reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A to tak jak kiedys bylo za urodzenie dziecka panstwo dawalo 500 zl z tego co pamietam :) teraz 1000 w sumie nie duzo ale zawsze lepiej niz nic :)Tutaj becikowego chyba nie ma ale za to inaczej pomagaja mlodym rodzica lub tym co malo zarabiaja lub sie ucza :)czarnulka123 termin mam na 14.03 ale z tego co gin wczoraj mowila moze byc wczesniej :) tak bym chciala miedzy 37-38 tc :)Wszystko gotowe tylko jutro pokoik przemalujem bo jakos za bialo :) M polke przyczepi i jakies dekoracje i koniec :)

Tez się ostatnio zastanawiałam co u niej:dry:ale myslę że nadal 2w1,w innym wypadku by dała cynk:-D przez te przepisy na watku kulinarnym,takiego nabrałam smaka na ciasto że az mnie skręca...teściowa dzwoniła że w piatek bedzie robić faworki...no kurna dlaczego dopiero w piatek:dry:??? do tego czasu to mi chyba język do ziemi przyrośnie:baffled:a tak mi się nie chce samej piec...

Ja mam taka ochote juz od niedzieli na ciasto zeby samej sobie upiec ale mi sie nawet nie chce:-( ale jeszcze jak teraz przeczytalam o faworkach to zaraz na chwilke was zostawie i polece po brakujace skladniki do sklepu i zrobie takie szybkie ciasto z jagodami i z kruszonka:-) mniam mniam... bo mi az slinka cieknie :-D hihihi

LUDZIE TO KQRWY :// musze to napisac bo mnie zaraz trafi kqurwa mac .Kupila suka jedna sukienke odemnie EDC BY ESPRIT prawie nowka za 10 euro ,zaplacila po 2 tygodniach :/ i jeszcze na dodatek za malo :( wyslalam wiadomosc ze czemu za malo ...a bo sie pomylila :/ achaaaa niech bedzie ,potem mi pisze ze ma 3 dziecii czy moge jej taniej sprzedac :/ co mnie obchodzi ile ma dzieci itd e-bay zada oplate od sumy i nie pyta ile mam dziecii czy

Witam sie porannie(popoludniowo).Maz dzis dzieci odwiozl bo do pracy nie poszedl przez te cholerne mrozy.
Zamowilismy dzis mebelki dla dzidzi:
Walmart.com: Baby Relax - 3-piece Nursery in a Box, Cherry: Furniture
ale beda dopiero po 4 lutego.
Ale i tak ciesze bo juz jeden wiekszy zakup z glowy.Drugi zreszta tez.Tesciowa zapowiedziala ze do konca tygodnia mamy wybrac wozek i fotelik bo jak nie to kupi taki jak jej sie podoba.
Do tego dowiedzialam sie ze 24 moja mama przylatuje do mnie i jestem przeszczesliwa,bo nie wiem jakbym poradzila sobie z trojka dzieci i praca szczegolnie na poczatku.

Izulqa zmykaj do szpitala,a z mezem daj sobie czas.Wiem ze latwo mowic ale w nerwach wiele sie mowi,a za kilka dni moze bedziecie sie z tego smiac.
Po prostu daj sobie czas i najlepiej nie dzwon do niego,moze i on przemysli glupote swego postepowania,bo inaczej tego nie nazwe.A tak wogole to jakie byly ich stosunki przed klotnia?Bo mysmy ponad dwa lata mieszkali u rodzicow i tez maz nieraz sie popstykal z mama lub tata i nigdy sie nie wyprowadzal,wrecz to ja naklonilam go do kupna mieszkania bo on twierdzil ze tak jest najlepiej.Troche to dziwne,ale daj mu tydzien dwa i mysle ze sie ulozy szczegolnie ze pisalas ze do tej pory wszystko bylo ok.

Reszty nie pamietam sorki.Ale pisalam tego posta na trzy raty miedzy telefonami do Polski i tesciowej,normalnie goraca linia.A najbardziej z przyjazdu mamy cieszyla sie tesciowa naewet bilet chciala jej kupic:-D:-D:-D

A to tak jak kiedys bylo za urodzenie dziecka panstwo dawalo 500 zl z tego co pamietam :) teraz 1000 w sumie nie duzo ale zawsze lepiej niz nic :)Tutaj becikowego chyba nie ma ale za to inaczej pomagaja mlodym rodzica lub tym co malo zarabiaja lub sie ucza :)czarnulka123 termin mam na 14.03 ale z tego co gin wczoraj mowila moze byc wczesniej :) tak bym chciala miedzy 37-38 tc :)Wszystko gotowe tylko jutro pokoik przemalujem bo jakos za bialo :) M polke przyczepi i jakies dekoracje i koniec :)

Eeee... to super.... to chyba tylko ja jeszcze nie zaczelam nic robic:szok: z tymi terminami to roznie mowia... mi z 3 tyg temu powiedzial ze bede wczesniej rodzila, a tydzien temu jak bylam na sg to powiedzial ze na to wyglada ze nawet ze 2 tygodnie po terminie, ale bedziemy sie trzymac pierwszej wersji wg ostatniej miesiaczki.
Bo szyjka jest w porzadku i niunius juz odwraca sie glowka w dol.
Troszke mnie nie pokoi moj twardy brzuszek:-( ale 5 ide do niego wiec mysle ze wytrzymam.Jakby cos to bede dzwonila do niego i mu opowiem :tak:

i posta mi ucielo ://////////////oddala negatywny komentarz Towar ok ale komunikacja nie mila " co za kurwisko Przeprszam za wyrazenia ale jakbym ja dorwala to szokkkkkk://////

reklama
Dziewczyny błagam was...nie piszcie o zachciankach...też niepotrzebnie wlazłam na wątek kulinarny i teraz mam straszne myśli ...zjadłabym wszystko co słodkie...w dodatku od rana mam ochotę na białą czekolade :dry:a tu nic bo ta cukrzyca...
nawet mleka w lodówce nie mam zeby musli sobie zrobić a tyłka nie ruszę do sklepu bo ten ząb jeszcze nie wyleczony i boję się że mi go zawieje:no:
Mój J śpi ale i tak by do sklepu nie poszedł...tak więc chyba zjem grejpfruta :dry:

Do góry