reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja zaczynam się borykać z ciśnieniem,a od początku miesiąca z pulsem.
Dziś byłam u lekarza i miałam ciśnienie 126/75 i 152 puls.
Zaraz lekarz wziął mnie w obroty, poszłam do rodzinnego, zrobili mi ekg, znowu pomiar ciśnienia - 150/80 puls 126 i normalnie szok.
Mam brac tydzień tabletki, a jak nic sie nie zmieni to do szpitala ...

reklama
Wiecie co? Mój mąż sie spakował i się wyprowadził.. :( A to dlatego że sie z moja mamą pokłócił.. :( Ja już nie wiem co robić.. ;( Jeszcze na dodatek brzuch mnie boli i kręgosłup.. chyba z tych nerwów..

Współczuje przeżyć :-( nieciekawa sytuacja, ale spokojnie wszystko jakoś się ułoży - trzymam kciuki, będzie dobrze a nerwy w niczym nie pomogą ;-)

Oki dziewczynki na dzisiaj starczy :tak: ide do łóżeczka bo plecy mnie napieprz...... strasznie. Zycze miłego wieczorka i spokojnych snów :tak: do jutra.

Gosia,bonus i gratis wiem że w ciązy płytki spadają bo ja przed ciążą miałam 340 a ostatnio już tylko 174. Norma jest chyba do 140, ale podobno w ciązy można to jeszcze zaniżyć, napewno gin ci wszystko wyjaśni i jeśli uzna że to za mało to napewno przepisze coś ;-) spokojnie głowa do góry. Płytki krwi są odpowiedzialne za krzepliwość krwi, co ma znaczenie przy porodzie ale nie wiem czy w ciązy przypadkiem norma nie jest do 100. Jutro napewno wszystko się wyjaśni.

Izulqa moze sie jeszcze jakos porozumieja. Zlosc przeminie i bedzie wszystko dobrze. Nie denerwuj sie.

Koza Ankiete wypełnilam :-)

wiatam wszystkie marcoweczki:-) musialam troszke nadrobic, bo bardzo dawno nie zagladalam na bb. Rozwiazanie mam za 38 dni i bedzie synek:-) Teraz trzeba isc spac, bo plecy strasznie bola i malenstwo sie wierci bo mu niewygodnie:no: jutro sie odezwe. Zycze wszystkim spokojnej nocy:-):-):-)

reklama
no to juz wiem dlaczego moja Marcysia taka duza od 4 tg biore CENTRUM -MATERNA gin mi polecila s to 2 tabletki dziennie jedn zolta inna rozowa :) opakowanie 30 tab.kosztuje 24 euro :-OBYLISMY z M na kebabie i pekne .uciekam lezakowac i leniuchowac.Cindy super ze wszystko ok i wszystkim innym tez co dzis mialy kontrole .Co to za CZARNulka ???? to nie nasza CZARNULKA ktos sie pruboje podszyc czy o co chodzi ????znacie ja dziewczyny ????

Do góry