Kamień spadł mi z serca:-)

Powiedzcie mi, jak uważacie: czy przy zamkniętej szyjce mogą sączyć się wody?
Bo ja już sama nie wiem, czy to nagle zwiększyła mi się wydzielina, czy to pot, czy cholera wie co:no:

Też mnie to wkurza straszliwie:wściekła/y:Jak widzę takie idące babsztyle z cygarem w gębie, pijanym mężem/chłopem i 4 zdrowiutkich dzieci, tyle, ze może niedomytych...
noooooo!!!!!!!!!!!!! az sie noz otwiera w kieszeni..
kochana ja tez mam taka wydzieline i ciagle mi "mokro" ale gin mi sprawdzila i nic to takiego powaznego nie bylo...no nic....nosze wkladki i jakos to jest...a czy moze sie saczyc przy zamknietej szyjce ...jasne nawet moga odejsc cale wody i miec szyje zamknieta

reklama
Czarnuszka nareszcie jests :)Carolline super ze wszystko ok :))A moje ciacho juz sie piecze .Zjem i ide na sofe bo wszystko bolec zaczyna :)Spijcie spokojnie i do jutra :) w poniedzialek juz LUTY :)))))))))))))

Do góry