Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Oj dziewczyny i nawet tu się rozpisałyścieW takim gąszczu każde porady znikną jak na innych wątkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziewczyny i nawet tu się rozpisałyścieW takim gąszczu każde porady znikną jak na innych wątkach.
Tez się ostatnio zastanawiałam co u niejale myslę że nadal 2w1,w innym wypadku by dała cynk przez te przepisy na watku kulinarnym,takiego nabrałam smaka na ciasto że az mnie skręca...teściowa dzwoniła że w piatek bedzie robić faworki...no kurna dlaczego dopiero w piatek??? do tego czasu to mi chyba język do ziemi przyrośniea tak mi się nie chce samej piec...
A to tak jak kiedys bylo za urodzenie dziecka panstwo dawalo 500 zl z tego co pamietam teraz 1000 w sumie nie duzo ale zawsze lepiej niz nic Tutaj becikowego chyba nie ma ale za to inaczej pomagaja mlodym rodzica lub tym co malo zarabiaja lub sie ucza czarnulka123 termin mam na 14.03 ale z tego co gin wczoraj mowila moze byc wczesniej tak bym chciala miedzy 37-38 tc Wszystko gotowe tylko jutro pokoik przemalujem bo jakos za bialo M polke przyczepi i jakies dekoracje i koniec