reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Twardy brzusio musi byc tak mi wczoraj gin powiedziala :)Moj twardnieje od kilku dni i to po pare razy dziennie ale skurczy nie ma :)Gin powiedziala ze jesli dostane skurcza i nie bede mogla oddechu zlapac to znak ze do szpitala :)to siedze i czekam na ten dzien :)

reklama
kamikaa ty to masz przygody na tym ebayu , nie możesz jakos odowiedziec na tego negatywa tak jak jest to na alegro, zazdroszcze wam tego ze juz macie wszysto przyszykowane dla malców, ja jestem daleko w lesie , przeraza mnie to i coraz bardziej obawiam sie ze nie zdaze moze jakis kajet założe z tym co mam zrobic danego dnia tylko co mi z tego jak szafek mi brakuje i trza szafe zrobic, siła niepociagnieta wiec nieopłaca sie malowac ani w kuchni ani w łazience i tk wszystko sie wala i jeszcze do tego w***** mnie ta tesciowa wchodzaca bez pukania co za brak taktu a jakos głupio mi jej zwrócic uwage

owIrene u nas te meble sa w sklepie odrazzu dostepne, nie wolalabys jechac do sklepu i nie placic przesylki?

Iza trzymaj sie i daj znac zaraz po wizycie ze szpitala, dzidzia najwazzniejsza, a facetem sie nei przejmuj, bo gosc ktory mowi o rozwodzie zaraz po slubie nie jest odpowiednim kandydatem na meza a tym bardziej ojca. Nie znosze ludzi ktorzy szantazuja, jesli cos nie zrobisz to rozwod. A gdzie komporomis??? czy nie na tym polega malzenstwo?

Kamikaa sama pisalas sa ludzie i ludziska.... na ebay tez niestety

kamikaa ty to masz przygody na tym ebayu , nie możesz jakos odowiedziec na tego negatywa tak jak jest to na alegro, zazdroszcze wam tego ze juz macie wszysto przyszykowane dla malców, ja jestem daleko w lesie , przeraza mnie to i coraz bardziej obawiam sie ze nie zdaze moze jakis kajet założe z tym co mam zrobic danego dnia tylko co mi z tego jak szafek mi brakuje i trza szafe zrobic, siła niepociagnieta wiec nieopłaca sie malowac ani w kuchni ani w łazience i tk wszystko sie wala i jeszcze do tego w***** mnie ta tesciowa wchodzaca bez pukania co za brak taktu a jakos głupio mi jej zwrócic uwage

jasne moge tez cos odpowiedziec ale wiesz co mnie doluje ze inni beda widziec ze mam negatywa i wtedy nie chetnie kupuja :(Ehhhhhh szkoda sie denerwowac cos wymysle i sie odwdzicze ,poczekam az bedzie cos sprzedawac ( juz ja dodalam do ulubionych ) zeby potem odszukac cos kupie i jej taka opinie wystawie ze sie nie pozbiera nie jestem msciwa ale ilez mozna wszystko tolerowac :/ jak Kuba Bogu tak Bog Kubie :)

czarnulka moze i znajda sie tansze rzeczy, ale sa tez i takie jak w PL drogie, zalezy kto co chce. Co do mebli do dzieciecego pokoju, to jest okropnie, wszystko jest to samo, lozko szafka z szufladami , czasem dwie i nocny stolik. NIe ma zadnych mebloscianek ani nic takiego fajnego. Jedynie Ikea albo czasem E-bay ma, ale z ebay ceny sa kolosalne i przesylka tez paskudnie droga.

jestem po wizycie, wkurzona jak cholera
w poniedziałek muszę stawić sie w szpitalu diagnostycznie, bo kuźwa te ciśnienie dalej mam 130/100, muszą zbadać mi dno oka itp. któraś miała takie badania, 3 dni wyjęte z życia, u Was też tak jest,że trzeba odpykać 3 dni w szpitalu, ale jestem zła, jakbym nie mogła zrobić tego badania prywatnie.Szyjka zamknięta,brzuch ponoć mam duży. Dobrze,że nie położą na niedzielę, ale ja nienawidze szpitali:no::no::no::no::no:

reklama
z okazji tego cudnego ciśnienia mam stawić się w szpitalu w poniedziałek na obserwację, cholera nie znoszę szpitali, nie myślałam,ze ciśnienie w ciąży może stwarzać jakieś niebezpieczeństwo dla dzieci, a jednak:wściekła/y:

Do góry