reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Twardy brzusio musi byc tak mi wczoraj gin powiedziala :)Moj twardnieje od kilku dni i to po pare razy dziennie ale skurczy nie ma :)Gin powiedziala ze jesli dostane skurcza i nie bede mogla oddechu zlapac to znak ze do szpitala :)to siedze i czekam na ten dzien :)

reklama
kamikaa ty to masz przygody na tym ebayu , nie możesz jakos odowiedziec na tego negatywa tak jak jest to na alegro, zazdroszcze wam tego ze juz macie wszysto przyszykowane dla malców, ja jestem daleko w lesie , przeraza mnie to i coraz bardziej obawiam sie ze nie zdaze moze jakis kajet założe z tym co mam zrobic danego dnia tylko co mi z tego jak szafek mi brakuje i trza szafe zrobic, siła niepociagnieta wiec nieopłaca sie malowac ani w kuchni ani w łazience i tk wszystko sie wala i jeszcze do tego w***** mnie ta tesciowa wchodzaca bez pukania co za brak taktu a jakos głupio mi jej zwrócic uwage

owIrene u nas te meble sa w sklepie odrazzu dostepne, nie wolalabys jechac do sklepu i nie placic przesylki?

Iza trzymaj sie i daj znac zaraz po wizycie ze szpitala, dzidzia najwazzniejsza, a facetem sie nei przejmuj, bo gosc ktory mowi o rozwodzie zaraz po slubie nie jest odpowiednim kandydatem na meza a tym bardziej ojca. Nie znosze ludzi ktorzy szantazuja, jesli cos nie zrobisz to rozwod. A gdzie komporomis??? czy nie na tym polega malzenstwo?

Kamikaa sama pisalas sa ludzie i ludziska.... na ebay tez niestety

kamikaa ty to masz przygody na tym ebayu , nie możesz jakos odowiedziec na tego negatywa tak jak jest to na alegro, zazdroszcze wam tego ze juz macie wszysto przyszykowane dla malców, ja jestem daleko w lesie , przeraza mnie to i coraz bardziej obawiam sie ze nie zdaze moze jakis kajet założe z tym co mam zrobic danego dnia tylko co mi z tego jak szafek mi brakuje i trza szafe zrobic, siła niepociagnieta wiec nieopłaca sie malowac ani w kuchni ani w łazience i tk wszystko sie wala i jeszcze do tego w***** mnie ta tesciowa wchodzaca bez pukania co za brak taktu a jakos głupio mi jej zwrócic uwage

jasne moge tez cos odpowiedziec ale wiesz co mnie doluje ze inni beda widziec ze mam negatywa i wtedy nie chetnie kupuja :(Ehhhhhh szkoda sie denerwowac cos wymysle i sie odwdzicze ,poczekam az bedzie cos sprzedawac ( juz ja dodalam do ulubionych ) zeby potem odszukac cos kupie i jej taka opinie wystawie ze sie nie pozbiera nie jestem msciwa ale ilez mozna wszystko tolerowac :/ jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :)

czarnulka moze i znajda sie tansze rzeczy, ale sa tez i takie jak w PL drogie, zalezy kto co chce. Co do mebli do dzieciecego pokoju, to jest okropnie, wszystko jest to samo, lozko szafka z szufladami , czasem dwie i nocny stolik. NIe ma zadnych mebloscianek ani nic takiego fajnego. Jedynie Ikea albo czasem E-bay ma, ale z ebay ceny sa kolosalne i przesylka tez paskudnie droga.

jestem po wizycie, wkurzona jak cholera
w poniedziałek muszę stawić sie w szpitalu diagnostycznie, bo kuźwa te ciśnienie dalej mam 130/100, muszą zbadać mi dno oka itp. któraś miała takie badania, 3 dni wyjęte z życia, u Was też tak jest,że trzeba odpykać 3 dni w szpitalu, ale jestem zła, jakbym nie mogła zrobić tego badania prywatnie.Szyjka zamknięta,brzuch ponoć mam duży. Dobrze,że nie położą na niedzielę, ale ja nienawidze szpitali:no::no::no::no::no:

reklama
z okazji tego cudnego ciśnienia mam stawić się w szpitalu w poniedziałek na obserwację, cholera nie znoszę szpitali, nie myślałam,ze ciśnienie w ciąży może stwarzać jakieś niebezpieczeństwo dla dzieci, a jednak:wściekła/y:

Do góry