reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agnieszki - wszystkiego naj naj naj i rozwiązania w terminie :tak:
Tabasia- współczuję przeżyć, no i dobrze że już w domku. Co do jedzenia to zazdroszczę , ostatnio jak leżał mój tato i poszłam w odwiedziny to napatrzyłam się na 2 plastry boczku na kolacje i aż mi się niedobrze zrobiło ... taki tłusty

Agama- jeśli chodzi o naszą koncentrację- to proponuję przeczytać to co dziś pisałyśmy , tam będziesz miała wszystko wyjaśnione :-D

Młoda mamuśka- trzymamy kciuki .

A ja od 14 do 17 spałam :szok: i wiecie że jeszcze mi się chce. No i narobiłyście mi ochote na grejfruta, chyba zaraz wygonie M do sklepu. Aż mnie skręca. No i owoce mi się skończyły , właśnie zjadłam ostatnie sztuki :-(
A wiecie że ja nie wiem ile ma moja szyjka , nigdy mi nie powiedziała a chodzę prywatnie.

reklama
A propos boczku...chyba wezmę się za ugotowanie pyz z mięsem i do tego skwareczki z boczku i cebulką..mniam...
Obżarciuch jestem ale o dziwo mąż ma to samo odkąd jestem w ciąży:-D

Mloda mamusia 1 trzymaj sie dzielnie a bedzie dobrze :) trzymam kciuki :)Wszystkim co juz po wizycie lub usg :) super ze wszystko ok :)oby tak dalej .BURZA trzymaj sie rowniez :)CZARNUSZKA niech naprawia ci tego neta i wracaj tutaj a jutro jak cie gin do szpitala wysle to masz isc kochana ok :))Pospalam i juz mi lepiej :) ide zalozyc to nowe rozowe na lozeczko i wam pokarze :))

A propos boczku...chyba wezmę się za ugotowanie pyz z mięsem i do tego skwareczki z boczku i cebulką..mniam...
Obżarciuch jestem ale o dziwo mąż ma to samo odkąd jestem w ciąży:-D

No i następna o jedzeniu,a ja tu biedna głodówkę uskuteczniam...oczywiście nie z własnej woli:no: ale jak o tej porze coś zjem to w nocy mi zgaga zyc nieda:sorry2::shocked2:

Nie piszcie o jedzeniu :-):-), jak ja czytam o tym na co każda ma ochotę to te Wasze wszystkie ochoty się kumulują i ja to bym wpychała teraz w siebie dosłownie wszystko byleby coś jeść. Pyzy..mniam :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny witam się prawie wieczorną porą;-) Zaszalałam właśnie i to nieźle hehe jestem sama w domku bo M w pracy a ja sobie kupiłam Lecha Free i zrobiłam sobie grzańca hihi miałam jeszcze przyprawe piernikową i mmm delektuje się tym smakiem:-) do tego chipsy i imprezka jak nic hehehe ide was nadrabiać;-)

A ja jakoś dziwnie sie czuje,synus uciska na szyjke,co jakiś czas dostaje mocnych bolów krzyza,że nie idzie nic robic i do tego napina mi sie brzuszek.Mały coś mało aktywny jest.Cholercia mam nadzieje ze wszystko w porządku jest.

reklama
Co do jedzenia, to ja ostatnio siebie niepoznaje, amój M patzry na mnie z przerażeniem.
A dziś rano jak nie mogłąm spać to ogladałąm kuchnie i robili bigos z kwaśnej kapusty, i teraz za mną chodzi, więc jutro robię:)
Przed chwilą zjadłąm dwa kawałki ciasta,a godzinę wcześniej pączka.
A na śniadanie jadłąm kielbasę na gorąco i cały dzień mam po niej zgagę, ale chyba nie aż tak bardzo skoro mogę jeść dalej. Jeszcze kolacja przedemną, tylko nie wiem co zjeść

Do góry