reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ha! Mam Was! Odbiło mi i wstanieta jestem :-) No o tej godzinie mnie tutaj nie widzieli... jak znam zycie to zaraz przytne komara bo to nie sa zdrowe godziny na aktywność :baffled:
Małż do pracy wyprawiony, koty szaleja, jedynie Hanka jest mądra i spi. Tak sie zastanawiam czy po porodzie tez bedzie tak ładnie rano spac- mnie by było łatwiej jakby sie we mnie wrodziła ale jej w dorosłym zyciu nie za bardzo bo świat jest tak niesprawiedliwe skonstruowany ze trzeba rano wstawac :wściekła/y:

Troszke poczytam a pozniej....no sama nie wiem, albo bede pisac dalej prace albo sie zdrzemnę :-D
Miłęgo dnia

reklama
Co tu tak pusto :-)? Chyba przez ten śnieg.:-) U mnie sypie, że prawie nic nie widać :szok:
Ja od 6 na nogach i już mi się nudzi .
Choć plany na dziś mam pokaźnych rozmiarów , to znając życie 3/4 nie wyjdzie :-D.

witajcie
na wstępie żałuję,że się tak malo udzielam, szalejecie dziewczyny,mam nadzieję,że nasze dzieciaki nie będą tak szalone, choć gadatliwe mogą być

fajnie,że na marcówkach nic złego az tak mocno się nie dzieje

jak wasze samopoczucie?, mnie im bliżej tym gorzej...

czarnuszka bądź dzielna, musisz być silna

patinka jak mus leżenia to mus, dla dzieci wszystko

Ja dziś noc nie przespana, czy wasze dzieciaki tez cisną tak na pęcherz?, położyłam się o 22, o 23 już szłam na si, potem co godzinię do 2, makabra, boli mnie głowa od nie wyspania, zresztą wczoraj jeszcze jakiejś biegunki dostałam, generalnie robi się coraz ciężej, mam uczucie jakby mi ktoś balon w brzuch wsadził...ale trzeba myśleć, że już bliźej

pozdrawiam miłego dnia

p.s żeby było śmieszniej wczoraj miałam kolendę, ksiądz kazał przyjść dla mojego męża, poszuka terminu i zamówi za mnie mszę znaczy za szczęśliwe rozwiązanie...hm myślałam,że za życia nikt za mnie mszy nie zamówi, a jednak

dziś lecę do lekarza, normalnie boję się jak zawsze jak przed egzaminem:szok:

Cześć brzucholce:-)
Ehh... jak się urodzą nasze skarby to forum pewnie opustoszeje:-( więc trzeba korzystać póki można :tak:

U mnie śniegu po kolana a tu jeszcze pada :szok: i od tego głowa mnie boli bo pogoda się zmieniła było zimno, ale słońce świeciło a dziś chmury, a jestem meteoropatką:wściekła/y:
Podobno zima matrzymać aż do kwietnia:szok:Ja się na to nie pisze:no:

cześć czołem:-D:-D:-D

ja już po śniadanku - Małemu chyba smakowały kanapeczki z pastą jajeczna i rzodkiewką, bo się obudził i teraz wypycha mi brzuch na wszystkie strony:tak:;-)

wstałam w dobrym humorze, bo dziś oczekuję kurierów z przesyłkami z Allegro
- oczywiście nie z łóżeczkiem, ale to inna sprawa:dry:

wczoraj umówiłam się do fryzjera na ścięcie i 1 kolor i do kosmetyczki -M funduje manicure, pedicure i brwi:-D:-D:-D:-D

idę w przyszłym tygodniu

wczoraj dostałam te truskawy i zrobiłam koktal z bananami i kiwi - pyyyyszny był
dzisiaj znów zrobię

lecę się ubrać, buziaki

Witam:)
Miałam dzis jechać zrobić badania, no ale zamiast siku zrobić w kubeczek to wylądowało w sedesie. Zła jestem jak nie wiem. Wizytę mam w piątek zdąże to jeszcze zrobić jutro, no ale nie lubię odkładać na ostatnią porę, teraz będdę się martwiła że nie zdąże tych badań zrobić do piątku

Witajcie...piszę dopiero teraz bo miałam ciężką nockę i dzień...:baffled:
w nocy prawie w ogole nie spałam...przez ten ból zęba/dziasła o którym pisałąm wcześniej....nawet śliny nie mogłam przełykać, bolało ucho, migdał i ćmiło w głowie.
Nie chcę Cię załamywać ale 8semki mają to do siebie,że co jakiś czas sprawiają kłopot.Mi zaczęły wychodzić 9lat temu a do tej pory czasem mi puchną..

Wiecie co? Mój mąż sie spakował i się wyprowadził.. :( A to dlatego że sie z moja mamą pokłócił.. :( Ja już nie wiem co robić.. ;( Jeszcze na dodatek brzuch mnie boli i kręgosłup.. chyba z tych nerwów..
Może pogadaj z każdym z nich z osobna i uświadom,że stawiają Cię w trudnej sytuacji tymi kłótniami.
Miałam dzis jechać zrobić badania, no ale zamiast siku zrobić w kubeczek to wylądowało w sedesie. Zła jestem jak nie wiem. Wizytę mam w piątek zdąże to jeszcze zrobić jutro, no ale nie lubię odkładać na ostatnią porę, teraz będdę się martwiła że nie zdąże tych badań zrobić do piątku
Problem z trafianiem czy skleroza??;-)

Witam Was:-)
A ja znowu chciałam jechać do szpitala:szok: Jak tak dalej pójdzie to ja ze stresu wcześniej się wykończę:-(
Wczoraj wieczorem po fenoterolu o g.21 tak mi serce tak biło,że myślałam,że zaraz będzie po mnie... Tętno miałam 160u/min:szok: Na szczęście minęło i trwało to ok 5min.ale uczucie nie fajne jak ma się serce w prawie w gardle.
Teraz rybko wiem co czujesz już myślałam,że dobrze znoszę ten lek a jednak...
czarnuszka trzymaj się:-) Mam nadzieje,że dzisiaj już będziesz mieć neta:-D

polozna mowila, ze jak plytki sa ponizej 100 to nie mozna znieczulenia dostac.
a normy sa rozne, u mnie w lab jest od 100 wlasnie, ja sama mam 113 z ostatniego badania. dzisiaj bede na wizycie to zobacze czy cos na to powie

reklama
To nieźle:confused: No trudno musisz jutro zrobić badanie a jak będziesz miała wyniki to zadzwonisz do gina i się z nim skonsultujesz;-)

Do góry