reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja zaczynam się borykać z ciśnieniem,a od początku miesiąca z pulsem.
Dziś byłam u lekarza i miałam ciśnienie 126/75 i 152 puls.
Zaraz lekarz wziął mnie w obroty, poszłam do rodzinnego, zrobili mi ekg, znowu pomiar ciśnienia - 150/80 puls 126 i normalnie szok.
Mam brac tydzień tabletki, a jak nic sie nie zmieni to do szpitala ...

reklama
Wiecie co? Mój mąż sie spakował i się wyprowadził.. :( A to dlatego że sie z moja mamą pokłócił.. :( Ja już nie wiem co robić.. ;( Jeszcze na dodatek brzuch mnie boli i kręgosłup.. chyba z tych nerwów..

Współczuje przeżyć :-( nieciekawa sytuacja, ale spokojnie wszystko jakoś się ułoży - trzymam kciuki, będzie dobrze a nerwy w niczym nie pomogą ;-)

Oki dziewczynki na dzisiaj starczy :tak: ide do łóżeczka bo plecy mnie napieprz...... strasznie. Zycze miłego wieczorka i spokojnych snów :tak: do jutra.

Gosia,bonus i gratis wiem że w ciązy płytki spadają bo ja przed ciążą miałam 340 a ostatnio już tylko 174. Norma jest chyba do 140, ale podobno w ciązy można to jeszcze zaniżyć, napewno gin ci wszystko wyjaśni i jeśli uzna że to za mało to napewno przepisze coś ;-) spokojnie głowa do góry. Płytki krwi są odpowiedzialne za krzepliwość krwi, co ma znaczenie przy porodzie ale nie wiem czy w ciązy przypadkiem norma nie jest do 100. Jutro napewno wszystko się wyjaśni.

Izulqa moze sie jeszcze jakos porozumieja. Zlosc przeminie i bedzie wszystko dobrze. Nie denerwuj sie.

Koza Ankiete wypełnilam :-)

wiatam wszystkie marcoweczki:-) musialam troszke nadrobic, bo bardzo dawno nie zagladalam na bb. Rozwiazanie mam za 38 dni i bedzie synek:-) Teraz trzeba isc spac, bo plecy strasznie bola i malenstwo sie wierci bo mu niewygodnie:no: jutro sie odezwe. Zycze wszystkim spokojnej nocy:-):-):-)

reklama
no to juz wiem dlaczego moja Marcysia taka duza od 4 tg biore CENTRUM -MATERNA gin mi polecila s to 2 tabletki dziennie jedn zolta inna rozowa :) opakowanie 30 tab.kosztuje 24 euro :-OBYLISMY z M na kebabie i pekne .uciekam lezakowac i leniuchowac.Cindy super ze wszystko ok i wszystkim innym tez co dzis mialy kontrole .Co to za CZARNulka ???? to nie nasza CZARNULKA ktos sie pruboje podszyc czy o co chodzi ????znacie ja dziewczyny ????

Do góry