reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Ale tu się dyskusja rozwinęłaaż na 4 strony
![]()
co do rozwarcia to ja mam 1cm i śmigam bez lekastw z moim 3latkiem na sankach (oczywiście nie zjeżdzam) i nic mi lekarz nie mówił by nawet leżeć... chyba większe znaczenie ma miękkość szyjki... ale niem dokładnie.
MAM DOŚĆ TYCH MROZÓW!!!!!!!!!!!rachunek za gaz przyszedł....
Mogli by te becikowe i kase z ubezpiecznia przed urodzeniem wypłacać bo kurcze krucho teraz u nas będzie....![]()
w zupełności się zgadzam...jakby teraz kaskę dali to na umysle by lżej było...a tak to kombinuj rzeby na wszystko starczyło

Kasaii moze bylysmy na tym samym
dlatego jestem za tym aby nie komentowac bo od slowa do slowa i moze byc taki cyrk jak kiedysjuz przezylam a po co to komu
Pozatym uwazam ze IZA jest z nami juz dlugo jest tez na zamknietym i podala swoje namiary a dla mnie to juz taki malutki klimat ze jest"prawdziwa " ze mozna jej zaufac
i czesto sie udziela a to ze ma teraz takie nie inne przeboje tgo sobie nikt z nas nie zyczy .Jak mi sie cos nie podoba nie komentuje i "gryze sie w jezyk "a jak jestem nerwowa i szukam zaczepki bo hormony
to nie wlaczam kopa ( moj samsie wlacza i wylacza ) i jest ok 

moniat84
O takich historiach jak Izulki słyszałam nie tylko w telewizji ale i najbliższym otoczeniu,dlatego uważam jest to możliwe i nie zamierzam nikogo posądzać a tym bardziej dociekać czy mówi prawdę czy może koloryzuje a takie komentarze zachowała bym dla siebie Moniu bo przez to dziewczyna może się poczuć urażona i będzie jej przykro a jak widać ma juz nadmiar zmartwień na głowie...A pomijajac ten temat to chyba jesteśmy tu po to rzeby doradzać i wspierać się nie tylko w sprawach ciazy i macierzyństwa...
Może i masz racje.

Pamiętam jak Izulqa pisała, że chcą brać ślub i pytała nas o zdanie. Wszystkie przytakiwały, że napewno małżeństwo się uda i ma szczęście, że spotkala na swojej drodze nowego faceta. Teraz ten rozwód i pojawiaja sie opinie, że się pospieszyła i to był jednak błąd

AniaSkrzat1
Tez się ostatnio zastanawiałam co u niej
ale myslę że nadal 2w1,w innym wypadku by dała cynk
przez te przepisy na watku kulinarnym,takiego nabrałam smaka na ciasto że az mnie skręca...teściowa dzwoniła że w piatek bedzie robić faworki...no kurna dlaczego dopiero w piatek
??? do tego czasu to mi chyba język do ziemi przyrośnie
a tak mi się nie chce samej piec...

Gosc sobie przemysli i zejdzie na ziemie ,IZA odpocznie i wszystko bedzie git
nieraz takie parodniowe "rozstanie "dobrze obojgu robi ,posluchajcie doswiadczonej zony (17 lat razem ) a dzien po slubie mielismy isc wszystko uniewaznic bo w ciagu 24 mozna
i jakos nie zaszlismy takze odczekamy i zobaczymy 
kamikaa każdemu się należy 1000zł.
AniaSkrzat latanie z dzieckiem po urzedach jest możliwe ale jak ma być tak zimno to porażka (słyszałam, że zima ma trzymać do kwietnia
) wogole sobie nie wyobrażam poubierać takie maleństwo w te wszytkie bety... Olek sie rodził w październiku ale pogoda była boska - słońce i ciepło.
AniaSkrzat latanie z dzieckiem po urzedach jest możliwe ale jak ma być tak zimno to porażka (słyszałam, że zima ma trzymać do kwietnia

czarnulka123
Zaangażowana w BB
CZARNULKA 123 to kiedy mialaby byc ta przeprowadzka ?Milkshake Jak to jest z tym becikowym w polsce ? nalezy sie kazdemu tyle samo?komu sie nie nalezy ? zawsze mnie to ciekawilo i zawsze zapominam zapytac![]()
Kamikaa... Wlasnie w tym jest bol ze jeszcze nawet nie wiemy kiedy bedziemy mogli sie przeprowadzic:-( teraz czekamy na wypis z krs-u i do 2 tygodni jeszcze bedziemy na to czekac, bo umowa przedwstepna juz podpisana ponad tydzien temu i na wszystkie papierki trzeba czekac.Puzniej jeszcze koncowe formalnosci, ale ponoc deweloper zgodzi sie zebysmy wczesniej sie wprowadzili.Zobaczymy jak to bedzie, bo jak nie to zanim sie podpisze akt notarialny to chyba bedzie trzeba czekac do 2 tygodni a rozwiazanie juz coraz blizej:-):-):-) wiec ja sama nie wiem co ja mam robic?
Od jutra biore sie za pranie ciuszkow bo tyle mam ze nie wiem kiedy ja zdaze to wszystko zrobic:-( a jeszcze z kosmetykow nic nie kupilismy,pampersy, wozek

A Ty na kiedy masz termin? juz wszystko gotowe dla malenstwa?:-)
reklama
AniaSkrzat1
Może i masz racje.
Pamiętam jak Izulqa pisała, że chcą brać ślub i pytała nas o zdanie. Wszystkie przytakiwały, że napewno małżeństwo się uda i ma szczęście, że spotkala na swojej drodze nowego faceta. Teraz ten rozwód i pojawiaja sie opinie, że się pospieszyła i to był jednak błądJa się w takie dyskusje nie wdaję. Nie lubię przytakiwać tak jak wszyscy i poprostu piszę to, co naprawdę myślę;-)
Monia ja uważam że każdy ma prawo do własnego zdania